- Konu Sahibi hidennisko
- #42.581
Allah sabır versin arkadasım daha once kalbi duran bı bebegin var sende pihtilasmada olabilir,iki kaybın var genetik testlerini yaptır bence,doktorun rahim agzi yetmezli var dıyorsa bir dahaki gebeliğinde tedbir amaçlı dikiş attirabilirsin teşhisi koymak ici. Genelde hikaye dinleniyor,muayeneylede anlaşılabiliyor her doktorun teShis koyma metotu farklı benim kürtajdan 1 ay sonra muayenede doktor az bisey yetersizlik var demişti dikiş atılmalı daha sonra hamile kalınca 12. Haftada gittiğim doktor hikayene göre yetersizlik var dikiş dedi ama hamile kalmadan once muayene olman gerekirdi demişti bu ara ilk haftalar devlete gittim 3 doktora göründüm 3 de 2-3 kayıp olmadan gu teShis konulup dikiş atılamaz demistiler ben onları dinlemedim tabi niye 2-3 kere daha canım yansın cok saçma sende iyi bir riskli gebelik doktiru bul her doktor bizim halimizden anlamazMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Forumu nasıl kullanacağımı da çok iyi bilmiyorum ama inşallah doğru yerdeyimdir. Ben de 3 ay önce bugün bebeğimi kaybettim 21 haftanın içindeydim. Çok zor geçirdim o günleri. Şimdi daha iyiyim bir an evvel tekrar hamile olup bu günleri unutmak istesem de yaşayacağım o günler için çok korkuyorum. Doktorum büyük ihtimal rahim ağzı yetmezliği demişti. bu hafta gideceğim tekrar. 3 ay sonra gel demişti. Neler olacak neler yapılacak çok meraktayım. Aynı şeyleri yaşamak zor. Ben ilk bebeğimi de 8. hafta da kalp atışları durduğu için kaybetmiştim. İki tane meleğim var yani benim.Kafamı karıştıran şeyler var. Hangi tahliller yapılmalı? Rahim ağzı yetmezliği teşhisi doğru mu ? Başka bir şey den mi acaba diye kendimi yiyorum. Sizler hangi tahlilleri ve testleri yaptırdınız arkadaşlar? Cevap verebilen olursa çok sevinirim. Eksik bir şey kalmasın istiyorum.