- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
- Konu Sahibi hidennisko
- #42.561
Aminnnn...
Canım ender saraç da lor en sağlıklı diyor. hatta tarif vermiş 5 kilo süte 1.5 limon suyu atıyorsun bez torbada süzüyorsun kesilince yerken az zeytinyağı önerdi ben dün az yaptım hazır satılandan çok güzel oldu...
bende çok severim bende limon yada sirkeyle kestiriyorum arada..
hatta çarşamba yaptım 5litre sütten hepsini ben yedim 1 günlük kaldı yarın biter...
gerçekten çok lezzetli oluyor
bu dikiş olayında benim 24 mm de dikiş atıldı..sonraki ölçümlerde hep uzun çıktı..Anladım canım..Mumudihabanınkini şöyle tahmin ediyorum;shkidor usulü yapıldı ya onunki..Yukardan dikildi..Ve anladığım dr 2cm lik bir kısım dikti...Yani kısalsa bile en az kalacağı cm 2 cm diye anladım ben..çünkü dikiş 2 cmlik..
Canım birde arda bey 6.haftada ve 9.haftada yaptığı ölçümü vajinalmi yaptı?
ama 45mm ölçerken göstermişti ipi Petek hanım tam ortada gibiydi..sanırım oda 24mm den dikiş attı..
ölçüm yapınca ultrason görüntüsünü çıktı veriyodu..şiimdide baktım dikiş hep ortada...
dikilen ölçüden aşağı düşmüyor sanırım ben öyle anladım...
Mrb kizlr insaallah herkz iyidr bende iyiym cok sukur sonunda 28 oldk insaallah 38 de olurz hersey yolunda giderse norml dogm istiyorm cok korksmda ciger gelstricide acil bisey olmzsa vurulmaya gerek yok dedi doktorm bukez rahm agzinni olcmedi kasilma olmadkca 3 cm cikiyodu kasilncada 2.5 olmstu insaallah daha fazla kisalmz kasilmmalr var ama 10 saniye suruyo cok sık sayilmz arada dikiste agri oluyo sanki alttn igne batiriyolr gibi oluyo basi asagidyms o baski yapiyoms insaallah bebek buyudkce baski yapip dikise zarar vermmzde 39 dogururm insaallah
bide kizlr dogum kolay olsn diye hani geziyolr ya peki biz dikis varken nasl gezecz ilerleyn haftalrda gezsek olurmu gezmek zarar verirmi dikise gezmzsekte nasl norml dogm yapacz ben artk yatmktn skildm 34 olursm insaallah artk gezebilrmiym zaten doktorm yatma dedide ben yatiyorm surekli degil tabi mide yanmam cok oluyo yatamiyorm genelde oturuyorm havalr cok guzel ilerleyn haftada gezebilrmiyim acaba
benim normal doğum bekleniyor şimdilik..
gerçi ben sürekli yatanlardan değilim ama yazayım yinede
23 ten sonra yemeğimi falan yaptım,az az ev işlerinden de..
28 den sonra biraz daha,32 den sonra biraz daha derken 34 ten sonra hiç yatmadım desem yeri var...
36 dan sonra gayet rahatım.. evden çıkıp çok yürümedim gerçi ama evde aktifim bahçeye falan iniyorum,komşuya kahve içmeye gidiyorum...
37 hafta kontrolümde doktor dikişi 38 de alacağını söyledi..
yürüyüş yapsam az az dedim..tabi iyi olur dikişe bi zararı yok doğuma yardımcı olur dedi...
şimdi az yürüyüşte yapıyorum..2 gündür evde temizlik var elimden geldiğince temizliğede yardım ediyorum...
maşallahhhh diyim iyiyim hamdolsun...ayaklandıkça dahada iyi hissettim kendimi...