Durumu skintili olanlari okuynca gercektn cok uzuluyorm rabbm enyy ve onun vede benim gibi skintili arkadslra yardm etsn insaallah tefriciye rahatlatr
gurbetci bemim gibi battaniye yapmissn bide yelek yapms bir arlads cok guzel oluyo cok mutlu oluyo insn ama gecen haftadaki kanama ve kasilmalr yuzundn hepsini gozumun onundn kaldrdm cok korkuyorm icim sizliyo annemde iki yelek yapti ceket baslickti izin vermedm 28.haftayi gorursk ozamn ya diyorm
canım çizelge neden koymadın ne kadarlık oldu sıpamız
içini ferah tt strese girme ben girdimde ne oldu
relaks ol hadi görüyüm seni:18::18:
Gunaydin canlar :)
Esim dun utuledi battaniyemizi ayyyss
Bu gunde tigdan sandelet ve patik oriyim diyorum..
Feryal merry cnm darisi size insallah..
Chnb ablacim beyaz pembe sari renkleri..
Ben erkenmi basladim efilum ya simdi icime kurt dustu ama oruncede mutlu oluyorum kizi kaybetmeyecegime inaniyorum o zaman...
Insallah kizima giydirecegim gunleride gorurum..
:))))
baddaniyeyi gördüm dün baktım koymamıştım sabah ilk işim bakmak oldu
elin deymişken banada yap
arkadaşım vardı aynı biizm gibi kadın otrdugu yerden dünyanın şeyini yaptı
bizde öle olalım mesela ben dantel başladım yapıp duruyorm zevkli iş
sende iyi yaptın aferim riskli haftyaların geçsin öyle koy şimdi ne kadarlık oldu sıpam:18::18:aman diyim bak seni örnek alıyorm kızıma iyi bak söyle o sıpaya yerinde rahat dursun
Günaydın kızlar.Gurbetçi ben de battaniye örüyorum.Sen benden sonra başladın ama maşallah benden önce bitirdin.Arkadaşlar efulim doğru söylemiş.Kötü düşünmeyelim.İyi düşünelim iyi olsun.İkinizin haftası da benden ileri siz erken diyorsunuz hazırlıklar için o zaman benim için daha erken.Ama beni mutlu ediyor.Daha çok bağlanıyorum ona ve artık hareketlerini çok iyi hissediyorum.
Enny için okumam gereken 190 tefriciyeyi bugün bitiririminşallah.Gününüz güzel,kasılmasız,sorunsuz geçsin.öpüyorum:)
rabbim yavrularınızı kucagına almanızı nasip etsin bende evi ayaga kaldırıdm temizlik yapıyorm olurda bebeg vesile olursak işler kalmasın
ama bu ayda yaş artık eşim dedi dün ben zamanını biliyorm sen bana bırak ne zaman vesile olrum allah bilir
canım inşallah sen de öreceksin.
senin randevu ne zamandı artık tedaviye başlaman yakın di mi?
niye kaldırdın takvimini canım. kaldırmasayudın keşke takip ediiyorum sizi...
güle güle giysin canım ör ör. kafan dağılır hem...
melek18 canım kafanız dağılır iyi olur Allah kullandırmayı nasip etsin ördüklerinizi...
ben de birazdan yeni bebişi görmeye gideceğim...
bugün ufaktan diyete başlayacağım. 76 kiloyum...
bu arada ben geçen sene 03.03. 2012 de son adetimi olmuştum şimdi Ardam kollarımda....
:))
sabah eşim bebişle konuşuyor gözler mavi ya diyor ki ebenin göz rengini aldın....
Arda beyi de ebe yaptı ya helal olsun...
ebeni yesinler kız senin adamda haklı ebe degilmi doktor ha altan ha üsten çıkmış ne farkeder
chnbcim sana birşey danışıcem şimdi ben verdikelrini igneleri bazamın altına koydm birşey olurm bebem sogk yer olmasımı lazım :44::44:
SLM KIZLAR
sabah namazımı kıldıktan sonra içime bır huzursuzluk gırdı wc ye gıttığımde camaşırımda kan görünce çok telaşlandım
hemen dr gıttık bebek iyiymiş kesesının etrafında kanamalar da varmış pruluton iğne yaptılar
bol bol su içeçekmışım bol bol dınlenecekmısım aspirini içmeyecekmısım
yaaaaa anlatamıyorum kendımı mıde bulantılarım yuzunde su içemıyorummmmmm
zaten 7/24 yatıyorum baska ne yapayım
RABBIM SEN YARDIM ET HERKEZLERE
rabbim yardımcın olsn canım benim dualarım seninle
kızlar ksra bakmayın dügün telaşemiz var 24 kadar fl dolym kaynanam gidip geliyorm tek gelin benim ya bebegim yokya
her iş ban bakıyor yarında ordayım cumarteside gidicem çeyiz gelicekmiş vs işte dügün yemegide var ben kaç parçaya bölüneyim bilemedim bu arada evi temizlemeye başladım çok zormş kadın olmak allah razı olsun eşimden işe gitmedi bana yardım edicek
eşimle dün konştk uzun uzun eve gelince
anlıcagınız benim iş belli degil regreteylede konştuk borcum var diye oda bıorcunu öde öle vesile ol diyor sıkıntıya gelesin yok sabah ev işi bitsin hemen oturuyorm dantelimin başına gözlerim isyanlarda
ama kurban paramı kendim kesmem lazım işşallah ta öle olucek şimdi benim evi temizlemem lazım hızımı alamazsam sizlere gelirim