- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.461
Serklajlılar sayısı artıyor sanırım. Geçmiş olsun.. Herkes iyi mi? Yeni bebelerimiz nasıllar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
regrete bende pko var..ne zaman yumurtlayacagım hatta yumurtlayıp yumurtlamadıgım belli degil..Canım, çok haklısın hem maddi hem manevi anlamda çok zor tüm bebek tedavisi olup sonra doğal hamile kalmış bir sürü kişi var İnşallah sende doğal denerken hamile kalırsın ..Tüp bebek sırasında bildiğim kadarıyla hormon vs veriyorlar o nedenle tüp bebek denemesi olumsuz olup sonra doğal hamile kalan bir sürü kişi var sen ve eşin biraz doğal kürler yapın yumurtlama takibi yap istersen chnb internetten çubuklar alıyordu yazar buraya adını ben dijital gülen surat aldım sinirimi bozdu...Bu bitkileri buldukça yazarım ben sende eşinde biraz uygulayın bir bakmışsın doğal olmuş ..Moral ve stres de çok önemli biliyorsun çok okudum duydum vaz geçtim aman olmazsa olmaz dedim o ay hamile kaldım diyen birde akapunktur la tedavi oluyormuş araştırır buraya yazarım cnm..
umudum bende kaybımdan sonra 3,5 ay adet olmadım.40ımın içinde bile olmadım..Evet canim cok dogru anlamissin hic adet olmuyorum desem yeridir ben bebegimi kaybedeli 2.5 ay oldu bir defa adet oldum gunluk pedle idare ettim vahim durumdayim yani ama benim bu adet azalmam ilk kurtajdan sonra baslamisti yine diyordum bir terslik var doktor hatta rahim filmi cekti yapisiklikmi var acaba dedi birsey cikmadi sonra 2. Ye hamile kaldim oda gitti yine ayni adetlerim iyice azaldi doktor dedi nisanda korunmayi birakabilirsin acaba erkenmi olur diyorum nisana kadar duzelirmi biraz acaba diyorum senin nekadar azalmisti bana oyle ates basmasi falan olmuyor bakalim buay nasil olacak
Evet canim suanda ruhumun biraz dinlenmeye ihtiyaci var acikcasi bakalim bizim burda katilim varmi onlarlada gorusmeye gidecegim iste buarada saglik sigortasi yaptirdim ben olurda dedim hemen hamile kalamazsam ise yarar ama kalirsam param yanmis olacak birazcik
Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus. suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin
Yani kasilmam belime giren kıramplar normal diyorsun. Ben simdi bakıyorum penisilin olmuş arkadaslar ben öyle birsey söylemedi drum . Sadece progestan sabah aksam agizdan , antibiotik, coraspin, cleaxen, magnezyumada gerekyok dediği anda veriyim dedi b askada birsey yok iste size bakınca si z farklı ilaçlar kullanmışlar.
Serklajlılar sayısı artıyor sanırım. Geçmiş olsun.. Herkes iyi mi? Yeni bebelerimiz nasıllar?
kızlar merhaba gecen hafta bizimkileri kardiyoloğa götürdük çok şükür bi sorun çıkmadı amabana düşüğün varmı falan sordu klasik sorular neden kaynaklandığını sordu bende kanda pıhtılaşma olduğunu söyledim doğuma kadar kullandım dedim devam ediyormusun dedi hayır dedim sen bu iğneyi kafana göre kesemezsin mutlaka takibini yaptırmalısın dedi gerekirse yine kullanmaya devam et dedi çok tehlikeli bi durum bu dedi bende korktum ya bazı arkadaşlarımızda kullandı bu iğneden tekrar takip yaptırıp devam ettinizmi merak ediyorum osman hoca bana böyle bişeyden hiç bahsetmedi içime kurt düşürdü bu doktor.....
iyiyim cnm hamd olsun bu gunume elhamdulilah..Gurbetçiii
canım bugün hiç sesin çıkmadı.
Nasılsın herşey yolunda dimi.
yeni bebelerden badecik iyi
bol bol cadılık yapıyor annesine , emzirmediğim zaman kızgın kızgın kaşlarını çatıp bakıyor bana
Ya kizlr kabiz olmusm cok kotuym varmi bir care bilen bide idrar yolu enfekdiyonu cikiyo bende israrla gunde 3littre su icmem lazimmis ben bir litreyi zor iciyorm midem bulaniyo sizlr napiyosnz
ben iyiyim melekcim:))) sen nasılsın bakalım?
serklajımda yok gebeligimde ama nebilim bazen böle oluyorum sebepsiz iyiyim:)
seninde haftan maasallah ne de cabuk ilerlemiş.hoş birde sana sormak gerek
ben geldigimde topice daha ilk haftalarındaydın simdi
yeni bebelerden badecik iyi
bol bol cadılık yapıyor annesine , emzirmediğim zaman kızgın kızgın kaşlarını çatıp bakıyor bana
Ya kizlr kabiz olmusm cok kotuym varmi bir care bilen bide idrar yolu enfekdiyonu cikiyo bende israrla gunde 3littre su icmem lazimmis ben bir litreyi zor iciyorm midem bulaniyo sizlr napiyosnz
Yine güzel güzel mesajlarınız var regrete gez toz gel kova burcu olupta evde oturmak ayıp olur işin gücünde rast gitsin hideniskocum en kısa zamanda bekliyorum bebişler çocuklar anneler ve bizim gibi özgür kadınlar içinde çook ideal bir site şöyle böyle diye sanki gösteriş yapmış gibi olmak istemiyorum ama hiiiç sıkılmazsınız Allahım herkese evde nasip etsin içindede cıvıl cıvıl çocuklar.
Ennycim ve diğer dikiş attıran arkadaşlar geçmiş olsun sağlıklı doğumlar olsun inşallah..
RAHİM KANSERİ oldum diyen arkadaş nerelerdesin elimden gelen birşey varsa yardımcı olmak isterim. Çoook geçmiş olsun.
regrete bende pko var..ne zaman yumurtlayacagım hatta yumurtlayıp yumurtlamadıgım belli degil..
bende diorum dijital olanlardan alayım.
sen memnun degilmisin neden sinirini bozdu ki:)
umudum bende kaybımdan sonra 3,5 ay adet olmadım.40ımın içinde bile olmadım..
doktorum bana önce ilaç vermek istedi kendiliginden gelsin ilk adet dedi ama ben 3.ayı gecince el attı
önce tarlusal verdi söktürdü.benm dogumdan önce de ilaçsız adet olmazdım hep adet düzensizligim var 15yasımdan beri.
normalde de duphaston kullanırdım bitince 2 3 gün sonra adet olurdum.
neyse tarlusal ı içtim 10 15 gün sonra söküldü..
simdide yine duphastonla düzenleyecegiz.yani ilaç zoruyla oluyorum
ama kafama ne zaman taksam ilaca ragmen gecikmeler oluyor o yüzden rahat takılıyorum.
bende saglık sigortası yaptırdım arkadasım.Allianz yaptırdım 6ay hamilelik yasaktı
5 aydır korunuyorum..1 ay sonraki adtten sonra korunma sürem bitiyor calısmalar baslıor
bakalım hayırlısı olsun
kızlar merhaba gecen hafta bizimkileri kardiyoloğa götürdük çok şükür bi sorun çıkmadı amabana düşüğün varmı falan sordu klasik sorular neden kaynaklandığını sordu bende kanda pıhtılaşma olduğunu söyledim doğuma kadar kullandım dedim devam ediyormusun dedi hayır dedim sen bu iğneyi kafana göre kesemezsin mutlaka takibini yaptırmalısın dedi gerekirse yine kullanmaya devam et dedi çok tehlikeli bi durum bu dedi bende korktum ya bazı arkadaşlarımızda kullandı bu iğneden tekrar takip yaptırıp devam ettinizmi merak ediyorum osman hoca bana böyle bişeyden hiç bahsetmedi içime kurt düşürdü bu doktor.....
Kan pihtilasma sorunum yok cnm tedbir amaçlı cleaxen ve coraspin kullanıyorum .pko larda ve yattığım icin vuruluyorum .ivf basından beri antibiotik azitro kullandım cnm . Haklisin herkesin durumu ayrı teşekkür ederim arkadasım saol
merhaba arkadaşlar, sayfayı nutella basmış,
ay yazılanları okuyamadım resimlere bakmaktan , ne kocaman reklam bu
kızlar arda beye yaptırdıgım resim geldi
hemen paylaşmak istedim sizinle, çerçevesi bile yapılmadı daha ama hemen size gösterip arda beyi tanıyanlardan benzeyip benzemedigi konusunda bilgi almak istedim( tanımayanlar arda lembet yazıp google dan bakabilir ve yorum yapabilir tabikiiii
doktorcugumuza )
Eki Görüntüle 630433
Canim ben 7 subatta yaptirdim sigortayi 7 mayis gibi yada 7 mayistan sonra hamile kalirsam 9 ay sonunda yil devirettigi icin dogumunu karsilar dedi canim o sogani nasil iciyorum gel bana sor bugun basladim birde valla kuscam:)ama sifa icin insan herseye razi oluyor canim benim
selam kızlar
maşallah 2. bebişler gelmiş ben ne zamandır giremedim siteye fırsat olmadı
yarencim Allah bağışlasın canım yeni doğum yapmışsın
chnb nin de bebeği olmuş sanırım çok sevindim
bizi sorarsanız iyiyiz çok şükür oğluşum 13 aylık oldu
büyüyüp gidiyor çok şükür :)
zaman inanılmaz çabuk geçiyormuş şimdi daha iyi anlıyorum
hamile arkadaşların Allah yardımcısı olsun zaman su gibi akıp gitsin onlara
melek81 demek sende 2. ye hamilesin
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım
2. lerde de ilki kadar yattınızmı kızlar yada yatabildinizmi?
benim hiç cesaretim yok 2.ye
Canim benim adetlerim cok duzenli ve guzeldi ilk bebegi kurtajla aldiktan sonra doktor cok azaldi hic gelmiyor desem o derece sonra 6 ay gecti aradan hala adetlerim cok azdi doktor pregesteron testi yaptirdi 7 gibi falan cikmisti yanlis hatirlamiyorsam sonra korunmayi birak dedi biraktim yine o ay hamile kaldim sonra 5 aylikken rahim agzi yetmezligi kaybettim yine 2 ay sonra adet oldum yine cok vahim bakalim simdi sogan kurune basladim 2 ,5ay oldu bebegi kaybedeli nisana kadar bakalim doktor toparlar adetler dedi insallah dedigi gibi olur sigortaci kiza ben herseyi acikca soyledim dedim sikintili bir hamilelik bekliyor beni bana dedi yatarak % 100 herseyini karsilar ama 3 ay sonra hamile kalirsan dedi