Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım,yolladın mı misafirleri ..kaç gündür helak oldun misafirden :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ayrıca bütün sayfa reklam bu ne yaa hem de nutella reklamı gece gece olmaz ki :KK50::KK50::KK50: insanın canını çektiriyorlar :KK1::KK1::KK1:

Bana da gelin beklerim her zaman :KK16::KK16:

Evin hayırlı olsun cnm güzel sağlıklı mutlu günlerde oturun İnşallah:nazar:..

En iyisi bir kk kahvaltısı ayarlayıp buluşalım İstanbul ve çevreden gelebilecek arkadaşlarla :KK16::KK16:

Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede ağrıların geçer rahat edersin..

Yukarıda resmi görülen yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.

Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.

Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.

Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.

Bu kürün faydalar;

Erken menopoz

Çikolata kisti

Miyom

Polikistik over

Yumurtalık kisti

Adet düzensizliği

Cok sagol canim ya yine hemen cevap vermissin seviyorum seni herturlu soruma cevap veriyorsun sabirla allah sana en kisa zamanda bir cocuk nasip etsin cok icten soyluyorum bunu bende su sogan kurunu yapayim bakalim faydasini gorecekmiyim

Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus.:KK43: suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin

Canim cok gecmis olsun sukur atlattin insallah 38 leri 40 larida gorur ve bebegine kavusursun

Cok sagol canim ya yine hemen cevap vermissin seviyorum seni herturlu soruma cevap veriyorsun sabirla allah sana en kisa zamanda bir cocuk nasip etsin cok icten soyluyorum bunu bende su sogan kurunu yapayim bakalim faydasini gorecekmiyim

Rica ederim cnm :KK16::KK16::KK16::KK16: bende seni seviyorum :KK1::KK1::KK1::KK16::KK16::KK16: Aminnn çok teşekkür ederim İsteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin İnşallah:KK49::emir_bebek:..İnternette ibrahim saraçoğlunun sitesi var ordan bakmıştım önceden bunu başka bir yerden kopyaladım burda 15 gün diyor ama yanlış hatırlamıyorsam saraçoğlu 15 gün yaptıktan sonra biraz ara sonra bir daha uygulayabilirsiniz diyordu Sitesinden bir bak istersen tam doğru uygulamak açısından daha faydalı olur soğan herşeye faydalı zayıflamaya kansere grip nezle çok ciddi bir antioksidan ayrıca ben çok severim soğan sarmısak :KK1::KK1::KK1: kokusu olmasa sürekli yiyebilirim :KK1::KK1::KK1::KK1:

12. haftaya kadar gunde 300mg progestan ictim 13. haftadan beride haftada 2 tane proluton depot 500mg igne kullaniyorum ona ragmen defalarca kanamam oldu dr u her aradigimda gelmene gerek yok yapabilecegimin en iyisini yaptim ben baska hic bisey yapamam kanaman artarsa cok gel bol su al ve wc haricinde kalkma dedi.. rabbime emanetiz ben hala yatiyorum ama yine kalkiyorum arttik birazcik evin icinde dolasiyorum apartman icinde komsulara gidiyorum hos gitsemde hepsinin evinde bir kösem var hemen yatiyorum ama olsun bebegim saglikli olsun bu halime milyonlarca kez sukurler olsun

gittiğin yerlerde de yat arkadaşım tedbiri elden bırakmamak lazım:)

Chnb canım evicap ve zinko yazmışsın ama kim kullanıyor bilemedim :26:

canım evet benim eşim kullandı.:))

Progesteron ve proluton depot kacinci haftadan kacinci haftaya kadar kullandiniz ekstra farkli bir ilacta kullandinmi canim

ben hamile kalır kalmaz vajinal progestan 200 x 2 kullandım. lekeler oldukça 3 gün 500 lük proluton depot ve bu vajinal progestan, serklaj sonrası yalnızca yarım yani 250 lik proluton depot 34. hafta son kez vuruldum. sular gelince filan antibiyotik 24 lerde magnezyum pozitive, osteocare de kullandım elevit bir de... cleksan 0.6 iğne..

Evet canim cok dogru anlamissin hic adet olmuyorum desem yeridir ben bebegimi kaybedeli 2.5 ay oldu bir defa adet oldum gunluk pedle idare ettim vahim durumdayim yani ama benim bu adet azalmam ilk kurtajdan sonra baslamisti yine diyordum bir terslik var doktor hatta rahim filmi cekti yapisiklikmi var acaba dedi birsey cikmadi sonra 2. Ye hamile kaldim oda gitti yine ayni adetlerim iyice azaldi doktor dedi nisanda korunmayi birakabilirsin acaba erkenmi olur diyorum nisana kadar duzelirmi biraz acaba diyorum senin nekadar azalmisti bana oyle ates basmasi falan olmuyor bakalim buay nasil olacak

soğan kürü bence de iyi...
amh yaptır o sanırım adet olmadan da yapılıyor.

Evet canim suanda ruhumun biraz dinlenmeye ihtiyaci var acikcasi bakalim bizim burda katilim varmi onlarlada gorusmeye gidecegim iste buarada saglik sigortasi yaptirdim ben olurda dedim hemen hamile kalamazsam ise yarar ama kalirsam param yanmis olacak birazcik

canım hangi sigorta. indirim olur en azından...

Ne güzel okuma ve kitap sevginizden bahsetmişim.Bende yattığım sürede heeep kitap okudum. chnb canım sen ovulasyon testlerini hangi siteden alıyordun ve ismi neydi canım.Yarın kendimi okuldan sonra hemen aktara atacam napaaalıım durmak yok yola devam...Bu arada da bugün keyop modako çarşısına gittik tekli koltuklarıma kumaş beğendim şöööle çiçekli çiçekli malum tüp bebekti yok oydu buydu derken para pul kalmadı yeni eve yeni eşya yok o yüzden eskilere çeki düzen verip değişiklik yapacam.KEŞKE GELSENİZ YENİ EVİME NE GÜZEL OLUR DU BEN en azından bu evi düşünürken çok heyecanlanıyorum iyiki ev işleri bu döneme denk geldi.İyi geceler arkadaşlarıııım...Bu arada teklifim yürekten çok isterim sizleri ağırlamayı..

yazın geleceğim inşallah.... tek tek gezeceğim...:))

Canm biliyorm hem maddi hem manevi yiprandin seni hicbirsey teselli etmezmis gbi geliyor ama imkanim olsa da vakti geldiginde anne olacagini sana gosterebilsem film izletir gbi ama mumkun degil bu.. Ben yillar once bebek istiyorm acana bir sorun varmi diye dr a gittigimde tanistim rezerv problemiyle.. Dunya basima yikildi ben nazlanirken bebek fikri icin meger cok az vaktim kalmis hemen tup yaptirmamiz gerekiyormus. Hoop esimin sayi ve morfoloji sorunu da kapak oldu moreller sifir ilk denemeyi yaptik hic yumurta gelismedi iptal edildi. Dr aciyarak genc yasta erken menepoza girmek uzere oldugumu siyleyerek donasyon imalarinda bulundu. Bitmis tukenmis bir ceset misali orda burda birkac asilama denedik hicbiri olmadi dogal tedaviler bitkiler kurlerle tek tuk yumurta gelistirerek takipler yaptirdik yine olmadi. Lap. Ve hist. Yaptirdik endo cikti temizlendi ama ben bikmistim artik maddi manevi coktuk herseyi unutmak istedim tatile gittik cok iyi geldi ewde durmadim hep gezdik esimle madem bebek ilmuyirdu bende bunu avantaja cevirmwliydim yeni yerler yeni insanlar taniyorduk ve hic bebek icin sewismedik sadece ask olmaliydi gun hesabi yapmadan.. Ben o ay hamile kaldim ogluma. Maalesef r.a.y den haberim olmadigi icin 28 haftada digum yaptim cok badireler atlattik ama suanda afacan cin gbi bir oglan :) asil surpriz 4 ay once oldu tekrar hamileyim ve imkansiz denulecek bir vakitte korunmasiz tek iliskide oldu.. Esim hala der o dr gidelim hani menepoza giriyordun nasul olur diyelim ama bu isler kismet isi vakti gelince oluyor biz ne yaparsak yapalim kaderin onune gecemeyiz

canım mucizen onlar senin. benim arkadaşım öyle oldu çok ünlü prof olmaz demiş yumurtan yok. arkadaş akapunktura gitti 40 lı yaştaydı geç evlenmiş hamile kaldı. ardından senin gibi 6 ay sonra yine kaldı. o prof çıkar tv ye. aramak isterim der hep.

ben tv de dr den duydum: ben öğrencilerime tembih ederim sakın kimseye kesinlikle çocuğun olmaz demeyin ben dedim imkansız gibiydi. kadın geldi hamile. ALLAHA İMKANSIZ OLUR MU? Sare annemiz 80 yaşında mı neymiş çocuk doğurmuş...

Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus.:KK43: suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin

canım geçmiş olsun arada döne döne yattım haftalık prolutonu sor canım benim dr m hapı kesip iğne vermişti. enfeksiyona dikkat sık tahlil yaptır ben sondadan çok çekmiştim...

bende rahim kanser çıktı

geçmiş olsun Allah şifa versin...

Canım,yolladın mı misafirleri ..kaç gündür helak oldun misafirden :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ayrıca bütün sayfa reklam bu ne yaa hem de nutella reklamı gece gece olmaz ki :KK50::KK50::KK50: insanın canını çektiriyorlar :KK1::KK1::KK1:

gittiler canım oğlana kitap okudum yarın sınav var o okudu bitirdi bir de ben okudum:)) maşallah kaynatmışsınız epey...

hepiniz tesekkür ederim arkadaslar
chnb canım oğluşumun adını mert koyduk...

maşallah ismiyle yaşasın mert...:nazar:

benim telefon pirinç kutusunun içinde. komşunun kızı ağzına koymuş 11 aylık buharlandı metal demişti. bakalım düzelcek mi buharı çalışıyor gerçi...:))

Kızlar,ben sabah erkenden yolcuyum iş toplantısı için şehir dışına çıkıyorum ordan eşimin yanına gideceğim :KK16::KK16: biraz tatil yapacağım kendinize iyi bakın hepinizi kocaman :KK54::KK54::KK54: :KK16::KK16::KK16:

sabah rapor almaya gideceğim hem troid ve kan değerlerime baktıracağım hem Ahmet Ardamın aylık kontrolü var...

Kızlar,ben sabah erkenden yolcuyum iş toplantısı için şehir dışına çıkıyorum ordan eşimin yanına gideceğim :KK16::KK16: biraz tatil yapacağım kendinize iyi bakın hepinizi kocaman :KK54::KK54::KK54: :KK16::KK16::KK16:

hayırlı yolculuklar canım...

saftunçççççççççç

canım ben coretest ve one step aldım gitti gidiyordan kampanyalar oluyor ama marka iyi değil bunlar çok güzeldi...

benim telefon pirinç kutusunun içinde. komşunun kızı ağzına koymuş 11 aylık buharlandı metal demişti. bakalım düzelcek mi buharı çalışıyor gerçi...:))

:KK1::KK1::KK1: suya düşünce iyi geliyor ağzına koymaya daha da iyi gelir sanırım :KK1::KK1::KK1: cnm kocaman öpüyorum seni :KK54::KK54: ve prenslerini :nazar::nazar: sabah 06:30 da kalkcam :KK5::KK5: yatmam lazım

Canım öncelikle geçmiş olsun. Rabbim zamanında yavrunu kucagına almayı nasip etsin. Kullandığın ilaçları birçok kişi kullandı. Bende dikiş sonrası haftalık proloton, günde bir progratan200, multitabs vitamin ve ostaecare kullandım. Endol fitili ağrım olunca demişti. Dr dediyse kullan canım erken deği. Endol fitili bu ateşden çok kullanmak zorunda kalan benimde canım.
Yatmaya gelince hareketdiz yatmadım canım. Sağıma soluma döndüm. Hamd olsun Wc kalktım. Bu bile büyük nimet.
Rabb'in yar ve yardımcın olsun canım.

İui yolculuklar canım. Güzel bi tatil yapın. İyi eğlenceler. Allah'a emanet ol.

herkes icin iyi bir hafta olur umarim cok sukur 1 sabaha daha uyandim oglumla daha nice sabahlara insallahh

saftunccum yeni evim huzur mutluluk getirsin sana insallah

arkadasim cok gecmis olsun rabbim 38-39 lari gormeyi nasip eetsin hepimize ben calisan bir insandim isyerirndeki arkadaslarim hizima enerjime hayrandi durdugum yerde duramaz herseyi halletmeye calisirdim ogle aralari 5 dk koltukta oturamazdim eve gel yemek hazirla ye kaldir bi bakardim saat 1 aksam ayni telas ben yemekleri gunluk yapardim isten gelince oda tek öğünluk isinmis yemek sevmeyiz kocamda bende sonra temizlik şu bu derken surekli bir enerjiyle dolanirdim yarin 21. haftaya giircem rabbimin izniyle 5. haftada ogrendigimi varsayarsam 16 haftadir yatiyorum bende wc ye kalkiyorum sagima soluma donuyorum cok sukur bu halime ilk baslarda aliskin olmadigimdan sirtim cok agridi kaburgalarim batti resmen ama simdi alistim insallah uzun sure yatman gerekmez cunku ben doguma kadar yaticam ama sikayetci degilim pasamin sagligi yerinde olsun vaktinde gelsin yeter bana rabbim gonlune gore versin arkadasim

bende rahim kanser çıktı

rabbim tez vakitte sifani versin cok gecmis olsun

Bana doktorum mümkün olduğu kadar sırt üstü yatıp ayaklarını yukarıda tut demişti. Hatta şu anda da uzun süre oturunca bile sancım oluyor. Benim sancılarımda 1 ay sonra azalma oldu. Ben haftalık proluton, her gün magnezyum alıyorum.Bunların dışında kan ilacı ve vitamin alıyorum.

Bana doktorum mümkün olduğu kadar sırt üstü yatıp ayaklarını yukarıda tut demişti. Hatta şu anda da uzun süre oturunca bile sancım oluyor. Benim sancılarımda 1 ay sonra azalma oldu. Ben haftalık proluton, her gün magnezyum alıyorum.Bunların dışında kan ilacı ve vitamin alıyorum.

Teşekkür ederim . Bana Depott vermedi Dr um acaba neden :KK43: magnezyumda haftada 3 gun birkez .acaba daha erken haftamızın diye

19asos03 insallah hepimize Rabbim gösterir 38 39 lari hepimize insallah kavuşuruz saglikla daha cok var benim

X