- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #39.421
bende rahim kanser çıktı
Allah analı babalı büyütsün canım adı ne oldu bebişin?
Bana da gelin beklerim her zaman
Evin hayırlı olsun cnm güzel sağlıklı mutlu günlerde oturun İnşallah..
En iyisi bir kk kahvaltısı ayarlayıp buluşalım İstanbul ve çevreden gelebilecek arkadaşlarla
Çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede ağrıların geçer rahat edersin..
Yukarıda resmi görülen yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır.
Bu kürün faydalar;
Erken menopoz
Çikolata kisti
Miyom
Polikistik over
Yumurtalık kisti
Adet düzensizliği
Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus.suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin
bende rahim kanser çıktı
Cok sagol canim ya yine hemen cevap vermissin seviyorum seni herturlu soruma cevap veriyorsun sabirla allah sana en kisa zamanda bir cocuk nasip etsin cok icten soyluyorum bunu bende su sogan kurunu yapayim bakalim faydasini gorecekmiyim
12. haftaya kadar gunde 300mg progestan ictim 13. haftadan beride haftada 2 tane proluton depot 500mg igne kullaniyorum ona ragmen defalarca kanamam oldu dr u her aradigimda gelmene gerek yok yapabilecegimin en iyisini yaptim ben baska hic bisey yapamam kanaman artarsa cok gel bol su al ve wc haricinde kalkma dedi.. rabbime emanetiz ben hala yatiyorum ama yine kalkiyorum arttik birazcik evin icinde dolasiyorum apartman icinde komsulara gidiyorum hos gitsemde hepsinin evinde bir kösem var hemen yatiyorum ama olsun bebegim saglikli olsun bu halime milyonlarca kez sukurler olsun
Chnb canım evicap ve zinko yazmışsın ama kim kullanıyor bilemedim :26:
Progesteron ve proluton depot kacinci haftadan kacinci haftaya kadar kullandiniz ekstra farkli bir ilacta kullandinmi canim
Evet canim cok dogru anlamissin hic adet olmuyorum desem yeridir ben bebegimi kaybedeli 2.5 ay oldu bir defa adet oldum gunluk pedle idare ettim vahim durumdayim yani ama benim bu adet azalmam ilk kurtajdan sonra baslamisti yine diyordum bir terslik var doktor hatta rahim filmi cekti yapisiklikmi var acaba dedi birsey cikmadi sonra 2. Ye hamile kaldim oda gitti yine ayni adetlerim iyice azaldi doktor dedi nisanda korunmayi birakabilirsin acaba erkenmi olur diyorum nisana kadar duzelirmi biraz acaba diyorum senin nekadar azalmisti bana oyle ates basmasi falan olmuyor bakalim buay nasil olacak
Evet canim suanda ruhumun biraz dinlenmeye ihtiyaci var acikcasi bakalim bizim burda katilim varmi onlarlada gorusmeye gidecegim iste buarada saglik sigortasi yaptirdim ben olurda dedim hemen hamile kalamazsam ise yarar ama kalirsam param yanmis olacak birazcik
Ne güzel okuma ve kitap sevginizden bahsetmişim.Bende yattığım sürede heeep kitap okudum. chnb canım sen ovulasyon testlerini hangi siteden alıyordun ve ismi neydi canım.Yarın kendimi okuldan sonra hemen aktara atacam napaaalıım durmak yok yola devam...Bu arada da bugün keyop modako çarşısına gittik tekli koltuklarıma kumaş beğendim şöööle çiçekli çiçekli malum tüp bebekti yok oydu buydu derken para pul kalmadı yeni eve yeni eşya yok o yüzden eskilere çeki düzen verip değişiklik yapacam.KEŞKE GELSENİZ YENİ EVİME NE GÜZEL OLUR DU BEN en azından bu evi düşünürken çok heyecanlanıyorum iyiki ev işleri bu döneme denk geldi.İyi geceler arkadaşlarıııım...Bu arada teklifim yürekten çok isterim sizleri ağırlamayı..
Canm biliyorm hem maddi hem manevi yiprandin seni hicbirsey teselli etmezmis gbi geliyor ama imkanim olsa da vakti geldiginde anne olacagini sana gosterebilsem film izletir gbi ama mumkun degil bu.. Ben yillar once bebek istiyorm acana bir sorun varmi diye dr a gittigimde tanistim rezerv problemiyle.. Dunya basima yikildi ben nazlanirken bebek fikri icin meger cok az vaktim kalmis hemen tup yaptirmamiz gerekiyormus. Hoop esimin sayi ve morfoloji sorunu da kapak oldu moreller sifir ilk denemeyi yaptik hic yumurta gelismedi iptal edildi. Dr aciyarak genc yasta erken menepoza girmek uzere oldugumu siyleyerek donasyon imalarinda bulundu. Bitmis tukenmis bir ceset misali orda burda birkac asilama denedik hicbiri olmadi dogal tedaviler bitkiler kurlerle tek tuk yumurta gelistirerek takipler yaptirdik yine olmadi. Lap. Ve hist. Yaptirdik endo cikti temizlendi ama ben bikmistim artik maddi manevi coktuk herseyi unutmak istedim tatile gittik cok iyi geldi ewde durmadim hep gezdik esimle madem bebek ilmuyirdu bende bunu avantaja cevirmwliydim yeni yerler yeni insanlar taniyorduk ve hic bebek icin sewismedik sadece ask olmaliydi gun hesabi yapmadan.. Ben o ay hamile kaldim ogluma. Maalesef r.a.y den haberim olmadigi icin 28 haftada digum yaptim cok badireler atlattik ama suanda afacan cin gbi bir oglan :) asil surpriz 4 ay once oldu tekrar hamileyim ve imkansiz denulecek bir vakitte korunmasiz tek iliskide oldu.. Esim hala der o dr gidelim hani menepoza giriyordun nasul olur diyelim ama bu isler kismet isi vakti gelince oluyor biz ne yaparsak yapalim kaderin onune gecemeyiz
Merhaba arkadaslar dikişim yapıldı . İlk uç saat cok ağrım oldu . Bide sonda takılmış . İdrar yapmakta okadar zorlandımki anlatamam. Tahmin ettiğimden daha zormus.suanda halen vajinamda biraz acı var oturduğumda özellikle . Yatmaya çalışıyorum ama hiç kalkmadan nasıl yattiniz anliyamiyorum . Lütfen yardım edin sola yatıyorum saga yatıyorum yarim saat sonra belim ağrıyor karnım kasiliyor.
Dr sadece magnezyum ve yarım endol fitil,( Ogün icin)bide antibiotik verdi . Gunde iki progestanOkadar ama size bakıyorum çok ilac kullanmisiniz . Acaba daha erken mı kullanmak icin ?
Kanamam yok ama yatmaktadır dolayı rahatsızlığım var siz nasıl haftalarca yattiniz ne olur yardım edin
bende rahim kanser çıktı
Canım,yolladın mı misafirleri ..kaç gündür helak oldun misafirden
Ayrıca bütün sayfa reklam bu ne yaa hem de nutella reklamı gece gece olmaz kiinsanın canını çektiriyorlar
hepiniz tesekkür ederim arkadaslar
chnb canım oğluşumun adını mert koyduk...
Kızlar,ben sabah erkenden yolcuyum iş toplantısı için şehir dışına çıkıyorum ordan eşimin yanına gideceğimbiraz tatil yapacağım kendinize iyi bakın hepinizi kocaman
benim telefon pirinç kutusunun içinde. komşunun kızı ağzına koymuş 11 aylık buharlandı metal demişti. bakalım düzelcek mi buharı çalışıyor gerçi...:))
bende rahim kanser çıktı
Kızlar,ben sabah erkenden yolcuyum iş toplantısı için şehir dışına çıkıyorum ordan eşimin yanına gideceğimbiraz tatil yapacağım kendinize iyi bakın hepinizi kocaman
bende rahim kanser çıktı
Bana doktorum mümkün olduğu kadar sırt üstü yatıp ayaklarını yukarıda tut demişti. Hatta şu anda da uzun süre oturunca bile sancım oluyor. Benim sancılarımda 1 ay sonra azalma oldu. Ben haftalık proluton, her gün magnezyum alıyorum.Bunların dışında kan ilacı ve vitamin alıyorum.