- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.541
Gelelim bana:
10 da randevuya gittim. Ayrıntılı ultrason için... Arda Bey tatilde top oynarken elini incitmiş. Dedim nazar değmiştir. Tüp bebek yaptırırken de Cem Beyin ayağı incinmişti. Bende mi bir uğursuzluk var acaba dedim yok canım dedi:))
Muayene başladı Nil Hanım da geldi. Her organını ayrıntılı incelediler parmak sayılarına kadar. Sonra normal doğum vakası geldi acil Arda Bey de Nil Hanım da gitti. 2 saat bekledik doğumdan sonra sezaryene girmişler...Sonra incelediler...Kilosu yine üst sınırda...: 559 gram
Çok hareketliydi parmaklarını zor saydılar... Rahim ağzı uzunluğum vajinal 2.5 cm. Çok iyi dedi. Muayenede testi tekrarlattığımı oranın 63 te 1 çıktığını söyledim. 2 limin 20200 de 1 çıktığı için bu oranı beklemiyordum Pgt yaptıran arkadaşımın bile 2 li de risk 10 000 de 1 çıkmışken
dedim.
Bebeğin görünüşte sorunu yok ama tıbbi olarak 10 da 1 değerden dolayı amniyo sentezi tıbbi olarak önermek durumundayım. Ama çok zor şeyler yaşadınız dedi.Bir de kafasında solda 3.8 mm kist görüldü yazılmış. Bunu eve gelince farkettim Arda Beyin hemşiresini aradım o da birçok bebekte olabiliyor bu haftalarda takip ediyoruz dedi. Ama downlu bebeklerde kalıcıymış( Ama Arda Bey önemli olsaydı kendi derdi di mi?
Duyaydın senin mailini söyledim... Her gün çok sayıda mail geliyor eşim ilgileniyor dedi Femicali arasın dedi:))
Fadike selam söyledi...Fadikin akrabasından bahsettim şaşırdı...
Görümcem için de randevu aldık...
canım dünü kopyaladım...
göz için kullan canım damla ama ben anne sütü damlattım günde birkaç kez... Çok sarı sarı aktı pişman oldum daha fena oldu diye ama sanırım öylece attı ... bir daha olmadı...