Merhaba kızlar Sofikanın ve Hideniskonun randevusu var güzel haberlerle gelsinler inşallah...
Prenslerim Rıza Madazlının adını topiklerden duydum ama bu topikten gidip deneyimleyen hatırlamıyorum...
Paşam bilemiyorum benim aklıma gelmedi görmek... İyi ip olduğunu düşünüyorum...
Ben de iyiyim doktorları izledim.
2 doğum vakası vardı dizide çift rahimli bir kadın 2 ayrı dönemde hamile kalmış. Bebeklerden biri 22, diğeri 28 haftalık olduğu ortaya çıkıyor. 22 haftalık olması mümkün değil ben o süreçte Anadoludaydım diyor meğer kadın tecavüze uğramış kocası önceden bebekleri sakinleştirmek için masal okuyor... bu durumu öğrenince gidiyor kadının sancısı tutuyor. Sezaryenle 28 haftayı alıyorlar diğer bebek sancıları başlatıyor başka dr de bu masal işini gördüğü için ameliyatta masal anlatıyor başarılı bir ameliyat oluyor... Bir de sucuklu yumurta örneği verilmişti bu hikayede. Sucuklu yumurta için tavuk katkıda bulunur yumurtasını verir, sucuk için inek kendini adar kendini verir:)) Adama DR Hasan sucuk mu yumurta mı olacaksın diyor bu ilişkiniz için adam sucuğu tercih edip
karısının yanına gidip kendinden olmayan bebeği de sahipleniyor...
2. vakada ise 8 aylık hamile banyoda düşüyor hastaneye geliyor meğer bebeğini kaybetmiş dr bir zaman söyleyemiyor çok üzülüyor sonra söylüyor baba sezaryenle alınsın istiyor dr de normal olması gerektiğini söylüyor baba ısrar etse de anne cansız bebği normal doğuruyor ve kucaklıyor...
Çok etkiliyor insanı...