- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.161
Benim anestezi uygulanmadan yapilmisti.yapan dr prof.dr gurkan uncu idi.u.u de yapildigi icin dr direk bilgi verilmisti.insallah gebel testleri ay icerisinde halledebilirsem buji testini ismail beyde yaptiririm.
Hastanenin ilgisizliginden bahsetmissiniz.en iyi yerlerden birine gidiyorsunuz ve yuksek rakamlar odediginiz.sikayetlerinizi acikca dile getirin bence.
Islem oncesi fiyat verilmemesi ilginc.insanlar nasil karar verecekki islemi yaptirmaya.
carsamba gunu guzel haberlerini bekliyorum
Canım yaptır kafan rahat etsin. bu konuda biliyorsun karışık bujiyi gerekli gören ve görmeyen dr ler olmak üzere...
Canım bizim gibi durumu riskli hamileler icin doktora vaktinde ulaşmak önemli Arda beyle konus bunu en azından ordakileri uyarır bende bugün Cemil beye ulaşamadım ikili testin sonuclarını ogrencektim sekreteri 7.30 gibi ara dedi Bakalım ulasabilecekmiyim o saate..
Bugün dışarı çıktım cok yoruldum rahim boynu kisalmamistir insallah lcw gittim ilk defa kendime hamile kıyafeti aldım istediğim elbiseydi fakat orda fazla seçenek yok alelacele bir pantolon bir tshirt alabildim
Evet canım gerçi ben çok acil olursa Arda beye mail atıyorum ya da mesaj çekiyorum ama her zaman da çekiniyorum hastane yoluyla ulaşıyorum. İnşallah ulaşırsın sen ben malesef Cemil bey bana hiç dönmedi( Ama ben hamile değildim o dönemde belki hamile olsaydım farklı olurdu ama nursin de bu sorunu yaşadı...
Kıyafeti halletmen iyi olmuş ben yeni bir şey almaya çıkamıyorum...
canım daha bazı şeyleri degiştirdim ben çıkrdım yaneben adamı çagırınca tam çagırım elim bol ne yapayım ondan kaybediyorumya bazı şeyleri yaprak dolması pişti bile üstüne limonu kaldı dilimliyim servis takımlarımı daha yıkıcam makinada yemek oadasında vitrimin içinde yeni yıkandı makinada ama olsun içim rahat etmez:2::2:daha çay fazlı var birde mısır haşlıcam onu demeyi unuttum yanınada makarna salatası yaopıcam onu yazmayı unuttum
canım 18 oldum dogru benbu sene kişmseyi düşünmüyodum allah var istedimki kendimle olayım yoruldum chnbenya şimdi gelicekler bebegi ne yaptın ne zaman yapıcan ne olucakistemiyorum benle bebek konuşsunlar o merakından geliyo eltim ben biliyom kilo veriyomda göremedi beni kaç zamandır eve bakıcak bir degişiklik yaptımı diye anladınmıbeni benle bıraksınlar canım ya çok yoruldum zaten eşimede dedim hamile kalıyım dedim anene anneme demicem istemiyorum kimse gelsin kimse yanımda degildi çünkü ömürüm öldügünde kaynanam 1 gece kaldı gitti demdiki bunu psikolojisi ne olur tek bırakmamayaım neme lazım ama yok eşimi bekliyorum pazara gidicez gelrise tabe
Anladım canım...
ilk defa boyle bir aşı duydum,ilginc geldi
gecmişten bir alıntı:
sofika banada demişlerdi sende o doktora git bu kan olayınıda anlatmışlardı canım acabamı dedim :44::44lurmu olurardacıma sorsammı acaba yada chnb sorsun gidicekya
canım ben bu aşıyı paşam için araştırdım edirneden bir arkadaşa yapıldı hiç işe yaramadı ama yine denenmeli o da fertijinde yaptırdı. Yaren kimyasal gebelik geçirdi diye cemil bey yarene eşinin değilde kızılaydan ayrıştırılmış kan verdirmişti bunu daha çok erken dönem düşüklerinde veriyorlar...