ay sormayın son 1 saattir bu delirmiş siteyle boğuşuyorum size birşeyler yazabilmek için
neyseki yazdıklarımı copy yapmıştım :)
ve yapıştırıyorum :)
herkese selam
doktordan döndük,doktorun yanında benim şeker dşüverince oradan hop yemeğe gitmek zorunda kaldık
neyse artık karnım tok yazabilirim :) randevumuz güzel geçti yavrumun kalp atışlarını duydum çok mutlu oldum
8 hafta 6 günlüğüz ama geç yumurtlama sebebiyle 8 hafta 3 günlük görünüyoruz muhtemel doğum tarihimiz 3 mart olarak değişti.Rahim ağzı ölçümümü bu haftada yapmasının sağlıklı bir sonuç vermeyeceğini söyledi,bebek henüz çok küçük olduğu ve baskı yapmadığı içinmiş,lçmedi ama karnımdan sadece baktı,12. haftandan tibaren 2 haftada bir görüşçez ölçümlerini o zaman yapıcam dedi.Ağdayı sordum yasakladı,doğum sancılarını başlatabilir ve enfeksiyon kapabilirsin dedi.Pıhtılaşma için de senin ciddi bir sorunun yok merak etme göz ardı etmiyorum dedi ama aspirine devam edicekmişim.Hiç dışarı çıkmıyorum haftada bir çıkıyoruz eşimle onda da yürümüyorum evde de iş yapmıyorum deyince hiç de öyle aaaa neden kısıtlama kendini falan demedi (bazı doktorlar hasta psikolojisinden çıkın falan diyorlar böyle yapanlara),kullandığım tüm ilaçlara şimdilik 12. haftaya kadar devam,bir dahaki randevum 3 hafta sonra.Uzun değil mi dedim,sana açık çek istedğin zaman gelip bebeğine bakabilirsin için rahat etmicekse dedi,dikişi hem yapmak istiyor hem istemiyor,2 haftalaık aralıklarla izleyip duruma göre dikiş atmak istediğini söyledi yine.Kilo almamı istemiyormuş beslenme konusunda konuştuk işte şekerlerimi sordu falan,çok şükür
iyiyiz