canım hosgeldin burda senin duruunda olan cok arkadas var,Allahım hepimizin de yardımcısı olsun insallah
korkma canım herseyin guzel olacagına inan
evet feryal yazmıs benden once eklenecek cok bir sey yok
dua ediyorum bebekleri icin,siz de edin
sut istemisler sinemden bu da iyiye isaret demek ki beslenebilecek durumda bebekleri maşallah
Allahım sen Arda nın da Beren in de yardımcısı ol,hayata tutunabilecek guc kuvvet ver onları anne babalarına bagısla insallah
sinem saskındı,hem korku vardı yuzunde hem umut
cok zor
cok dua gerek
bu arada hastaneye giderken feryalle cekindik biraz acaba nasıl karsılarlar hastanede diye,sonucta ismini bilmiyoruz
bende dogrudan soyledim biz dedim bir forumda paylasımda bulunuyoruz ve arkadasımızı merak ettik bilgilerini verdim dogru dewdi kadın verdiginiz bilgiler sadece ismini veremeyince tuhaf geldi dedi yine de oda numarasını soyledi ve kendisiyle gorusmemizin moral olabilecegını soyledi
feryalle tanıstıgıma cok sevindim,hastane cıksıı oturduk biraz sohbet ettik
ilk defa forumdan biriyle gorusuyorum ve devamının gelmesini umuyorum
guclu bir kadın feryal,buyuk acılar insana buyuk de bir guc veriyor,ben bundan sonra onunla ilgili de cok guzel seyler okuyacagımzı dusunuyorum,Allah yardım etsin insallah
benim dogumdan once bir defa daha gorusmeyi dusunuyoruz Allah kısmet ederse insallah
bursadan baska arkadaslar da gelmek isterse daha da guzel olur
ben bugun İsmail beye kontrole gittim,olcumler gayet iyi cok sukur,bebegim nerdeyse 2 kilo olmus maşallah
gelisim geriligi var diyemem su etapta dedi sadece yapısal bir minyonluk diyebiliriz dedi cunku normal bir gelisim gosteriyor ve sadece karın cevresinde 1 haftalık bir sapma var dedi,suyum da gayet iyi maşallah
cok sukur benim de bir sikayetim yok,hep boyle gitsin insallah,hepimiz de sonunda saglıkla vakitlice alalım kuzularımızı kucaklarımıza insallah