- Konu Sahibi hidennisko
- #27.361
Hayırlı olsun. Bakalım ne diyecek Cemil bey? Eli de bence hafif... Biraz kramp için bence normal der rahim büyüyordur der ama şiddetli için bilemeyeceğim...
Canım ben geçmişi de okuyorum Edamecrinle de bu konuda yazışmışsınız. Yalçın Beyin de muayene de ilk ücret 600 tl imiş. Çok geldi bana sonrakilerde yarısı gibi imiş ama böyle bir uygulama yasal mı şaşırdım...
Sonra da Elza arkadaşımız biraz eleştirmiş ...
Serklajlılara amniyosentez yapılmazmış dedin ya ilk kez duydum. Sana niye yaptılar ultrasonda mı testte mi sorun çıkmıştı ve serklajdan ne zaman sonra yapılmıştı?
Benim 4 lü testim yüksek çıktı ama Arda bey öncesinde sıvı gelişim oldu diye istesen de yapmam dedi ama bunu serklajlılara yapılmaz diye değil benim durumuma özel dedi.12. haftada gittiğimizde benim eşimde genetik sorun var ya, o yüzden ben öneririm demişti ama biz bu meseleyi önceden konuşmuştuk amniyosentez istemeyiz diye.
Bir de Tubaoz arkadaşımızda önce amniyosentez yaptırmış kısa bir süre sonra bebeğini kaybetmiş. Suyu gelmiş anlamamış...Ama yanlış hatırlamıyorsam serklajı amniyodan sonra olmuştu...
Saol canım insallah hafifliği bende hissederim...