Yaren geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur. Olmamıştır bir şey canım Allaha emanet onlar...
2li testinde de inşallah sorun olmaz...
Ben de bugün Validebağ devlet hastanesindeydim. Yıllardır özele gidince devlet çok tuhaf ve ilgisiz geldi....
Dahiliye geçmiş ve bu hamileliğimdeki troid testlerimi inceledi. Bir sürü tahlil istedi öncekini riskli buldu. niye ihmal ettin dedi? Ben de başka sorunlarla uğraşmıştım dedim sonuca göre endokrine gönderebilirim dedi... Sonra boğazımda nodül vardı onun için de ultrasona gönderdi.
Kadın doğuma da gittim kanda idrarda ve vajinada tahlil istedi vajinal verdim ama kanlar sabahtan 11.30 a kadar veriliyormuş sabaha kaldı. İşin ilginci odada ultrason yok aşağıya gönderdi...
Daha da ilginci hem boğazımdan hem de bebeğe ultrasonu çeken aynı kişiydi ve buzdolabı gibi yalnız kaç haftalık diye sordu.Epey baktı sıvıya da baktı normalmiş.
Boğazımdaki nodül 2 sene önce 5 mm di şimdi 7 mm olmuş dahiliye tüm sonuçlar çıkınca değerlendirecek...
Bebeğin ultrasonuna epey ölçüm yaptı aslında bugün 19 artı 2 yim ama baş çevresi ve karın çevresi 21 hafta 0 günlük, ATD NE ANLAMADIM 21 HAFTA 6 GÜNLÜK, ASD NEYSE 21 HAFTA 0 GÜNLÜK, fl 20 hafta 0 günlük.
EFW de sanırım ağırlık 366 g diyor...
Özellikle Sofika sana soruyorum bilen varsa cevaplayabilir en geri FL. bU SORUN MU SENCE? Neden sorduğumu biliyorsun
(