- Konu Sahibi hidennisko
- #27.241
canım rahim filminden ben çok korkuyodum hiç korkulucak gibi degil içini ferah tut bebem çektir belkim rahiminde perde vardırne biliyim rahiminde şekil bozuklugu vs vardı için rahat eder önce testlerini yaptır sonra rahim filimini çektir büyük fakültelere git canım normal hastanelerde yapılmıyo eger istedigin bir şey olursa sorucagın burdakiler profesör oldular cevap veiriler sana bir arkadaş önerebilirim chnb o sana seve seve yardım eder ben kefilim hem o bizden daha bilgili
canım ben pazartesi doktora gittim kızımda doktorum maşşallah dikişin çok güzel kaynamış dedi salı günü sümük gibi akıntı olmaya başladı sonra beklenen son meyerse nişasnmış insan inan ögrene ögrene alışıyo bazı şeyleri canımız çok yansana ne çare düşün 3 kayıp heyecanlı bekliyorsun kalp atışlarını duyuyorsun hayaller kuruyosun sonra tekmeleri hissediyosun diyorsunki allahım işte bu sonra bir agrı bir kanama sonuşç hiş ilk oglumda neyi unutmuyorum birbilsen yemyeşil bir patik örmüştüm dedim kendi kendime yavrum bunumu giyicek eşimle hayaller kurdum ellerimle patiklerin tutma yerlerini yaptım 20 haftalık kocaman bir karın öptüm kokladım annem giyiceksin dedim kıyafet aldık kaç tane ellerimle örgü ördüm baddeniyeler ördün sonra bir agrı doktora gittim dogum sonra eve geldik akyanamlarala yavrumda benimle geldi cansız bedenini attık balkona 6 mart hiç unutmuyorum bir kar bir soguk var bir rüzgar eşim işi yüzünden gitmek zorunda kaldı ben tek kaldım kaynanamın yatak oadsında balkona bakıyorum kedinin cigerine bakar gibi çıktım dışarı aglıyorum burası soguk oglum üşür ben onun üşümemeisi için karnımı kendimi sıcak tuttum vs dedim kaynanam içeri sokamadı eşimi aradılar oda yakınmış yoldaaymış geldi paşam kurban olurum ne olur gir içeri dedi hasta olucan dedim olmaz burası soguk onuda alın ev sicak dedi canım kokar bak yarın gömmeye gidicez dedi yok dedim başladım kutuyu bırakmamaya tamam söz dedi bak alıcam içeri sen o kutuyu hadi anneme ver dedi ben seni alıyım annem bebegi dedi tam verdim sonra baktım tuttu kolundan içeri çakicek yok dedim almıcan yalan söylüyosun üşür üşür üşür yapma dedim zor soktu içeri eşigi geldim kapının attım ayagımı gerisini hatırlamıyorum bayılmışm tek hatırladıgım eşimin anne paşaya birşey oldu ses vermiyo demesi anne onada birşey olursa ben ne yaparım demesi o gün hiç uyumadım yavrumu babası ve işim götürücekti gömmeye kaynanam yıkadı kefenledi ellerinde görnce yayagara çıkardım ne olur onu götürmeyin o daha çok küçük ben o üşümesin diye neler yaptım toprakta nasıl yatsın soguk hava dedim eşim baktı olmadı elimden alamadılar kutuyu kolumdan tuttu ayaklarıyla ayaklarımı kolularıylada kolumu tuttu yapma baba dedim dinlemedi eşim bagırdı bana gittt tutamıyorum kaç gün eşimle konuşmadım beni oglumun mezarına götürmediler halen isterim burdan dua et ne yapıcan diyor kaynatam2 oglum umuduma hamile kaldım sene sonra dedik rahim dikilicek doktorum gerek görmedi neymiş enfeksiyon vs kaparmışım rahim kapalıymış 18 hata 6 günlükken umudum benden ayrıldı eşimin o simsiyah saçları bir günde bembeyaz oldudedim rahimi diktirelim dedim kimse beni dinlemedi gene demediler kan tatlili yaptır benim kürtaşımı yapan doktora sordum gerek yok rahimi dikicez bebek durucak dedi oglum biliyormusun canlıydı dogdugundan yalvarırım bebegime küvez getürün dediysemde olmadı oda vefat etti sonra kızıma hamile kaldım bu sefer dedim rahimi dikicez bebegim durucak gene halaller kurdum 17 hafta 6 günlükken 29 mayısta ömürüm gözlerini yumdu minnacık bedeni vardı öle karşımda yatıyordu yavruma gene yetemedim neyi unutmuyorum biliyormusun eşim canım nasılsın deyince iyi okmaya çalışıcam işşallah dedim sonra ömürüm kızım nasıl dedi sonra filim koptu yetmedim yeteömedim gitti diye doktorlar zor sakinleştirdiler bir onu unutmuyorum birde küçük kaynımı elşim aglarken sarıldı nasıl sırtına vuruyo iki eliyle üzülme abi gene olur demesini ömürüm öldü çapaya cehhapaya kadar gittim dünyanın testini yaptırdım ne eziyetler çektim buradkiler şahit hiç birşey bulamadılar en son genetiklerde eşimle gittik sizde birşey yok dediler herşey normal eşime dedim bir sebebi olmalı canım yoksa bebeklerim neden ölsün hep kendimi suçladım benim yüzümden öldüler diye hiç unutmuyorum çapadan çıkarken okadar kötü oldumki aglamaktan yerleri göremedim oturdum köşeye aglıyorum garip eşimde arkasında zannetmiş bir bakmış ben yokum beni görenler demiştirki tüh kesin bir tanıdıgı öldü yazık demişlerdir kesin eşim geldi yapma paşa allahım bir sebebi olması lazım ne olur bir sebep sonra burdaki arkadaşlar arda beye gittiler banada söylediler belkim burda yazıcaklarıma kızıcaklar ama onlar karşıladı arda beyin parasını 2 kişler onlar kendilerini biliyo genetik testlerimin parasınıda erkek kardeşime para geldi o verdi hep dua ediyorum aklıma geldikçe onlar sayesinde ögrendim neyin oldugunu sizleri seviyorum kızlar sevgili chnb ve regretem sizler canımısınızregrete beni doktora götürüdü arabasıyla o biliyo arabada çok agladım şuan agladıgım gibiiyiki sizleri tanımışım iyiki söz verdim kendime chnbeye yetişememde regreteye yetişiirim eger hamile kalmazsam elimi üstünden çekmicem söz veriyorum burda hamile olursamda kadere artık allahım sizlere bol kazanç eşlerinle evlatlarınızla sevdikelrinizle ömür versin tuttugunuz altın olsun işşallah şimdi ilaçlara başladım bakalım ilerisini bilemem yaradan ne gösteririse artık allahım bütün melek annelerine sabır versin çok zor ben 3 evladımı kaybeden birir olaraktan halen zaman zaman gözlerim olar işşallah bu gözyaşlarım evlatlarımın ölümüne degilde dogumuna aglar seviçten zaten bir daha denerim olmadı daha düşünmem
canım sen eylülü bekle istersen garanti olur ne kaldı eylüle
çok başıma geldi bebem ya sorma
canım doktor agustos diyor ama sen bu ilaçları 3 ay kullan eylülde start ver kız bak sana teklif birlikte sabahlar olmasın deriz
Allahım birdaha bu acıları yaşatmasın...Ne desem bilemiyorum.Çok büyük acılar yaşamışsın canım.Allah sabırlar versin eşinede sanada.Hepiniz çok iyi insanlarsınız.belki aynı dertleri yaşadığımızdan birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz.Sana yardımcı olan o iki arkadaştanda Allah razı olsun.Ne mutlu onlara.Demekki insanlık ölmemiş.Allahım Sağlıklı bir şekilde çocuklarınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin.