- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #27.261
hayırlı cumalar canlar
bebeği kucakladı bizleri unuttu sakın demeyin...
hala kendime bir düzen kuramadım bebekti gelen gidendi inananın hiç vaktim olmuyor....
sizler nasılsınız herkes iyidir inş...
chnb su ilacların zararı nedir merak ettim dogrusu,ciddi anlamda da gebeler tarafından kullanılıyor cunku şnsallah muhim bir sakıncası yoktur
canım oncelikle hosgeldin,masallah bugunlere gelmissin insallah sonuna kadar da saglıcakla gidecek ve sende evladını saglıkla kucagına alacaksın zamanı gelince.Rahim agzı kısaldıgı gibi uzayabiliyor da,istirahat ve ozellikle de vajinal progesatnın uzattıgını okuyorum bir cok yerde,vajinal progesatn kullanıyor musun?yumusamadan kasıt nedir ben de tam bilmiyorum canım.Allah´ım korusun bebelerimizi de cumlemizi de insallah,amin.
Sofika canım belki çok büyük zararı yoktur da belki faydasının olmadığını düşünüyor, gereksiz buluyordur, belki de işe yaramadığını düşündüğü için yan etkileri yaşansın istemiyordur. 2011 de mi ne Amerikada bu konularla ilgili büyük bir kongre mi ne yapılmış orada sanırım değerlendirilmiş rahim ağzı yetmezliği. bir de birkaç ay önce gitmişti Amerikaya...
bir de sanırım preparın bebeğe zararı çokmuş o yüzden nidilat daha doğruymuş bunu da hataydaki dr m demişti...
regreteye de kılıç bey demişti eskiden...