- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #27.201
bak şiimdisen sihirli bir deynegi alsan eline ne yapardım ban merak ettim merakımı gider bari şaka bir yana sagolun duygular karşılıklı inan bugün annemi türküye hastanesine götürdüm bir bayan vardı kadım aban terapi gibi geldi 3 bebegini kaybetmiş 4 bebegini almış kucagına dediki isyan etme aglaman neden ben demek isyan birde dua ettiginde iyi düşün agzından ne çıkıyor bak deid kadım okadar konuştuki benle iyi geldi inanın annemimde şekeri kolestrolu yükselmiş sabah 8 .30 çıktım yola 3 eve geldim bir bebekler vardı sormayın pek şekerlerdiKızlar gece sohbet güzelmiş.
Paşam canım inanıyorum ki güzel olacak her şey. Çok dua ediyorum sana. Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah. İmkanlar oluşturabilirsek ne mutlu, Regrete ile her konuştuğumuzda daha fazla ne yapabilirizi konuşuyoruz. Keşke sihirli bir değneğimiz olsa...
Tubacığım eline sağlık liste harika.
sİNANNURAYIN OĞLUNUN ADI vAHAP Enesmiş başka topikte gördüm. fadikin yusuf eymen, melikenin oğlu olacak. benim de sofika yazmış evin nil uğurluyu da eklersen sevinirim sağ olsun hastanede yattığımda ve muayenelerde Arda beyin hep yanındaydı o da ilgilendi hep....
Narmik özletiyorsun kendini daha sık yaz...
Sofika canım benim de oğlumda bu kramp için mağnezyum kullandım... uYUTMAMIŞ minik kızın bu gece demek...
benim oğlan da bu gece amcasında kalacak kuzenleriyle...
regrete iyiyim kuzum validebağdan troid için dahiliyeye randevu alayım bari... senin de ilk aydan olur...
Kızlar eşim geldi ya, sağ olsun her gün masaj yapıyor azıcık rahatlıyorum...
canım rabbim evladını bagışlasın sana işşallah kardeşim darısı bizlere işşallah :101::101::101:neden bu kadar guclu oldugun, guclu durdugun anlasıldı,canım gecmis olsun,Allah`ım korusun
canım senin annene de gecmis olsun,Allah yardımcısı olsun insallah
amin canım Allah´ım sana da butun isteyenlere de nasip etsin insallah
sikayet gibi mi oldu acaba,tovbe asla sikayet etmem,cok sukur uykusuz da olsam,yorgunluktan perisan da olsam dedigin gibi anneyim
hayırlı evlatlar olsunlar uzun saglıklı omurler sursun butun yavrucuklar insallah
senin de az kaldı sabret kuzum bu sefer her sey guzel olacak insallah,dualarımda sen de varsın
evet canım ben de sanırım ara ara magnezyum alacam boyle uykusuz olmuyor,bugun yine gozlerim agrıyor
gozun aydın evet yaa esin gelmisti birkac gun once,rahatlamıssındır,onun yanında olması bilr baska degil mi
hidennisko canım insallah hakkında en hayırlı karar verilir
sen bu arada kendini bu kadar yorma,bak agır sakın kaldırma
oyle devam canım,doktor oncesi jilet yeterli
hani bir bayan yazmıstı melegimmmmmmmmm diye merak ettim baktım baska topicte ne yazık ki bebeginin kalbi durmus ve almıslar
Allah sabır versin ve bir daha yasatmasın dilerim,ne zor sınavlar bunlar
canım arkadaş adına çok üzüldüm inan yapma ya bende dedim ne alemde bu hatun