- 27 Mayıs 2012
- 87
- 7
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.721
canım ben geçmişi okuyorum Ece 76 sanırım hamilelik öncesi serklaj yani abdominal seklaj yaptırmış. Ama yine erken doğumla kaybetmiş bebeğini. sonra ankarda sinan beksaça gitmiş pıhtılaşma çıkmış. hatta doğumda serklajını almamışlar. ama sonra o serklajla doğum yaptı mı yazmamış. ilk 100 sayfada vardı galiba bu kişi...
CHNB;çok teşekkürler hemen 100. sayfayı okuyacağım.
buarada her girişimde seninde gelişmeleri takip ediyorum. inanıyorum allahın izniyle sağlıkla oğluşunu kucağına alıcaksın.
4 lü testi kafana takma hiç. benimde 2 gebeliğimdede 2 li testler güzel ama 4 lü teste down sendromlu çıkıyordu. ilk gebeliğimde amniyo yaptırdık sonuç temiz çıktı. hatta amnıyonun erken doğum riskini arttırdığını duymustuk. ılk bebeği o yuzdendemi kaybettim diyede başlarda düşünmüstüm ama servikal yetmezlikmiş sebeb. 2. gebeliğimde de risk çıkınca dr um sakın stres yapma bu senin kan değerinden kaynaklı risk çıkıyor dedi. ben amnıyo yaptırmıycam dediğimde bende istemıyorum demişti doktorum ve önemli olan 2 li testin sonucu ve ultrason ölçümleri demişti.bebeğin ölçümlerinde sorun yoktu hatta içimiz rahatlasın diye prof. a yönlendirmişti. oda ölçümlerde sorun görmemişti.
bu 4 lü testin sorunlu çıkmasını o kadar çok duyuyorum ki etrafımda ama hepside sapasağlam aldı çocuklarını kucaklarına. sen içini rahat tut ki bebeşinde huzurla büyüsün. allahın izniyle o sapasağlam bi bebek.