sağ ol canım. ben serklaj yapılacak herkes gibi yatıp kontrole gideceğim sanmıştım şu sızıntının tamamen kesiilmemesi mahfediyor beni. inşallah sorun olmaz.
sen kalp atışını duydun mu, ne zaman gideceksin cemil hocaya
bulantı var mı
fadik var mı gelişme hastane de bakıyordun
duyaydın taza anne sen nasılsın
hidennisko rapor işini ne yaptın
eylülgülü sen nasılsın
sofika canım senin nasıl gidiyor
ilk evde gecemizde tedirgindik eşim de... rüyamda suyum azalmış...
tedirgin olmaz mı insan,kolay degil ki,ruyaların da boyle olması normal canım,hep bunu dusunuyorsun cunku,gececek insallah amin
ben iyiyim canım bu arada sagol,iyi gidiyor Allah´ıma sukurler olsun.2 gun sonra İsmail beyin yanına kontrole gidecegim insallah,bebegin gelisimine bakılcak.
dun gece vajinal progestanı koyarken canım yandı,boyle derine dokununca sanki acıdı,aylardır kullanıyorum bu aplikatoru ben ama ilk defa boyle acıdı,sonrasında da acısı surdu az az.Agrı da degil,sancı da,icte bir acı iste,gidince <ismail beye sormam lazım bunu,acısı muhim degil de rahim agzı mı one geldi(boyle bir sey mumkun mu bilmiyorum ama) serklaj olan yere mi degdi de acıdı anlamadım.
biraz once saglık ocagından cagırdılar gittim kiloma tansiyonuma baktı,bebegimin kalp atıslarını dinledik hersey yolunda gozukuyor dedi yolladı.9 kilo almısım simdilik(kızımda toplamda 25 kilo almıstım),insallah bu sefer o kadar almamaya calısıyorum,sonra vermis olsam da,gebeligin kalitesini de dusurudugu bir gercek.boyum da kısa benim resmen yuvarlanarak gezebilirisin diye dalga geciyordu esim :))
gece uyuyamıyorum pek,evimiz cok sıcak oluyor,kızım da cok terlıyor onu kurulamaya kalkıyorum sık sık,kalkmısken esimin de ustunu degistirmesine yardım edıyorum e ben de camasır degşsştrıyorum falan derken her gece sabaha karsı en az yarım saat bir camasır faslı oluyor,sonra zaten uyku hic gelmiyor vs vs-bunlar olsun derdimiz :)
kızıma tuvalet egitimi vermeye karar verdik gecen hafta,malum annem bende kalıyor surekli ve kızımın nerdeyse butun bakımıyla ilgileniyor e halıyle wc egitimi de anneme dustu,ama 3 gun dayanabildiler,sonunda henuz daha kas ve mesane kontrolu olmadıgına karar verdik ve 2-3 ay daha erteledik.gercekten de kakasını fark edip soyluyor ama çişini hic anlamıyor yapıveriyor ve sonra hayretle bakıp uzuluyor bile.
neyse uzun uzun oldu ama bende durum bu,insallah hep boyle gider.
diyorum ya kendi başlarına geldi mi dünyanın sonu,senin başına geldi mi "ne var ki" oluyor,hele o müdürler yok mu adam ben iki seksen yatarken kanamadan telefon açıp "ama bu kadar rapor olur mu" dediydi seni çok iyi anlıyorum
insanlar o kadar acımasız olmus ki bu devirde,ben artık gebeligimin sorunlu oldugunu bile soylemek istemiyorum kimseye,sanki hak etmisiz gibi salakca bir ifadeyle bakıyorlar insanın yuzune,yada ne var canım iste miss gibi dikisin var neden korkuyorsun ki amaannn keyfine bak demezler mi...heryerde her sekilde gaddarlıkla karsılasıyoruz,Allah ıslah etsin ne diyim.Burda bahsettim mi hatırlamıyorum ama bir sure once karnım burnumda oldugu halde tıkıs tıkıs metroda bana yer vermeyen beyefendi kapalı ve genc bir hanımı gorunce yer verdi ve ben baslarında oyle kala kaldım.Bana yer vermesin kimse, kimseye guvenip de cıkmamısım yola ama o kadar gucume gitti ki,bu mu senin dinin imanın hayret sana,yazık sana ve beynindeki orumcek dusunceye.
Fadik basınız sagolsun Allah oğluna uzun ömür versin
Chnb sızıntı ciddi olsaydı doktor eve göndermezdi seni tabi insan kafaya takmadanda duramıyor anlıyorum seni ben iyiyim evde istirahata devam ediyorum 2 gündür raporsuzum doktorlar bişeyin yok diye rapor vermiyolar bugüne kadarda zor almıştımya. Yanlış bı sorunum var cok afadersiniz ama ben büyük tuvaletimi yapmaya korkuyorum şimdiden böyle korkuyorum dikiş atıldıktan sonra ne yapicam bilmiyorum
buyuk tuvaletini yapmaktan korkma canım,kabız olmaktan kork.Ben cok sukur bu haftaya kadar sadece bir defa oldum o da gecen hafta ve zor hallettik.Bulantı sorunun yoksa gunde en az 2 porsiyon meyve yersen kabızlık sorunu olmaz.Alıskanlık edin,her gun bir seftali,kayısı,erik vs ye.Ben de hic sevmem meyveyi ama simdi her gun tabak tabak yiyorum mecbur.Onun dısında magnezyum kabızlıga iyi gelir,hatta elevitin icindeki bile bana yeterli geliyor.Ama cok cok zorda kalırsan chnb nin dedigi gibi duphalac kullan,zararı yok icin rahat edebilir.