Merhaba;
Ben de bu topiğin sessiz takipçilerindenim. Özellikle sizin haberlerinizi merakla bekliyorum. Çok sevindim güzel haberlerinize, Allahım umarım elinize almayı da nasip etsin.
Ben de rahim ağzı yetmezliği yüzünden ilk hamileliğimi 17. haftada ani su boşalması ile, ikinci gebeliğimde ikiz bebeklerimi ise geçen hafta 22+3. haftada ani doğum sancısı sonrası normal doğum ile kaybettim. Maalesef iki bebeğim de yaşamadı. ikinci gebelikte 18. haftada dikiş atılmıştı, sonrasında da sürekli istirahat ediyordum, ama olmadı maalesef
Doktorum da çok net bir açıklama yapamıyor, bu sefer de abdominal serklajdan bahsetti. Ama ayrıntılı henüz konuşimadık, cuma günü kontrole gidince konuşacağız sanırım. Doktorumu ve yaklaşımlarını seviyorum, çok güveniyordum da ama iki gebeliğim de böyle sonuçlanınca şimdi bir riskli gebelik uzmanına mı görünsem diyorum. Çünkü biz maalesef normal yolla hamile kalamıyoruz, iki gebeliğim de tüp bebekti. Maddi ve manevi külfeti tahmin edersiniz.
Tavsiyeleriniz ve bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar varsa önerilerinizi alabilir miyim? şu anda hiç hamilelik falan düşünecek durumda değilim ama bir daha kendimizi hazır hissettiğimizde nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar veremiyorum. Şimdiden teşekkürler,