- Konu Sahibi hidennisko
- #25.921
Günaydın kızlar. N e zor bir gece geçirdim. Dün gece 12 gibi berbat bir şekilde kustum çok korktum dikişime bir şey olacak diye... Yatmadan 2 saat kadar önce progestanı bu sefer vajinal kullandım. Dünden beri Allah korusun ya erken doğum olsa benim hemen dikişim alınamaz mı yine sezaryenle mi müdahale edilir diye kaygım vardı bir gece önce yine rüyamda değişik bu türde rüyalar görmüştüm. Kaygılı uydum gece 3 te antibiyotiğim var kaktım yatağımda portakal büyüklüğünde ıslaklık. Çok korktum. Hemşire görümcem ve eşim geldi. Pogestan olabileceğini düşündük. Arada gaz sancılarım oluyor biraz vardı korkumdan endol koydum yattım valla imkanım olsa 9 ay hastanede yatardım...
Canım guzel düşünmeye çalışır üstelik seninki daha etkili bir serkaj vajinal jel bende kullanıyorum her kullanmadan sonra islaklik hissediyorum oncesinde yoktu bugün ayaklandım cok pişmanım belim cok ağrıdı birden su gibi akıntı hissettim kan sandim lavobaya kostüm kahvemsi cok az lekenme burda yazılanları okuyunca endişelendim biraz 6 haftalıkken su gelirmi? Yarın kullanmiyacam jelden mı değilmi denemek icin