- 10 Aralık 2009
- 2.403
- 74
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.901
amin inşallah...nidilat dilaltı tansiyon ilacı aslında biz yutarak kullanıyoruz alt karın kaslarına direk etki etsin diye..hastanede günde 6 tane idi standart perinotojide hemen herkese veriyorlardı.. şimdilik günde 3 tane alıyorum rahimde kasılma olmaması için kullanılıyor bildiğim..aslında ben doğum saatine çok inanıyorum o gün doğacağı varsa doğuyor işte..bizimkisi de teselli...bu hamileliğimde hiç progestan almadım..ne bileyim ne yaptığımı bende bilmiyorum:))) Allaha emanet olsunlar inşallah..
hmm,anladim canim,faydasi olsun da muhim olan o.Dedigin gibi Allah' a emanetiz,ne de yapsak bazi seylerin onune gecilmiyor bazen.Progestan konusunda hatirliyorsan ilk baslarda bayag arastirma yaptim bende,kafam karismisti cunku bana ilk gebeligimde kimse bahsetmedi bile,dolu dolu magnezyum verildi sadece,bu sefer de tam tersi magnezyumun faydasi yok sana progestan alacaksin dendi.Yav bunye ayni bunye,ilaclar ayni ilaclar ama iste doktorlarin ekolleri farkli ve herkes farkli bir sekilde yaklasiyor olaya,ilaclara.hicbiri yanlis degil,yeter ki mutlu sona ulastirsin.Saglicakla insallah.