- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.761
Chnb iyi olmana cok sevindim,
Kızlar benim bugün cok moralim bozuldu, gene kahverengi akıntım geldi
Femical i aradım Derya diye bir hemşire ile konuştum
Benim hiç konuşmama izin vermeden bugün muayene kabul etmiyor, yarına randevusu yok hafta sonu dolu, cok endiseliyseniz memorial atasehir e gidebilirsiniz dedi
Bende ben zaten sehir dışındakim hafta ici gelemem
Başka doktora gitmek istesem Arda beyi secmezdim, ilk kanamam oldugunda da başka bir hastaneye yönlendirdiniz dedim,
Hemde bütün bunları Arda bey ile konuşmadan söylemiş
Arda bey bana kızlar randevu ayarlar demişti, cok sinirlendim, bu hep böyle mı olacak dedim içimden
Arda beyi aradım cepten o da acmadı, esim cok kızdı, ilgilenilmezse başka doktora gidelim falan diyor
Niye böyle yaptılar ki, cok üzgünüm ya
Hidennisko,Canım haklısın bende olsam sinirlenirdim burdaki birçok arkadaşımızın derdi bu zaten bir sıkıntı olduğunda ulaşabileceğimiz,ilgili bir doktor..Ben saat 4 gibi chnb nin yanından ayrılırken asansörde karşılaştık Arda Bey'le chnb yi görmeye geliyordu ayak üstü 2 dk konuştuk..Ben arada chnb için hemşirelere bişey sorduğumda Arda Bey bugün çok yoğun çok fazla hasta var dediler ..Oysa femicaldeki hemşire daha iş bitirici olsa Arda Bey şuan memorial da hemen bilgilendirelim sizi oraya yönlendirelim vs yardımcı olsa sonuçta biz riskli hamileleriz istediğimiz risk anında çabuk müdahale ve ilgi..Bence sen Arda Beyle bu konuyu görüş durumunu anlat cep aramasına daha sonra döner diye tahmin ediyorum baktın bir değişiklik olmuyor O zaman başka bir doktor araştırırsın..
Arkadaşlar merhaba..Malesef benim yumurta döllenmemiş..Ben de hastaneye gidip transfer aşamasına gelmiş bir bayanın eşine verdim ilaçları..Allah ın takdiri böyleymiş demek ki...Artık tekrar denemem tüp bebeği...Kendiliğinden bir sürpriz olursa olur artık..Verdiği 2 güzellik için Allaha şükrediyorum.....İnşallah sizler de en kısa zamanda anne olursunuz hayırlısıyla...
Canım,gerçekten üzüldüm ( . Allah kızınla oğluna uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin..Tüp bebek tedavisinden sonra doğal hamile kalan çok oluyor bir bakmışsın sende onlardan biri olmuşsun ..Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.
çok sevindim benim adıma da geçmiş olsun dediğimi ilet lütfen,
Tamam canım konuşunca iletirim..