Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hay Allah,aksilikler her zaman oldugu gibi ust uste gelmis,insallah bundan sonra guzel gelismeler olacaktır,yumurtlama konusuna gelince umudunu yitirme cunku ben de nerdeyse adet olmam gereken gunlerde yumurtladım hamile kaldıgım aylarda,hep gec dollenme dendi bu yuzden,sen test yapmasan bile adet olana kadar gun asırı iliskiye devam et.

kocayı bulsam aşrı ilişki değil, bizimki 2-3 günde bir anca :KK43: zaten artık göreve dödü bizim iş,iyice soğudum :KK43: zaten bu ay da olmazsa koyvercem ne aşırı ilişki ne başka test vs sadece korunmıycam ne zaman olursa deyip bırakmayı düşünüyorum stres oldum iyice,kafaya takmamak lazım ama manyak gibi hep düşünür oldum :KK50:

kocayı bulsam aşrı ilişki değil, bizimki 2-3 günde bir anca :KK43: zaten artık göreve dödü bizim iş,iyice soğudum :KK43: zaten bu ay da olmazsa koyvercem ne aşırı ilişki ne başka test vs sadece korunmıycam ne zaman olursa deyip bırakmayı düşünüyorum stres oldum iyice,kafaya takmamak lazım ama manyak gibi hep düşünür oldum :KK50:

haklısın,bu sekilde olunca da dedigin gibi goreve donuyor ve anlamıyorum ama genelde bu isten ilk sıkılanlar da kocalar oluyor,oysa bize ogretilen oyle degildi :) ilk hamileligmde 1 yıl kadar ugrastıktan sonra oldu ve resmen agız burun kıvıra kıvıra iliskiye niyetleniyorduk,sık sık olmasına ragmen uzun sure sonunda ancak hamile kalabildim onu da tam umidi kesip amaaan olmazsa olmaz keyfimize bakalım dedigim anda.Bu sefer hic dusunmedigimiz bir zamanda ve sadece ama sadece bir defa korunmayı ihmal ettigimiz bir gecede oldu kuzum cok sukur.Aklını taktıkca ve saplantı haline getirdikce daha zor oluyor sanırım,bunun bilimsel acıklaması nedir bilmem ama stres kesin hormonlar uzerinde etkili oluyor ve bir sekilde gebe kalmayı da geciktiriyor.

chnb
tekrar çok geçmiş olsun operasyonunun başarılı geçmesine sevindim

eylülgülü
canım sen de artık rahat bir nefes almışsındır,gözün aydın :)

benim de bgün adetimin 17. günü ama yumurtlamadım hala,testte sürekli boş yuvarlak görüp duruyorum sinirlerim bozuldu :KK43: ayrıca insülin pompam bozuldu tekrar 4lü iğneye döndüm makinenin yenisi 5000 tl ve devlet 3500 tl sini karşılıyor ortada ne bebek ne de gebelik var sadece masraf çıkıp duruyor,töbe isyan etmiyorum da artık aksilikler biraz benden bi uzaklaşsa şu son birkaç aydır kaza yaptım,ablam dış gebelik geçirdi,hayatımı sürdürebilmem için gerekl, olan insülin pompam bozuldu,canım çok sıkkın :KK43:((((((

Canım geldimi üst üste geliri yolunada girer tez zamanda bazen dahada geç yumurtlama olbiliyor sen yinede gün aşırıya devam et birde yumurtladigin zaman beyaz yapiskan bı akıntı oluyor onu takip et
Ben rahat bı nefes aldım derken biraz önce wc ye girdim kan gelmiş yine offff doktor önümüzde ki hafta icin raporda vermedi sanırım bebeğimi kucağıma alamadan rahat bı nefes alamiyacam

haklısın,bu sekilde olunca da dedigin gibi goreve donuyor ve anlamıyorum ama genelde bu isten ilk sıkılanlar da kocalar oluyor,oysa bize ogretilen oyle degildi :) ilk hamileligmde 1 yıl kadar ugrastıktan sonra oldu ve resmen agız burun kıvıra kıvıra iliskiye niyetleniyorduk,sık sık olmasına ragmen uzun sure sonunda ancak hamile kalabildim onu da tam umidi kesip amaaan olmazsa olmaz keyfimize bakalım dedigim anda.Bu sefer hic dusunmedigimiz bir zamanda ve sadece ama sadece bir defa korunmayı ihmal ettigimiz bir gecede oldu kuzum cok sukur.Aklını taktıkca ve saplantı haline getirdikce daha zor oluyor sanırım,bunun bilimsel acıklaması nedir bilmem ama stres kesin hormonlar uzerinde etkili oluyor ve bir sekilde gebe kalmayı da geciktiriyor.

haklısın rahatlamanın bir yolunu bulmalıyım yoksa biz de çok bekleyeceğe benziyoruz

Canım geldimi üst üste geliri yolunada girer tez zamanda bazen dahada geç yumurtlama olbiliyor sen yinede gün aşırıya devam et birde yumurtladigin zaman beyaz yapiskan bı akıntı oluyor onu takip et
Ben rahat bı nefes aldım derken biraz önce wc ye girdim kan gelmiş yine offff doktor önümüzde ki hafta icin raporda vermedi sanırım bebeğimi kucağıma alamadan rahat bı nefes alamiyacam

canım dr rapor vermemiş ama bence dinlenmenin bir yolunu bul ale hekiminden falan alabilirsen rapor al tabi bu benim fikrim

haklısın rahatlamanın bir yolunu bulmalıyım yoksa biz de çok bekleyeceğe benziyoruz

canım dr rapor vermemiş ama bence dinlenmenin bir yolunu bul ale hekiminden falan alabilirsen rapor al tabi bu benim fikrim

Canım ise gitmeyi düşünmüyorum zaten ama rapor alırsam iyi olur saglik ocakları veriyormu rapor?

Canım ise gitmeyi düşünmüyorum zaten ama rapor alırsam iyi olur saglik ocakları veriyormu rapor?

veriyor tabi,benim hep kanamam olmuştu 5'er gün alıyordum,dr um özel demiştim onun raporu geçmiyor kanamam da olduğu için hastanelerde beklemek stemiyorum diye rica etmiştim ve hep vermişti bi konuş istersen

Arkadaslar bugün tekrar gittim doktora Rabb'ime şükürler olsun keseyi gördük cok minik detaylı tahlil istedi doktor vajinal jel ve iğne verdi progestan bırakabilirsin dedi rapor istedim ancak bu haftayı alabildim yatmana gerek yok hareket et dedi leklenmeler 3ay boyunca olabilirmiş 2hafta sonra tekrar çağırdı icim rahatladı birde kalp atışlarını duysam

Canım,ne güzel haberler :nazar: inşallah hep böyle güzel haberler verirsin bize :nazar:

kızlar arada yabancı bir sitede de serklaj olan bir grup kadının forum yazısmalarını takip ediyorum ve yeni bir sey dikkatimi cekti.Cogu serklajlı kadın enfeksiyon riskine karsı prebiotic tablet kullandıgını ve yogurt tuketimini arttırdıgını soylemis.Biraz arastırınca bunun cok dogru oldugunu anladım ve sizinle de paylasmak istedim.Probiotic tabletlerin de ozellikle urogenital enfeksiyonlara karsı koruyan bir cesidi varmıs ama turk sitelerinde bunu bulamadım,bulursam paylasırım,hadi tablet kullanmasak bile gunluk yogurt(mumkunse kendi mayaladıgınız yada icinde probiyotik oldugundan emin oldugunuz) tuketimizi arttırabiliriz.Ben oldum olası zaten gunde en az yarım litre yogurt tuketirim ve bu hamileligmde ise nerdeyse aserme dercesinde severek yiyorum,aynen devam.Siz de gunluk nasıl ki 2-3 litre su icmeyi alıskanlık edindiyseniz yarım litre yogurdu da ihmal etmeyin,saglıcakla.

Sofika,çok yeni bir bilgi oldu harikasın çok teşekkürler :KK16:

chnb

eylülgülü

benim de bgün adetimin 17. günü ama yumurtlamadım hala,testte sürekli boş yuvarlak görüp duruyorum sinirlerim bozuldu :KK43: ayrıca insülin pompam bozuldu tekrar 4lü iğneye döndüm makinenin yenisi 5000 tl ve devlet 3500 tl sini karşılıyor ortada ne bebek ne de gebelik var sadece masraf çıkıp duruyor,töbe isyan etmiyorum da artık aksilikler biraz benden bi uzaklaşsa şu son birkaç aydır kaza yaptım,ablam dış gebelik geçirdi,hayatımı sürdürebilmem için gerekl, olan insülin pompam bozuldu,canım çok sıkkın :KK43:((((((

Canım,olur bazen böyle durumlar herşey üst üste gelir.. ama ben hep böyle dönemlerin ardından çok güzel günlerin yakın olduğuna inanırım..İnşallah bunlar yaşadığın son sıkıntılar olur

Canım,ne güzel haberler :nazar: inşallah hep böyle güzel haberler verirsin bize :nazar:

Sofika,çok yeni bir bilgi oldu harikasın çok teşekkürler :KK16:

Canım,olur bazen böyle durumlar herşey üst üste gelir.. ama ben hep böyle dönemlerin ardından çok güzel günlerin yakın olduğuna inanırım..İnşallah bunlar yaşadığın son sıkıntılar olur

amin canım inşallah

veriyor tabi,benim hep kanamam olmuştu 5'er gün alıyordum,dr um özel demiştim onun raporu geçmiyor kanamam da olduğu için hastanelerde beklemek stemiyorum diye rica etmiştim ve hep vermişti bi konuş istersen

Cok iyi ben yarın gideyim o zaman ama yarın raporluyum pazartesimi gitmeliyim?

Cok iyi ben yarın gideyim o zaman ama yarın raporluyum pazartesimi gitmeliyim?

evt canım pazartesi gitmelisin bilmiyorum kurumunda her rapordan sonra 1 gün çalışma mecbuiyetiniz var mı? bizde yok o yüzden bir daha kuruma uğramadan arka arkaya (cumartesi-pazarlar rapora girmesin de yıllık rapor hakkımdan yemesin diye) 5-5 rapor alıyordum sonuçta keyfi değil ki kanaman var

Eylulgulu senin kanaman baya cok mü yoksa sadece hafif lekelenmem tarzında mı?
Bana da bugün doktor dedi sana rapor vereyim diye ama istemedim
Dünkü crinone jel cokiyi geldi bana
Bugünkü doktor da dedi ki tamamen senin ürettiğin bir hormonu veriyor, hiçbir yan etkisi yok diye

Eylulgulu senin kanaman baya cok mü yoksa sadece hafif lekelenmem tarzında mı?
Bana da bugün doktor dedi sana rapor vereyim diye ama istemedim
Dünkü crinone jel cokiyi geldi bana
Bugünkü doktor da dedi ki tamamen senin ürettiğin bir hormonu veriyor, hiçbir yan etkisi yok diye

Canım hafif lekelnme genelde kahverengi ve herzaman değil birde bazen cok az kan seklinde ama genelde kahverengi crinone jel den doktor bugün banada verdi sabah kullanıcam inşallah kullanmayı becerebilirim birde iğne verdi ben iğnenin daha etkili oldugmu duymuştum iğnenin adı progynex doktor lekenmenin 3 ay boyunca olabilcegni söylüyor.senin lekenmende bu sekilde mı?inşallah doktorun dedig gibidir

evt canım pazartesi gitmelisin bilmiyorum kurumunda her rapordan sonra 1 gün çalışma mecbuiyetiniz var mı? bizde yok o yüzden bir daha kuruma uğramadan arka arkaya (cumartesi-pazarlar rapora girmesin de yıllık rapor hakkımdan yemesin diye) 5-5 rapor alıyordum sonuçta keyfi değil ki kanaman var

Canım özel sektör benimki ben zaten yaşadığım kayıptan sonra patronlarımla konuşmuş Birdaha hamile kalırsam calismiyacagmi soylemistim onlarda biz seni idare ederiz demislerdi ama detayları konuşmadık ama gitmediğim her gün maaşımdan kesiliyor biliyorum o yüzden rapor almak istiyorum ama o bir gün calışma olayını bilmiyorum

Canım hafif lekelnme genelde kahverengi ve herzaman değil birde bazen cok az kan seklinde ama genelde kahverengi crinone jel den doktor bugün banada verdi sabah kullanıcam inşallah kullanmayı becerebilirim birde iğne verdi ben iğnenin daha etkili oldugmu duymuştum iğnenin adı progynex doktor lekenmenin 3 ay boyunca olabilcegni söylüyor.senin lekenmende bu sekilde mı?inşallah doktorun dedig gibidir

jeli kullanmaktan korkma (ben bile kullandım inan ki ödleğin tekiyim) kullandıktan sonra 15 dk yatmaya devam edicen

jeli kullanmaktan korkma (ben bile kullandım inan ki ödleğin tekiyim) kullandıktan sonra 15 dk yatmaya devam edicen
Hadi inşallah peki bu jel tam olarak ne ise yarıyor enfeksiyon icinmi yoksa progestan gibi bisey mı? Doktor yatmadan bahsetmedi bana aksine hareket edicen dedi hatta doktora kalsa takla bile atabilirim:)

kızlar arada yabancı bir sitede de serklaj olan bir grup kadının forum yazısmalarını takip ediyorum ve yeni bir sey dikkatimi cekti.Cogu serklajlı kadın enfeksiyon riskine karsı prebiotic tablet kullandıgını ve yogurt tuketimini arttırdıgını soylemis.Biraz arastırınca bunun cok dogru oldugunu anladım ve sizinle de paylasmak istedim.Probiotic tabletlerin de ozellikle urogenital enfeksiyonlara karsı koruyan bir cesidi varmıs ama turk sitelerinde bunu bulamadım,bulursam paylasırım,hadi tablet kullanmasak bile gunluk yogurt(mumkunse kendi mayaladıgınız yada icinde probiyotik oldugundan emin oldugunuz) tuketimizi arttırabiliriz.Ben oldum olası zaten gunde en az yarım litre yogurt tuketirim ve bu hamileligmde ise nerdeyse aserme dercesinde severek yiyorum,aynen devam.Siz de gunluk nasıl ki 2-3 litre su icmeyi alıskanlık edindiyseniz yarım litre yogurdu da ihmal etmeyin,saglıcakla.

Sağ ol canım şimdi yoğurt istedim:)

chnb

eylülgülü

Canım sadaka ver bela savar derler.Çalışmalar zor Allah kolaylık versin...

Canım benim de olmuştu biliyorsun...

Doktor Tavsiyelerimiz

Adı: Sofika
Serklajı Yapan Dr: dr.Dyawolow
Takip Eden Dr: dr.Dobreva
Sonuç: 37.hft normal doğum
-------------------------------------------------------------
Adı: tuubaaoz
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: op.dr.Orçun Sezer
Sonuç: 37+5 normal doğum
Adı: ceylinirem
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Takip Eden Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Sonuç: 39+5 sezeryan doğum
Adı: Narmik
Serklajı Yapan Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer-op.dr.Şenay Aycan-op.dr.Levent Erkan-prf.dr.Mert Kazandı
Sonuç: 32+4 spinal sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: Fadik
Serklajı Yapan Dr: doç.dr. Arda Lembet
Takip Eden Dr: doç.dr. Arda Lembet
Sonuç: hamile
---------------------------------------------------------------
Adı: Cananur
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Cemil Akgül
Sonuç: doğum
Adı: Yaren
Adı: Nursin
Sonuç: sezeryan doğum
Adı: Twiks
----------------------------------------------------------------
Adı: Edamecrin
Adı: Tubaşeker
Serklajı Yapan Dr: Ali Gedikbaş
Adı: Crameren
Serklajı Yapan Dr: Ali Fuat Şengör
Adı: melikee
Serklajı Yapan Dr: op.dr. Akif Alkan
Takip Eden Dr: op.dr. Akif Alkan
Adı: girl85
Serklajı Yapan Dr: dr. Musa Yılmaz
Takip Eden Dr: dr. Musa Yılmaz
Adı: morkanat
Serklajı Yapan Dr: Filiz Bilgin Yanık
Sonuç: sezeryan doğum
Adı: Sinannuray
Serklajı Yapan Dr: Tuğrul Abacıoğlu
Takip Eden Dr: Tuğrul Abacıoğlu
------------------------------------------------------------------
Adı: hidennisko
Serkalajı Yapan Dr: Hüseyin Mutlu(Mecidiyeköy Maya Klinik)
Adı:sinem8484
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Takip Eden Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Adı: chnb
Serklajı Yapan Dr: doç. dr. Arda Lembet - doç.dr. Cem Demirel
Takip Eden Dr: dr. Hülya Artuç(Antakya-12.haftya kadar) - doç.dr. Arda Lembet
--------------------------------------------------------------------
Adı: LANDARC
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Bülent Duran
Sonuç: 28.hft doğum

COLOR="#FF0000"]ANNE ve BEBEKLERİMİZ[/COLOR]

Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
:nazar:hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
:nazar:NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
:nazar:sofika-------------------kız---------------Filiz Erin------------------------01.07.2010----------var
:nazar:cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
:nazar:DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
:nazar:Edamecrin---------------kız----------------Gözde---------------------2010-------------------var
:nazar:Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
:nazar:Güldenaz----------------kız----------------:KK50:------------------------:KK50:---------------------var
:nazar:Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
:nazar:Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
:nazar:Şafak-------------------kız----------------:KK50:-------------------------:KK50:--------------------var
:nazar:Ayer82------------------erkek-------------:KK50:------------------------21.04.2011-------------var
:nazar:Özlem-------------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
:nazar:Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
:nazar:Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
:nazar:Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
:nazar:sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
:nazar:Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
:nazar:Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
:nazar:minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
:nazar:samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
:nazar:Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
:nazar:melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
:nazar:gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
:nazar:elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
:nazar:erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
:nazar:arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
:nazar:tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
:nazar:sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
:nazar:medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
:nazar:nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
:nazar:ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
:nazar:kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-----------------:KK50:-----------------yok
:nazar:Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
:nazar:deryak53----------------:KK50:----------------:KK50:--------------------------:KK50:-----------------var
:nazar:Bermel------------------erkek---------------:KK50:---------------------------:KK50:----------------var
:nazar:girl85--------------------:KK50:----------------:KK50:--------------------------:KK50:----------------var

HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
:nazar:sinannuray-------------erkek------------------------------04.06.2012--------------------var
:nazar:Fadik-------------------:KK50:---------------------------------:KK50:------------------------var
:nazar:melikee-----------------:KK50:---------------------------------:KK50:------------------------var
:nazar:arzufirdevs-------------erkek------------------------------06.09.2012--------------------yok
:nazar:sofika-------------------kız-------------------------------09.09.2012--------------------var
:nazar:sinem8484---------------:KK50:-----------------------------27.10.2012--------------------var
:nazar:chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012-------------------laparoskopik serklaj
:nazar:sezen_kayaalp-----------:KK50:------------------------------30.12.2012---------------------yok
:nazar:hidennisko---------------:KK50:------------------------------25.01.2013---------------------yok
:nazar:yaren58-----------------:KK50:------------------------------:KK50:----------------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
duyaydin-------------------:KK6:
NarMik---------------------:KK6:
Regrete---------------------:KK6:
jorjet-----------------------:KK6:
paşam3405------------------:86:

Slm arkadaslar uzun zamandir giremedim buraya umarim herkes iyidir.
Gecmisi okuyamadim tam daha ama bazi haberleri regrete arkadasimdan aldim..
Chnbcim canim cok gecmis olsun serklajin hayirli ugurlu olsun insallah hersey yolunda gider.
Fadikcim sen nasilsin yanilmiyorsam az kaldi sanada ne guzel bu gunlere kadar geldin insallah hersey yolundadir.
Pasam seninde haberini aldim regreteden zayiflamisin ne guzel test sonuclarinda alinmis yolun bundan sonra acik olur insallah:KK66:
Dualarim hep sizinle.
Belki duymusunuzdur 31 martta anne oldum oglumu kucagima aldim sukur..bu guzel duyguyu herkes yasar insallah
Dogum esnasinda bol bol bu sitedeki herkes icin dua ettim..insallah kabul olur
serklaj gercekden bi mucize bir ip..cozum..onsuz heralde benim anne olmam mumkun olmazdi.
12 haftalik ken serklaj takildi 36 da cikti ama sancim falan hic olmadi.taa 40 haftaya kadar bekledik olmayinca sunu sanci ile dogum baslatildi.
bir gun surdu agirdi aci vericiydi cok zordu ama herseye degdi oglumu kucagima aldim sonunda.
rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin insallah.
Oglum cok sukur rahat bi bebek yemegini yesin alti temiz olsun misil misil uyuyor buyuyor nerdeyse 10 haftalik oldu bile.
Anne sutu veriyorum oda iyi gidiyor sutum bitene kadar veririm heralde...

Neyse benden haberler bu kadar hepinize cook cok basarilar kolayliklar tum dilekleriniz cabucak kabul olur insallah

Slm arkadaslar uzun zamandir giremedim buraya umarim herkes iyidir.
Gecmisi okuyamadim tam daha ama bazi haberleri regrete arkadasimdan aldim..
Chnbcim canim cok gecmis olsun serklajin hayirli ugurlu olsun insallah hersey yolunda gider.
Fadikcim sen nasilsin yanilmiyorsam az kaldi sanada ne guzel bu gunlere kadar geldin insallah hersey yolundadir.
Pasam seninde haberini aldim regreteden zayiflamisin ne guzel test sonuclarinda alinmis yolun bundan sonra acik olur insallah:KK66:
Dualarim hep sizinle.
Belki duymusunuzdur 31 martta anne oldum oglumu kucagima aldim sukur..bu guzel duyguyu herkes yasar insallah
Dogum esnasinda bol bol bu sitedeki herkes icin dua ettim..insallah kabul olur
serklaj gercekden bi mucize bir ip..cozum..onsuz heralde benim anne olmam mumkun olmazdi.
12 haftalik ken serklaj takildi 36 da cikti ama sancim falan hic olmadi.taa 40 haftaya kadar bekledik olmayinca sunu sanci ile dogum baslatildi.
bir gun surdu agirdi aci vericiydi cok zordu ama herseye degdi oglumu kucagima aldim sonunda.
rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin insallah.
Oglum cok sukur rahat bi bebek yemegini yesin alti temiz olsun misil misil uyuyor buyuyor nerdeyse 10 haftalik oldu bile.
Anne sutu veriyorum oda iyi gidiyor sutum bitene kadar veririm heralde...

Neyse benden haberler bu kadar hepinize cook cok basarilar kolayliklar tum dilekleriniz cabucak kabul olur insallah

Canım benim ben de güzel haberlerini alıyorum Regreteden. Çok sağ ol. Canım maşallah bebeğine de. Büyümüş epey... İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Sütünü de ver canım ne kadar emerse o kadar gelir sütün 2 yaşına kadar emzir..

X