cümlemize inşallah ben de 1 aydan beri iş yavaşlattım bırakamadım tabi 3 çocukla sadece yemek yedirsem o bile iş..2 haftadır daha ağırım sadece yemek ve incinin bakımı arada bulaşıkları çamaşırları makineye.. annem yakın ama ancak alışverişe birde kızı okula götürmeye yardım edebiliyor..bu sefer eşimde sukoyverdi incide siler süpürürdü o da yapmıyor bende
kayınvalidem 2 kez geldi temizliğe sağolsun yine de ama alışmamışım çok zor geliyor yardıma muhtaç olmak..inciyi alıp bakayım dedi bana sanki kötü bir şey demiş gibi ağır geldi....inşallah gerek kalmaz...haftaya karneler alınacak kızım takdir alıcak ama büyük ihtimal gidemem çok merdiven var
( kısaca evi pislik götürüyor gözlerimle her işi yapıyorum ama göz gücüm yetmiyor...)))
ilaç olarak nidilatı 3 kez içiyorum neden bilmem saati gelince alt karnımda ağrı oluyor..belki pisikolojik...magnezyum birde..celeston 12 gün önce yapıldı ..
aslında bu kez umutluyum...en azından hala kanamam filan yok 4.aya girdiğinden beri beraberlik yasağı vardı bence çok iyioldu..akıntım da olmadı ..
bu sefer 3 kilo filan doğsun inşallah..
ultrasonları inceliyorum bu kez ince bir dere gibi rahim boynunda aşağı doğru sızıntı var geçenkinde koca bir kara delik vardı..bakalım inşallah daha uzun süre dayanırız..
hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah...