- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.261
Bu arada kızlar kızacaksınız bana ama ben ağda yaptım az önce. Dayanamadım. Diğer yöntemleri sevmiyorum. Bu konuyu Arda beye de sormak lazım çekinmezsem sorarım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAĞ OLASIN CANIM.Canım sanırım 13 haftalıksın sen. Di mi? Şu an iyi bence. Takibini sıkı yaptır.Benim 9 artı 3 ten beri 3 cm.(İnşallah sorun yaşamayız...Slm kizlar chnb canim hastaneden cikmissin insallah bulantilar gecer yaa
13haftada rahim agzi 44mm geldi tekrar. bi olcumum daha var bakalim hayirlisi bu olcum normalmi acaba kizlar
Evet canım ben 3-4 ay verip sonra alırım diğerlerinde de böyleydi. Erken doğan oğlumda 12. haftada 57 kiloymuşum 2 li testte yazıyor. Şimdi 61. Kiloyu dert etmiyorum yeterki şu bulantılar geçsin eve geldim yine başladı. (Ben endolü 3 gebelikte kullandım. Düz kasılmaları engelliyormuş. Hülya Hanım da kullan dedi hastanede 4 kere kullandım çünkü kasılmamı gaz sancısı mı anlamadığım ağrılarım oldu. Ama Sofika bebeğin kalbiyle ilgili yan etkisi varmış deyince biraz temkinli kullanıyorum. Bebeler neler yapıyor emekliyorlar mı anlatsana biraz...
Canım benim çok dr öyle dedi. Özellikle Prof. Dr. Cemil Akgül rahim boynun çok kısa sana serklaj şart ve herkeste yapamaz serklajını dedi.Ama Arda bey hamilelik dışı ölçümleri doğru bulmuyor. Yeni anlayış bu SANIRIM.Peki sana niye serklaj yapıldı öncesinde ameliyatın filan mı vardı? 12 de kaç cm di ki? Ben 16. haftada rahatlardım umarım bu sefer bu bulantılar çok sürmez...
Bu arada kızlar kızacaksınız bana ama ben ağda yaptım az önce. Dayanamadım. Diğer yöntemleri sevmiyorum. Bu konuyu Arda beye de sormak lazım çekinmezsem sorarım...
Bende septum vardı, o alındı hamilelik oncesi, hem vajinal hem rahimsel septum(perde)
Genelde septumda rastlanan birşeyimiz rahim ağzı yetmezliği
Ben tam hatırlamıyorum uzunluğunu , doktorum cok üstünde durmamisti
canımm bende yapmak ıstıyorum ama çok korukuyorum..
ıdare etmeye çalışıyorum..
arda beye sorarsan paylaş canım merak edıyoru bende o işi .))
Evet canım ben 3-4 ay verip sonra alırım diğerlerinde de böyleydi. Erken doğan oğlumda 12. haftada 57 kiloymuşum 2 li testte yazıyor. Şimdi 61. Kiloyu dert etmiyorum yeterki şu bulantılar geçsin eve geldim yine başladı. (Ben endolü 3 gebelikte kullandım. Düz kasılmaları engelliyormuş. Hülya Hanım da kullan dedi hastanede 4 kere kullandım çünkü kasılmamı gaz sancısı mı anlamadığım ağrılarım oldu. Ama Sofika bebeğin kalbiyle ilgili yan etkisi varmış deyince biraz temkinli kullanıyorum. Bebeler neler yapıyor emekliyorlar mı anlatsana biraz...
Canım benim çok dr öyle dedi. Özellikle Prof. Dr. Cemil Akgül rahim boynun çok kısa sana serklaj şart ve herkeste yapamaz serklajını dedi.Ama Arda bey hamilelik dışı ölçümleri doğru bulmuyor. Yeni anlayış bu SANIRIM.Peki sana niye serklaj yapıldı öncesinde ameliyatın filan mı vardı? 12 de kaç cm di ki? Ben 16. haftada rahatlardım umarım bu sefer bu bulantılar çok sürmez...
Bende 62 ile hamile kalmistim 80 olmustum simdi yine 62 yim ama gibek kaldi bebksiz disari ciktigimda hamile saniyolar yer veriyolar otobuslerde
Bebeler cok fena annem vardi bi hafta sasirdi sen bunlara nasil bakiyosun diye cok fenalar gunduz uykulari az gece uyuyolar 2defa uyaniyolar oglan kucakci kiz ek gidalari red ediyo kilo alamiyo reflu basimiza bela oldu gun gectikce rahatliyacagimi saniyordum ama yaniliyorum tam bir azman oluyolar bugun disari ciktik cikmasaydik daha iyiydi benim bu stresli hamileligim bebelere cok yansidi marmaradaki doktorum demmisti cekersin diye simdi gercektwn cekiyorum he bi gulusleri yetiyo dun kayinpederim geldi oglan korktu bagiriverdi bizi istemesi hosuma gittu daha emekleme yok erken dogduklari icin motor hartketleri biraz geriden gelio 1 yasinda yakalarlarmis yaditlarini suan hareketliler yeni az az oturtuyoruz
Sağ ol Tubacım. Ben 2saat önce çıktım hastaneden. Çıkmadan bebeğe ve rahim ağzı uzunluğuna baktı dr m. Bebek iyi şükür...Rahimağzı uzunluğum yine 3 cm. Daha 9. haftada3 cm e inmesi beni çok üzdü. Arda bey yaserklaj yapmazsatakip edelim dersededim yapar dedi dr hanım.Benim mucizem... Bu sefer inşallah sorun yaşamam...
Delikanlı nasıl neler yapıyoremeklemezdahaama dönüyordur...
kızlar günaydın benim perşembe dikiş atılmıştı rahime bugün belim çok ağrıyor ve akıntım var pembe pembe bunlar normalmi acaba çok korkuyorum bişey olucak diye
Merhaba arkadaslar, dün yazamadim, koşuşturmaca bir gündü
Dün tanıştık Arda bey ile, tabi ki bayıldım , cok rahat , samimi biri, selamlarınızı söyledim kulaklarınızı cinlatik, bu forumun cok faydalı olduğunu söyledi :))))
Gelelim benim minik zuzuya, keseyi gördük, gayet düzgün bir kese dedi fakat kalp atışı henüz duyamadik, zaten duymayı beklemedi Arda bey. 2 hafta sonra inşallah randevulastik hem bebeği hem kalp atışını görelim dedi.
Yalnız rahim ağzına dikişi önlem olsun atalım mantığında değil , acikcasi biraz tedirgin oldum basta.dedim 12-13 te kısalmadı da 23-24 te kısaldı ne yaparız ozaman dedim, ozaman atarız dedi :))) senin kontrollerin 2 haftada bir olacak sürekli rahim ağzını ölçeceğiz dedi, kendine güvenli oldukça..
Kilo almamaya özen göster, diyetisyene git dedi :)))) 80 kiloyla hamile kalınca :))))
Bakalım hayırlısı bende haberler böyle
bende hamilelikteki stresimizin bebekleri etkilediğine inanıyorum.. emeklemek için çok erken canım daha, benimkide emeklemiyor dönmeyi yeni başardık daha
Bende 62 ile hamile kalmistim 80 olmustum simdi yine 62 yim ama gibek kaldi bebksiz disari ciktigimda hamile saniyolar yer veriyolar otobuslerde
Bebeler cok fena annem vardi bi hafta sasirdi sen bunlara nasil bakiyosun diye cok fenalar gunduz uykulari az gece uyuyolar 2defa uyaniyolar oglan kucakci kiz ek gidalari red ediyo kilo alamiyo reflu basimiza bela oldu gun gectikce rahatliyacagimi saniyordum ama yaniliyorum tam bir azman oluyolar bugun disari ciktik cikmasaydik daha iyiydi benim bu stresli hamileligim bebelere cok yansidi marmaradaki doktorum demmisti cekersin diye simdi gercektwn cekiyorum he bi gulusleri yetiyo dun kayinpederim geldi oglan korktu bagiriverdi bizi istemesi hosuma gittu daha emekleme yok erken dogduklari icin motor hartketleri biraz geriden gelio 1 yasinda yakalarlarmis yaditlarini suan hareketliler yeni az az oturtuyoruz
in ahadi gözün aydın çıkmışsın hastaneden,ne kadar zayıflamışsın öyle inşalah bir an önce bulantıların azalır da sen de rahatlarsın. ağda konusunu sor valla çekinme sonra insan pişman oluyor niye çekindim de sormadım diye:) bu arada benim dr de serklaj konusunda "bazen senin gibi hastalarda takip yaparız ve kısalma olmazsa da serklaj yapsak mı yapmasak mı diye tereddütte kalırız bazen de gerek olmayabiliyor" demişti ama ben aman istiyorum ben dikersiniz zamanı gelince demiştim ama diğer dolaştığım doktorlar he 3. ayda dikilecek demişlerdi kimin mantığı doğru Allah bilir. ben de internetten dijital bir ovulasyon testi aldım bu ay da onunla deniycem,
delikanlı mı.....
çok hoş bi kelime geldi.. Allah o günleri görmeyi nasip etsin...
emeklemiyor daha yeni dönmeye başladı sırtüstünden yüzükoyun dönüyordu şimdi geri sırtüstüne de dönmeye başladı.. dişler çok rahatsız ediyor.. sanırım bu aralar çıkacak o yüzden bazı günler hiç keyfi olmuyor
kızlar günaydın nasılsınız görüşmeyeli ay canım çok acıdı ya geçen bir haber okudun biri eşinden ayrılmış iş yerinin tuvaletinde bebegi dogurmuş ve demiş tuvalete düştü polisler araştırmış bebegi poşete koyup bogmuş diger biride gayri meşru hamile kalmış 10 günlük bebegini çamaşır ipiyle bogmuş oda yetmiyor gibi sazlıga gömmüş köpekler bulmuşallahım dedim ne dehşet biz bebek için ölüyoruz böyleleride atıyo bebekleri versenize bizlere bizim gibi gariplere ne vardı ben vallahi seve seve bakardım içim acıdı içim yarın ömürümün ölüm yıldönümü 29 mayıs içim acıyo daha geçen sene bugün ömürüm karnımda tekmeler atıyodu yavaş yavaş ah ömürüm annecin seni çok özledi yavrum be