- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.161
kızlar kandiliniz mübarek olsun, bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin..birkaç haftadır bilgisayarımız bozuktu hiç uğrayamadım buralara, chnb geçmişe baktım biraz rahatsızlanmışsın galiba geçmiş olsun canım, ama şimdi iyisin galiba..
bende salı günü çapadan randevu almıştım 2 marttan beri adet olamıyorum, gerçi doğumdan sonra hep iki ayda bir adet oldum ama bu sefer bayağı geçince bir doktora görüneyim dedim..ultrasonda bir kese göründü 5mm kadar..b-hcg bakıldı 1958 değerim çıktı, sonra doktor değere göre biraz küçük kese dedi, sonra dün cemil beye gittim, oda baktı kese ufak ama doğal bir süreç, kesenin yerleştiği yer ve konturları iyi dedi olabilir dedi, bugün tekrar aynı yerde test yaptırmamı istedi, bugün tekrar çapaya gidip yaptırdım 3288 çıktı gebelik değerim artmış ama cemil hoca pek değeri beğenmedi biraz daha yüksek olmasını bekliyordum dedi, ama bir hafta sonra ultrasonda bakalım.. ya kendi kendine sağlıklı bir şekilde devam edicek, yada düşükle sonuçlanma ihtimali biraz yüksek dedi, şu anda beklemek durumundayız, bende sezinden iki ay önce aynı şeyi yaşamıştım, kendiliğinden hamile kalmış ve farketmemiştim yine değerim bu kadar yüksek, yine kese vardı, ama değerim sağlıklı yükselmediği için düşük olmuştu,yine düşük yapacağım için çok üzgünüm şu anda doğum kadar zor olmuştu çünkü..
Canım mesajın başlarını okurken çok sevindim.Tebrik edeyim dedim ama bence hemen ümitsizliğe kapılma..Beta hcg yanıltıcı çünkü...Ben çok düşük değerle ikizlerime hamileydim..