- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.121
buraya yazmasam derdimi anlatmasam patlıcak gibi oluyorum gercekten biraz daha olmazsam stresten ölecem hala adet olamadım düşünmeyeym üzülmeyeyim unutayım diyorum olmuyo insan adet olmak için dua eder miymiş ediyorum adet olsa şükredermiymiş ediyorm her yolu deniyorm prolaktin hormonu yüzünden adet olmadıgıma eminin artık hormonum yüksek cıkmasa böyle olmazdı mutlaka olurdum bitkisel ilaçlar yapıyorm evde hoplayıp zıplıyorum sıcak banyo yapınca olunurmus sıcak dus alıyorm eşinle ilşkiye girersen de olur dediler onuda denedik tıkkkk yok ölecem allahım 63gün oldu hala bişey yok özel olacak ama paylasacam dün eşimle ilişkiye girdikten 4saat sonra az biraz kan geldi nasıl mutlu oldum havalara ucuyorum sonunda adet oldum diye ikikez azar azar akıntıyla birlikte geldi tabi namazları falan kılmadım oldum sanarak ve bidahada gelmedi unutmaya calısıyordum kabullenmiştim olur insaallah dert etmicem dedim ama dün oldum sanıpta olmayınca cok kötü oldum uyuyamıyorm artık hasta gibiyim solgunum bitkinim yine olmadı işte napacagımı sasırdım patlayacak bomba gibi dolasıyorum evin içinde bütün adet belirtileri var ama adetin kendisi yok şiştim patlıcam sancımda oluyo ara ara ama banamısın demiyo olmuyo işte prolaktin hormonu için hap vermişti salı cuma haftada ikikez yarım hap alıyorm içinde 2tane var biri bitti digeride haftaya salı bitecek tekrara doktora gidecem bakalım ne diyecek bu hormon düzene gitmeden adette olamıcam hamilede kalamıcam duanızı eksik etmeyin insan hayalleri olamadan yaşayamazmıs hamile kalamasamda 8aydır her ay umutla bekledim adet olunca üzülüyordum ama en azından adet bitince umutlarım tekrar baslıyodu 30gündür hayal kuramıyorm yasayan ölü gibiyim içim cok acıyo kimselere anlatamıyorm hayal kuramıyorm yumurtlama günü hesaplayamıyorm hiç bir şey dsünemiyorum adapte olamıyorum sürekli yorgun ve halsızım için cok acıyo lütfen dualrınızı eksik etmeyin
Canım benim. Allah yardımcın olsun ilaçlar niye fayda etmedi şaşırdım. İnşallah adet olursun. Adaçayı söker derler... inşallah olursun. gerçekten adet olmanın kıymeti ne büyük...