- Konu Sahibi hidennisko
- #25.001
Efulim,bencede sen mutlaka bir doktora görün benimde olmamıştı bir kere hatta herkez hamile olduğumu düşünmüştü doktor ilaç vermişti kullanmaya başladıktan hemen sonra olmuştum.Belki farklı bir sorun vardır ama stres yapma önemli birşey olacağını düşünmüyorum ama sen yinede bir kere daha doktora görün hatta faklı bir doktora git..Yumurtlama problemi pco dan kaynaklıysa onunda süzene sokulması geriletilmesi gerekiyor egzersiz kilo verme hatta belki sogan kürü Biz paşamla doktora gittiğimizde pco nun erken ve geç düşüğe neden olduğundan bahsetti sana tavsiyem lütfen moralini bozma 3 ay 5 ay adet görmeyip sonra hamile kalan bir sürü kişi biliyorum..Benim her zaman burdaki tüm arkadaşlara önerim yaşadığımız çok büyük bir acı olsada cennete meleklerimiz olduğunu bilerek geçmişe bir sünger çekmek geleceğe umutla bakmak zorundayız hamilelik adet hatta herşey için stres çok önemli sende lütfen canını sıkma psikolojini toparlamaya çalış oyalanacak kendine gelmeni sağlayak uğraşlar yap spor mesela çok iyi geliyor ben bazen zorla gidiyorum gidince kendime geliyorum açık havada 1 saat yürümek herşeye faydalı diye bugün tv de konuşuluyordu..
kafamı toparlamaya cok ihtiyacım var biliyorm ki ben stresten adet olmuyorm ne bileyim doktor alttanda baktı az yara var rahim düzgün rahim içi temiz dedi ne bileyim güvendm bugün cooook coook az akıntımda bir degişim var kan lekesi gibi insallah olacak gibiyim ay sonunda baska doktora gidecem burada bir doktor daha var onada iyi diyolr eger adet olmazsam ona digerim olursam aynı doktora devam edip ay sonu güvendigim doktoruma gidecem insallah hersey yoluna girer bende bir ugrası bulmak istiyorm hatta bugün işkurun kursuna gittim secilirsem kafamı toparlarım dedim olmadı kısmet baska carelr arayacaz artık haklısın benimde bir arkadasım 70günde adet oluyodu hamile kaldı insaallah bende kalırm desteginz için sagolun artık hersey yoluna girer insaallah (amin) yürüyüş iyi fikir aslında bizim arkadaşlr gidiyo ders calısıyorm diye dünyayla irtibatı kestim ama biraz acılmazsam kafayı sıyıracam bunca şeyden sonra tek teselli zaten melek olan bebeklerim artık gercektn gecmişi düşünmüyorm ama gelecegi düsünmek daha cok yıpratıyo inan ama toparlanacam buna mecburum