Rahim ağzı yetmezliği ve enfeksiyon

Canım bende aynı şeyleri yaşadım sımdı tekrar hamıleyım ilaç tedavısıne başlayacağım sende son durum ne lütfen cevap verir misin bende tekrar düşük olur diye çok korkuyorum dikiş istemıyorum

Hanımefendiye dikiş atılmıştı en son 30.haftayı görmüştü yorumlarda öyle yazmıştı sağlıkla kucağına almıştır diye umuyorum
Bende 29 kasımda 20 haftalık miniğimi servikal yetmezlik yüzünden kaybettim ani açılmayla acısı çok zor… Korkupta attırmamazlık yapmayın lütfen bunu göze almayın attırın sıkı takip edilse bile aniden açılabiliyor ve kurtarılamaz halde olabiliyor. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Canım ben ilaç tedavısıne başlıyorum bilmiyorum sonuç nasıl olur kullandıktan 2 hafta sonra tekrar kontrole gıdecegım açılma varsa yinede dikiş attıracagım pekı sen dikiş attırdın mı tekrar hamile kaldığında bu durum tekrarlar mıymış çok korkuyorum benim yengemde de varmış yetmezlık dikiş attırmıs ama yinede düşük olmuş ama sonrakı hamılelıklerınde sureklı yatmış dınlenmıs dikiş de attırmamıs ama çocukları sağlıklı bır sekılde dünyaya geldiler sımdı 3 oğlu var bana sureklı yat dinlen kalçanın altına yastık koy dedi ınsallah bu sefer bır sıkıntı çıkmaz

Ben daha 29 kasımda kaybettim miniğimi. Tekrar hamile kalmadım henüz 2 ay oldu,ama hamile kalınca mutlaka dikiş atılması söylendi. Yani ben hamile kalınca atılıcak tabi herkesin süreci farklı ama hiçbir sıkıntı yoktu 3 gün önce gitmiştim doktora yani bu açılma maalesef bir anda oluyor o yüzden riske atmayıp 12.haftada atılıcak

Anladım canım inşallah birdaha sıkıntı yaşamazsın

Merhabalar çok üzüldüm başınız sağolsun. Kaç aylıkken doğum oldu. 22+1 günlüğüm. 2 gün önce dikiş atıldı dün geri alındı yarın suni sancıyla bebek doğucak. 500 gr bebek. Çok sancınız oldu mu doğumda normal haftalıklara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…