- 28 Mayıs 2017
- 169
- 118
- 18
- 30
Canım istirahati doktor tanımlaması lazım sana zaten yani bana yaticaksin dedi ortalama on dakka dolanabilirsin dedi. Benim de küçük kızım var arada o yemeğini yemediginde ona yedirmek için kalkıyorum ve kendim yemek yerken tuvalet için falan kalkıyorum ben. Onun dışında ful yatis çünkü dolaninca benimde çok sancim oluyo. Hastane günleri benim içinde çok yorucu oluyo ve zorlu çünkü ben Amasya da yaşıyorum doktorum Samsunda. Arabanın arkasında bacaklarımi uzatarak gidiyorum yol bir buçuk iki saat sürüyo yavaş gidiyoruz bide sarsmamak için. Muayene günlerim biraz yorucu ve sancılı yanı. Bu arada 30 hafta 4 gunluk oldu saat itibarı ile :) salı günü 31 haftalık olacak insallahErkencianne sen kaç haftaliksin.kizlar istirahat deyince doktorlar ne demek istiyor.surekli yatmkmk yani oturmak olmuyormu.mesela ben odadan odaya geçmeye korkuyorum ama yinede mecbur balkona faln çıkıp hava aliorum.is güç yemek bilmem ne 5 aydır söz konusu bile değil.yattigimiz yerden kalkmamamizmi gerekiyor yoksa.mesela bugün hastanede ordan oraya yurudum durdum ne yapayım.