- 13 Ağustos 2015
- 180
- 858
- 103
Üst komşu sen misin?Siz de biraz fazla beklenti icindesiniz bence. insanlar havada mi ucsun yani hic yere ayak basmasindiken üstünde gezinsinler mi vs..
Binanin yapilisi kötü demek ki.
Zabıtayımı ,ilk kez duydum çok teşekkür ederim tekrar dile getircez yönetimeSite yönetimi ilgilenmiyor mu hiç yönetimle tekrar konuşun şikayet edeceğinizi söyleyin, ayrıca evinize akan suyuda yaptırmak zorundalar onların banyosunda birşey var demek ki yaptırmazlarsa zabıtaya şikayet edersin benim bildiğim.
sinirimden ağlıyorum yaÜst komşu sen misin?
Bende atnısını diyorum taşınmak bu kadar kolay mıÇıkın taşının demek de moda oldu. O kadar kolay mı düzen bozmak, maddi manevi külfet. Apartmanlar insanca yaşanması gereken ortamlar. Hayvan gibi tepinen kim ise o taşınsın mağaraya filan.
Birde buraya yeni tqsındık kardeşimin okul durumu yüzündenYok tabi ki.
Ama böyle de günler geçmiyor.
Kafayı yemektense başka yerde bir daha şansımı denerim.
Olabilir mi acabaİmza toplayıp attirma şansınız var mi acaba avukata falan danişsaniz?
Olabilir mi acaba
Tekrar gittim yeni geldim eve, yüzüme kapıyı kapatıyor. Sen beni tehdit ediyosn diyo bide sinirlerin bozuldu bütün sesi kaydettimMahkeme verin korkar daha edemez bişe uğraşmak istemez kimse mahkeme ile bide suçlu yani
Tekrar gittim yeni geldim eve, yüzüme kapıyı kapatıyor. Sen beni tehdit ediyosn diyo bide sinirlerin bozuldu bütün sesi kaydettim
Aynen insanlar havada ucsun ayaklarına motor taksın ucsın ne güzel olur demi yaSiz de biraz fazla beklenti icindesiniz bence. insanlar havada mi ucsun yani hic yere ayak basmasindiken üstünde gezinsinler mi vs..
Binanin yapilisi kötü demek ki.
Valla ister kabul olsun ister olmasın tepkimizi görsünlerBaya sinirlerin bozulmış görüşmeler kayıt altına alınmaktadır denilmedi sürece ses kayd mahkeme sunulamadını biliyorum
Elbette olur ev sahibi kiracı fark etmez eğer diğer bina sakinleride şikayetçi ise imza toplanır dava açılır eğer haklı bulunursanız atılır.Olabilir mi acaba
ne sesi için çıktın mesela şimdi ?Tekrar gittim yeni geldim eve, yüzüme kapıyı kapatıyor. Sen beni tehdit ediyosn diyo bide sinirlerin bozuldu bütün sesi kaydettim
Üst komşu sen misin?
Aynen insanlar havada ucsun ayaklarına motor taksın ucsın ne güzel olur demi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?