Üst komşu sen misin?Siz de biraz fazla beklenti icindesiniz bence. insanlar havada mi ucsun yani hic yere ayak basmasin diken üstünde gezinsinler mi vs..
Binanin yapilisi kötü demek ki.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahatsız oluyorsan evden cık diyen üst komsu
- Konu Sahibi Toprak111
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Zabıtayımı ,ilk kez duydum çok teşekkür ederim tekrar dile getircez yönetimeSite yönetimi ilgilenmiyor mu hiç yönetimle tekrar konuşun şikayet edeceğinizi söyleyin, ayrıca evinize akan suyuda yaptırmak zorundalar onların banyosunda birşey var demek ki yaptırmazlarsa zabıtaya şikayet edersin benim bildiğim.
sinirimden ağlıyorum yaÜst komşu sen misin?
Bende atnısını diyorum taşınmak bu kadar kolay mıÇıkın taşının demek de moda oldu. O kadar kolay mı düzen bozmak, maddi manevi külfet. Apartmanlar insanca yaşanması gereken ortamlar. Hayvan gibi tepinen kim ise o taşınsın mağaraya filan.
Birde buraya yeni tqsındık kardeşimin okul durumu yüzündenYok tabi ki.
Ama böyle de günler geçmiyor.
Kafayı yemektense başka yerde bir daha şansımı denerim.
Olabilir mi acabaİmza toplayıp attirma şansınız var mi acaba avukata falan danişsaniz?
Olabilir mi acaba
Bilemiyorum yurtdisinda oluyor ama Türkiye de de oluyor mu bi danışmak lazim
Tekrar gittim yeni geldim eve, yüzüme kapıyı kapatıyor. Sen beni tehdit ediyosn diyo bide sinirlerin bozuldu bütün sesi kaydettimMahkeme verin korkar daha edemez bişe uğraşmak istemez kimse mahkeme ile bide suçlu yani
Baya sinirlerin bozulmış görüşmeler kayıt altına alınmaktadır denilmedi sürece ses kayd mahkeme sunulamadını biliyorum
Tekrar gittim yeni geldim eve, yüzüme kapıyı kapatıyor. Sen beni tehdit ediyosn diyo bide sinirlerin bozuldu bütün sesi kaydettim
Aynen insanlar havada ucsun ayaklarına motor taksın ucsın ne güzel olur demi yaSiz de biraz fazla beklenti icindesiniz bence. insanlar havada mi ucsun yani hic yere ayak basmasin diken üstünde gezinsinler mi vs..
Binanin yapilisi kötü demek ki.
Valla ister kabul olsun ister olmasın tepkimizi görsünlerBaya sinirlerin bozulmış görüşmeler kayıt altına alınmaktadır denilmedi sürece ses kayd mahkeme sunulamadını biliyorum
Kknin top 10 listesinde bu konu artik. Anlamiyorlar bacim. Insan gibi yasamayi bilmiyorlar. Bencil ve saygisizlar. Keske olmasalar ama varlar iste. Tasin kurtul valla. Ben oyle yaptim. Hos yeni evde de ayni seyler var ama en azindan ozur dilemeyi biliyorlar. Uste cikmiyorlar. Biz de artik uzatmiyoruz. Boyle dagdan inmeler her yerde var iste. Keske apartmanda yasamasalar.
Elbette olur ev sahibi kiracı fark etmez eğer diğer bina sakinleride şikayetçi ise imza toplanır dava açılır eğer haklı bulunursanız atılır.Olabilir mi acaba
Taşınmak ile kurtuluyor mu insan gerçekten? Şu an oturdukları yere de bir başka yerden taşınıp geliyor insanlar. Ne yani bu tipleri görmemek için tüm Türkiye’yi gezsin mi insanlar?
Bence siz hiç mahkeme vs işlerine girmeyin. Kimsenin mahkemeden falan korktuğu yok. Daha dün bir haber okudum; kadın icralık bir evi satın alıyor, ama şahıs evden çıkmıyor, çıkmadığı gibi bir de satın alan kadını vurarak öldürüyor
O yüzden benim fikrim, toplu dilekçe verin(sadece size karşı bilenmesin yani), çıkar giderse ne âlâ. Çıkmazsa, siz onlardan daha fazla gürültü yapın. Hatta tavana subwoofer denen , apartman titreten aletlerden yerleştirin. Gece açın, ama müzik değil de ses dalgası açın, uykudan uyansınlar deprem oluyo diye
Bence siz hiç mahkeme vs işlerine girmeyin. Kimsenin mahkemeden falan korktuğu yok. Daha dün bir haber okudum; kadın icralık bir evi satın alıyor, ama şahıs evden çıkmıyor, çıkmadığı gibi bir de satın alan kadını vurarak öldürüyor
O yüzden benim fikrim, toplu dilekçe verin(sadece size karşı bilenmesin yani), çıkar giderse ne âlâ. Çıkmazsa, siz onlardan daha fazla gürültü yapın. Hatta tavana subwoofer denen , apartman titreten aletlerden yerleştirin. Gece açın, ama müzik değil de ses dalgası açın, uykudan uyansınlar deprem oluyo diye
ne sesi için çıktın mesela şimdi ?Tekrar gittim yeni geldim eve, yüzüme kapıyı kapatıyor. Sen beni tehdit ediyosn diyo bide sinirlerin bozuldu bütün sesi kaydettim
Üst komşu sen misin?
hayir
ama yürümelerinde bile problem görülmesi sacma degil mi?
birde okadar ses geliyorsa binanin yapisinda sorun var demek..
Aynen insanlar havada ucsun ayaklarına motor taksın ucsın ne güzel olur demi ya
canim okadar ses geliyorsa binada sorun var...tasinirdim ben olsam...
insanlar herdaim ses cikarir. ama saglam yapilmis bir binada yürüme sesleri vs duyamazsin
Ust komsumda ayni boyleydi ve uyarinca boyle dedi. Oylemi dedim o ne yaptiysa 2 mislini ben yaptim. Ozellikle koltuğun tepesine cikar,terlikle tavana vururdum birsey çakıyormuş gibi sabahin köründe son ses müzik acar,yatağın ustune çıkar bagira bagira şarkı söylerdim. Neymis ben kiraciymisim,rahatsizsam cikarmisim bak bak. Laflari bir bir yutturdum. Kapiyi tutup salonun kapatıyor gibi vururdum hizli hizli. Yani neler neler. Cok kinlenmistim. 2 ayda sesleri kesildi. Kuzu oldular. 3 senedir citlarini daha duymadim gagahahah