• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatsız oluyorsan evden cık diyen üst komsu

Site yönetimi ilgilenmiyor mu hiç yönetimle tekrar konuşun şikayet edeceğinizi söyleyin, ayrıca evinize akan suyuda yaptırmak zorundalar onların banyosunda birşey var demek ki yaptırmazlarsa zabıtaya şikayet edersin benim bildiğim.
Zabıtayımı ,ilk kez duydum çok teşekkür ederim tekrar dile getircez yönetime
Üst komşu sen misin?
sinirimden ağlıyorum ya

Kknin top 10 listesinde bu konu artik. Anlamiyorlar bacim. Insan gibi yasamayi bilmiyorlar. Bencil ve saygisizlar. Keske olmasalar ama varlar iste. Tasin kurtul valla. Ben oyle yaptim. Hos yeni evde de ayni seyler var ama en azindan ozur dilemeyi biliyorlar. Uste cikmiyorlar. Biz de artik uzatmiyoruz. Boyle dagdan inmeler her yerde var iste. Keske apartmanda yasamasalar.

Taşınmak ile kurtuluyor mu insan gerçekten? Şu an oturdukları yere de bir başka yerden taşınıp geliyor insanlar. Ne yani bu tipleri görmemek için tüm Türkiye’yi gezsin mi insanlar?
Bence siz hiç mahkeme vs işlerine girmeyin. Kimsenin mahkemeden falan korktuğu yok. Daha dün bir haber okudum; kadın icralık bir evi satın alıyor, ama şahıs evden çıkmıyor, çıkmadığı gibi bir de satın alan kadını vurarak öldürüyor
O yüzden benim fikrim, toplu dilekçe verin(sadece size karşı bilenmesin yani), çıkar giderse ne âlâ. Çıkmazsa, siz onlardan daha fazla gürültü yapın. Hatta tavana subwoofer denen , apartman titreten aletlerden yerleştirin. Gece açın, ama müzik değil de ses dalgası açın, uykudan uyansınlar deprem oluyo diye :KK70:

Aynı durum bende de var, gece 2de çığlıklar, sabah 5te bağıra bağıra muhabbetler, ne ara uyuyorlar bilmiyorum, sanki hepsi odamın içinde muhabbet ediyor.

Ust komsumda ayni boyleydi ve uyarinca boyle dedi. Oylemi dedim o ne yaptiysa 2 mislini ben yaptim. Ozellikle koltuğun tepesine cikar,terlikle tavana vururdum birsey çakıyormuş gibi :D sabahin köründe son ses müzik acar,yatağın ustune çıkar bagira bagira şarkı söylerdim. Neymis ben kiraciymisim,rahatsizsam cikarmisim bak bak. Laflari bir bir yutturdum. Kapiyi tutup salonun kapatıyor gibi vururdum hizli hizli. Yani neler neler. Cok kinlenmistim. 2 ayda sesleri kesildi. Kuzu oldular. 3 senedir citlarini daha duymadim gagahahah

Back
X