- 5 Aralık 2008
- 188
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim heryere yazdim bari burayada yazam tebrik ediyoruuumm
insallah saglikla alirsin yavrularini kucagina
canım tebrik ederim allah poposundan ısırmayı da nasip etsin :roflol: hepimiz için dua et olur mu ve dikkat et kendine...a.s.
nevrom canım cok sevındım..suan hıc bırsey dıyemıyorum...
cok sevındım canım yaa....
Nevrosky çok ama çok mutlu oldum senin adına, tebrik ederim cnm:hooray::teytey:
Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin, bebeğini kucağına aldığın günleri göstersin sana:ecrin_bebek:
Eşini ve seni canıı gönülden kutluyorum, sevgiler:teytey::teytey::teytey:
nevrommmm canım :içelim: tebriklerrrrrrrrrr çok çok tebrikler. yüreğine emeğine sağlık güzel yazın çok ağlatsa da mutlulukla gelen gözyaşlarının devamıydı nasıl olsa. rabbim hayırlısı ile kucağına almayı kokusunu duymayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq: nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam. Rabbim isteyen bizlere de nasip etsin bu duyguları yaşamayı inşallah:Saruboceq: inanki çok ama çok sevindim. seni ve enişte beyi çok ama çok tebrik ediyorum tekrar tekrar. şuan eşim gelse de boynuna atlayıp bu haberi versem diye inanki içim kıpır kıpır o da çok sevinecek biliom:asigim:.
Senden bu haberi almak çok güzel be Nevrom.kaydirigubbakcemile2
Allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin.:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza inşallah.:Saruboceq:
SENİ ÇOOOKKK SEVİYOORUUMMM...:sm_cool::teytey::dance:
burayada koyayom nazar boncuklarimizdan
canımmm tebrik ederimmm allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bitanem darısı başımıza inşallah canımmmm
tebrikler canım çok duygulandım içim umutla doldu inan
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Allah nazarlardan korusun
canım benim çok sevindim rabbime şükürler olsun su gibi aktı herşey inşallah 9ay da öyle geçer kuacağına aldığın günleride görürüz darısı bizlerin başına tekrar tebrikler :)
cvp yetiştiricem diye pc başında kurulup kalma canım 1 saat kal sonra dinlen sonra yine girersin herkesin seni olgunlukla karşılayacağına eminim her msj.a üşenmeden cvp veriyorsun senin kalbin çok büyük biliyorum ama dün o yorgunlukla 2 ye kadar oturdun hep izledim seni:mymeka: cvp vermedin diye kimse gücenmez sana tatlım dikkat et kendine neden çünkü çoğul gebelik yaşıyosun ve bunun için çok çabaladın biraz dinlenmeyi hakettin balım az önce vurdum şimdide seveyim bari:1hug: içime oturdu
pc başında çok oturduğum günler feci kramplar yaşıyordum gebeyken de onun için canım uyarayım dedimŞeniz