Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim Ne Büyüksün Mucize Bu olsa Gerek HAMİLEYİM hemde normal yoldan
canım çok sevindim gerçekten seni tanımasamda yazdıklarını günlüünü onu nasıl özlemle beklediğini okudum.... Allahım hiç kimseyi böyle acılarla sınamasın... senin kalbinin özünün doğruluğunun hediyesi bu.... ona sahip çıkın.... içinde bir melek var ve şu hayatta onu bekleyip içinde büyütürken minik ellerinin ayaklarının sana verdiği kıpırtıları hissetmekten daha güzel ne varki... çok güzel birşey ya Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamak kısmet etsin...... güzel haberlerini paylaşmaya devam et olurmu...... :1hug:
canım ya gunlugu okurken gozlerım doldu,hepımız gectık o yollardan........melegıne kavusmana cok sevındım hayırlı ugurlu olsun..:CüvCüv:.:teytey:kaydirigubbakcemile5..yavrun saglıcakla gelsın sana annesı.....darısı tum ısteyenlerın basına:Saruboceq:a.s.a.s.
szin adınıza çok sevindim bende aşılamaya başlajnacağı ay normal yollarla hamile kaldığımı öğrendim allah herşeyin hayırlısını versin şu an 30 haftalık oldu benim allahım sizede nasip etsin.çok duıygusal süper harika aylar sizi bekliyor.....çok mutlu oldum
süper bi haber bu ya umutların tükendiği anda gelmiyo mu melekler şükürler rabbimize bu güzel duyguyu heyecanı yaşatmış size ne mutlu inanın sizin kadar sevindim inşallah çok güzel bi 9 ay geçirir sağlıkla sorunsuz,rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın banada inşallahhh(amin)
Yani tarifi mükün değil değil duygularımın..Yazıştığınız başlığa gelip sizlere dua ederken inanıyordum ki sırayla her biriniz annelik duygusuna bir adım daha yaklaşıyordunuz..
Bugün senden,yarın diğer arkadaşımızdan,sonrasında başka kardeşimizden hep böyle sevinç nidaları ile dolu haberler,müjdeler alacağız..a.s
İnanç,umut ve ''hayırlısı olsun'' diyebilmekle,sabrın,gücün ve inanmanın meyvesi olan bu meleğimiz önce annesine ve babasına,sonra bizlere hayırlara vesile olsun inş..:Saruboceq:
Sağ sağlim kucağına almayı da bizlere göstersin Allah'ım..
Kalbim ve dularım senin gibi bebek hasreti ile yanan ama bir gün bu mutluluğu sonuna kadar yaşayacak arkadaşlarım içindir..:Saruboceq:
En kısa zamanda tüm bebek isteyen arkadaşlarımızın,''Müjde Hamileyim'' başlıklı konularını,forum içinde görmek dileği ile..:asigim:
Hayırlı olsun arkadaşım,gözleriniz aydın olsun...
Canım benim Allahım sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsin.:Saruboceq:.
ne kadar sohbet etmiş olmasakta biz kocaman bir aileyiz ve mutluluklarımız hüzünlerimizi burada paylaşıyoruz hepimiz..:enbuyukkk:
Başlığı görünce şükürler olsun Allahım bir mutlu haber daha dedim.
ve sizler benim umudum oluyorsunuz ve her güne daha ümitle uyanıp o mutlu haberi bir gün bende vereceğim diyorum..
Bizleride dualarında unutma canımm..:1hug:
Okadar içten anlatmışsınkii ya inan heyecanın bana geçti göz yaşlarımı tutamıyorum şuan rabbim sağlıklı bir şekilde kucana almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
canıııım canım canııııııııııııııııııııııııııııımmm semiham şoktayım inanılmaz sevindim bitanem aklım çıkıcak valla
ayyy elim ayağım titriyor sevinçten bu ne güzel bi haber ya :sm_cool:
canım arkadaşım bebeğin sana ve eşine hayırlar getirsin sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıcakla alırsın inşallah minik mucizeni kucağına Rabbim senide karnında can bulan meleğini yada meleklerinide korusun içim çıktı sevinçten ya :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: canııııım ne diyceğimi şaşırdım yaaa ne zamandır beklediğim bi haberdi senağlama şükürler olsun Rabbime
canım darısı diğer isteyen dileyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah inşsenağlamaallah inşallah
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inananamıyorum delikafadulden
allaahım sana binlerce şükür :CüvCüv: senağlama
ayy ağlıyorum sevinçten
kankam cok sevindim
beraber doğurcaz desene :CüvCüv: alkisalkisalkis
çok güzel bir mucize allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bende ümitlenmiştim bu ay gecikince dün yaptım negatifti ama hala adet olmadım. keşke benim mucizemde gelse.
nasıl yani ya...?:1shok:
inanamıyorum...
semikom mucize bu ya..delikafadulden
allah tamamına erdirsin..sen anne olmayı çoookktaaan hakediyorsun canım...:CüvCüv:
darısı başımıza inşallah...:CüvCüv:
semihim o kadar karışık duygular içindeyim ki ne diceğimi bilemiyorumsenağlama
Rabbim çok büyük sadece ona inanmak ve güvenmek yeter
Yüce Allahım o temiz kalbinin muradını verdi şükürler olsun:Saruboceq:
Sağlıkla sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah:asigim:
Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah:Saruboceq: