• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Ne Büyüksün Mucize Bu olsa Gerek HAMİLEYİM hemde normal yoldan

Vayyy be habere bak...hihoyyyt
Ne kadar sevindim be...
Allahım dualarını kabul etti sonunda...
Ne kadar sevindim anlatamam...:sm_cool:

neyse 2010 ocak annelerine yazsam daha iyi olucak

Son düzenleme:
Heyecandan elim ayağım titiriyo
yazabilecekmiyim bilmiyorum
Rabbime binlerce şükürler olsun ki
HAMİLEYİM :dance:
gördüğüm duyduğum mucizeler karşısında rabbim derdim ne büyüksün
ya derdim benim bu değerlerle mucizem olurmu gönderirmisin:Saruboceq:
aşılama yapalım dedi dr buay ki aşılamada şansım çok düşük tü eşimin değerleri ile
ben bu ayı beklemek istedim
o kadar yoğun ve koşturmacalı bir ay yaşadım
sürekli adet düzensizliğim olur çoğu zaman ilaçla olurum
bu ay bi karışım çaya başladım artı folic asite ayrıca bu ay ovulasyon testide yapıyodum :1rolleyes:
30. günden sonrada ovulasyon testi yaptım hemde ard arda kaç gün hep çift çizgi allak bullak oldum kafamçokkarıştı
neden bu test çift çıkıyo fisfisfis
kafamda binlerce soru acaba çatlamayan yumurtammı var
derken dün gebelik testi aldım bu sabah 5 te heyecanla yine çıkacak tek çizgiyi gözleyerek yaptım
ve eeee
çift çizgi inanamıyorum çünkü yanlışlık olmalı olmadı test bozuk:1shok:
uyuyamadım dön dolan
drumu aradım anlattım 2-buçuk 3 gibi gel dedi
sabredemiyorumki gidip sağlık ocağında tekrar idarar testi yaptırdım ve gene belirgin çift çizgi tebrik etti laborant beydelikafadulden
kalbim yerinden çıkarcasına evime gittim
ve dr dayım
dr dış gebelik falan değil kese görünüyo ve normal bi gebelik dedi :lepi:
20 gün sonra kalp atışları için gel dedi :Saruboceq:
kan testi yapmaya gerek yokmuş kese görünmüş çünkü
benim hala inanasım yok Allahım ne olur sağlıcakla gönder:Saruboceq: :Saruboceq:

benden dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler Şeniz
herkesten Allah razı olsun :asigim:yazamıyorum titremekten
hepinizi çook seviyorum :asigim:
özellikle erkek infertilitesi topiğindeki can arkadaşlarım dualarım sizlerle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bilmeyenler için günlüğüm
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/265406-smhsmh-nin-gunlugu.html

ayyyyy inanmıyorummmmm şoktayımmmmm:1shok:
Rabbim ne büyüksün
semiham ne kadar mutlu oldummmmm inan tüylerim ürperdi yaaa Şeniz
allahım mucize buu
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimmm
ne kadar mutlu oldum bilemezsin
allahım isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ayy canım benim yaa :nazar:

Allahımmmmmmmmm.. senağlama senağlama senağlama Çok büyüksün Rabbimmmmmmm. senağlama senağlama senağlama Biz hep sana sığındık. Senden diledik. Mucizenden istedik kendimize de arkadaşlarımıza da. senağlama senağlama senağlama Çok sevdiğim , çok değer verdiğim canım arkadaşıma da nasip etmişsin , binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İş yerinde salya sümük ağlıyorum. senağlama senağlama senağlama O kadar mutluyum ki. İnanamıyorum hala. Rüya değil ama gerçek. Cimdikledim kendimi. Derin bir ohhhhhhhhh çekiyorum şimdi. Ve senden yine diliyorum Allahım. Arkadaşımın hamileliğinin sorunsuz devam etmesini sağla. Sağlıkla kucaklamayı nasip et arkadaşıma. O çok güzel bir insan. Çok güzel de bir anne olacak. :asigim:

Kaç aydır adet düzensizliği vardı arkadaşımızın. Gecikmelerde belki bebek vardır diye ümitleniyorduk. Değerler çok düşüktü , mucizeydi doğal yolla olabilmesi ama biz hiç ümit kesmedik biliyorsun. Bu ay yine gecikmişti , önceki aylar gibi gelmemişti. Çoğumuz da artık rutin bir gecikme olacağına inandırmıştık kendimizi. İçimizden başka şeyler geçirsek de onun yarasını deşmemek adına dillendirmiyorduk hamile olabileceği ihtimalini. İşte sen ummadık bir anda gönderdin meleğini. Belki de bu birkaç aylık gecikmeleri de ondan yaptın. Beklemesin de ona sürpriz oluversin diye. Yağmurlu günlerin ardından güneşin doğmasına izin verdin ; yine bulutlu bir güne uyandığını sanarken perdeyi açınca o aydınlığı gördü arkadaşımız. Ne kadar şükretsek az Yarabbim. Sen isteyen bütün arkadaşlarımıza , bütün tanıdık tanımadık herkese nasip et Allahım. Bütün hamilelere de sağlıkla kucaklamayı nasip et. Sen "ol" dedin de oldu. Sen "kal" de , sen "büyü" de , sen "doğ" de Allahım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım , bitanem , güzel yüzlüm , güzel gözlüm , iyi yüreklim , melek arkadaşım. :asigim: Seni de hamile görebilmek , bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel bir duygu. Çok güzel bir haberdi bu. Sabah sabah aldım ve linki açtığımda bu yazdıklarınla karşılaştım. Açarken korkuyordum aslında mesajı. Adetin geciktiği için belki yine stresli olduğunu ve moral bozukluğunu görmekten korktum. Ama çok güzeldi gördüklerim. Şükürler olsun canım benim. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu bitanem. :Saruboceq: Mucizenin eş adı oldu hikayen. Seni ve eşini tebrik ediyorum. :hooray: Giderek çoğalıyoruz. İnşallah diğer arkadaşlarımız da yanımıza gelecek. Onlara çok dua edelim. Onlar da bu mutluluğu yaşasınlar. Seninle üzülüp hüzünlenmiştik , seninle sevindik coştuk bitanem. Seni seviyorum canım arkadaşım. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

5974buyuk.jpg

allah hayırlısıyla kucağınıza alacağınız günlerede kavuştursun..

bi ömür sağlık mutluluk huzur versin inşallah..

Çok sevindim ben de..

KK ya üye olmadan önce, evlat hasreti ile yanıp tutuşanlardan bu kadar haberim yoktu açıkcası..

Bunun nasıl bir duygu olduğunu anlamamız mümkün değil belki ama bebek isteyenleri, heyecanla o günün gelmesini bekleyenleri, dualar edenleri burda okudukça inanın hep onlara dua ediyorum ve hergün burda yeni bir hamile haberi alıyoruz..

Tekrar kutlarım..Sağlıklı bir şekilde gelsin meleğin..

canım yaaaaaaaaaaa nasıl sevindim anlatamama allah sağlıkla ucağına almayı nasip etsin sağlıklı rahat ve sorunsuz bi hamilelik nasip etsin canımmmmmm valla ağlamaklı okdum seni görünceeeee çok mutlu oldummmm allahım olmayanlarada bu haberi vermeyi 4gözle bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte inşallah seni ve eşini kutluyorummm duacınımkucağına aldığın günü de görürüz inşallah uzun veee güzel bi 9 ay seni bekliyo kuzum keyfini çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

503.jpg
[/url][/IMG]

ayyyyyyyy canimin ici inan cokkkk sevindimalkisalkisalkis
cok cok tebrik ederima.s.
inan cok duygulandim sen bunu haketmistin artik
kucagina almayida nasip etsin yuce rabbim

canım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinalkisalkisalkisdarısı bizlerin başına bol bol dua et bizleredealkisalkisalkis

semihacım canım çok sevindim.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.canım benim,Allaha sonsuz şükürler olsun...

canım tebrik ederim
rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur
size sabretmişsiniz ve mükafatını almışsınız

çok çok çok mutlu oldum,tebrik ederim,mevlam kucağınıza almayı da nasip etsin :nazar: .umut oldun bize.biliyorsundur ben de varikoselden sonra bekleyenlerdenim,dün 4.ayımız doldu ve ben hasta oldum umudum olmayacağı yönündeydi ve gelecek ay test yaptırıp aşılama veya tüp bebeği düşünmeye başlayacağım :a015: .çok ağır bir imtihan bu ama bak mevlam ol dedi mi nasıl da oluveriyor :emir_bebek: .ameliyatın kaçıncı ayında hamile kaldın arkadaşım. bizlere de dua et olur mu annecik...a.s.

gözün aydın canım
allah nazardan saklasın :nazar:
sağlıkla gelsin bebişin :Saruboceq:

canım benim tebrik ederim,hayırlı olsun bebeğin,gerçekten mucize ve azim,duygularını ne kadar da güzel anlatmışssın,Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.Şeniz

oyyy smhim dün yazdım özel olarak tebrik ettim seni burayada yazam canısı :lepi:
gözün aydın Allah ım kucagına saglıkla almayı nasip etsin inş analı babalı hayırlı evlat olsun yegenimiz a.s.
cok sevindim cokkkkkkkkk sositososito masallah

canım arkadaşım benim hayırlı olsun tebrik ederim seni görünce yazını gözlerime inanamadım çok sevindim ALLAHIM bebişini kucagına almayıda nasip etsin senin bu güzel haberin benide umutlandırdı darısıda bizlere olur inş.kendinede bebişinide çok iyi bak öpüyorum seni canım ALLLAHA EMANET OL.....

Canım siteye anca girebildim
kaç gündür bi türlü giremiyodum
ve bu süper haberle karşılaştım
okadar şaşırdım ve mutlu oldumki anlatmam
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
gerçekten çok mutlu oldum hemen halay abaşlıyım ben
:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:sositosositosositosositosositosositosositososito

vaybeeeeee nasıl bir çoşkudur bu nasıl bir güzellik alkisalkisalkis
allah tamamına erdirsin arkadaşım bu çoşkuyu görünce yazmadan geçemedimm :asigim:
ilk anneler günün de kutlu olsun Şeniz

Back