• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Ne Büyüksün Mucize Bu olsa Gerek HAMİLEYİM hemde normal yoldan

valla kalp krizi gecirirsem sebebi bu semih kafadır :mymeka:
yaa kermit ağlatma beni iyice
senağlamasenağlamamutluluk gözyaşları bunlar semihim ay tutamıyorum kendimi senağlamaRabbim sonunda senide sevindirdi şükürler olsun ona çok ama çook mutluyum inan :asigim:tebrik ederim:sm_cool: güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :nazar::nazar:

eylülüm bitanem Allah razı olsun darısı senin başına bitanem
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyiki varsınız

canım ya çok sevindim.tekrar tekrar tebrikler.Bizde de sorun erkek infertilitesi. Sizde morfolojide problem varmıydı.

genç ve diri vücudumdaki tüm tüylerim tiken tiken oldu demiştim ama bi daha diyim.

gel bi öpiyim lan seni Şeniz, inşallah tombilik bir hamiş olursun.

41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun senide bebişinide:nazar::nazar::nazar:
İnşallah kucağına aldığın günleride görürsün canım çok tebrik ediyorum ve kendine çok dikkat et iyi baka.s.sositososito

kızımmmmmmmmmmmm inanmıyorummm sanaaaaaaa allaha şükürlerrr olsunn canımmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))) ovulasyon testini seviyorummmmmmmm..

canım tebrikler şahane bir haber bu ALLAHIM nasip etti mucizesini gösterdi çok şükür darısı başımıza inşş

allam ya ne buyuksun
gözun aydn cnm benım masallah dıom:nazar: rabbım sağlıcakla kucağa aldığın gunlerıde gostersın allahımsabrettın en buyuk ödulu aldn ayy ne dıycem bılemedım
heryerın çatlasın yırtılsın çirkın tombış ol :roflol: ama bızde teyze oluyoruz oleyyyykaydirigubbakcemile2

ayy cok güzel ya allahım sen nelere kadirsin
allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin biz olmayanlarada versin inşallah bizim içinde dua et canım benim hayırlı ugurlu gudumlu olsun insallah:))

allam ya ne buyuksun
gözun aydn cnm benım masallah dıom:nazar: rabbım sağlıcakla kucağa aldığın gunlerıde gostersın allahımsabrettın en buyuk ödulu aldn ayy ne dıycem bılemedım
heryerın çatlasın yırtılsın çirkın tombış ol :roflol: ama bızde teyze oluyoruz oleyyyykaydirigubbakcemile2

abuu kele sen nettin :roflol:

semihsemihimm delikafadulden smhsmhhhhhhhhh alkisalkisalkis ne duydum bennn şutarafagitti
Allah' ıma şükürler olsun
inan ki öyle sevindimmmm görünce ayy alkisalkisalkis canım arkadaşım
Ne diyim ki Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Benim oğluşa arkadaşlar geliyor hee :ecrin_bebek:
:sm_cool:
:teytey:
:dance:
a.s.
:nazar:

canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:1hug:

Son düzenleme:
semıhacım hala soktayım..tulın msn de soyledınde hadı canım deıdm..
cooooooooooooookkk sevındım canımcım..
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
once deysdın partı felan duznlerdıksırnaşık şey
ıyıkıde bu ay gecıkmıs sonunda guzel seyler geldı..
halaylar semıham ıcınnnnnnnnnnnn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Gözün aydın canım.Allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallaahhhhhhhhhh

Günlüğünü okumuştum daha önce....:delphin:
Allahım tamamına erdirsin inşallah. Yavrucağını sağlıcakla kucağına alıp;
doğum hikayeni de paylaşırsın bizlerle.
a.s.

Allaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
okuyamadan halaya koştum
:teytey::teytey:
canım benim yaa sağolasın dualarım sizlerle
demek bana oyun hee

:teytey:anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sukurler olsun sende hamilesin oyle mi masallahhhhhhhhh, darisi balsurat ozlosss, daha bi suru isteyen bekleyen yillarca ozlem eden herkesin basina ne guzel bi haber bu yahuuuu, nasil sevindim anlatamam vallaha Allahhhhhhhhhhhh yandan doktor kivir sagdan soldannnnnnnnnnnnnn:sm_cool::lepi::dance::teytey:kaydirigubbakcemile3​
çorumlum cadım amin bitaneciğim inşallah herkese duacıyım
Darısı bize artık gurbikim :Saruboceq:
eylülüm inşallah dualarım herkesle
semişim bende haberini bekliyordum.. çok sevindim çok..
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşş..
ay deli oldum yaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kader arkadaşlarım benim sağolasınız Allah razı olsun sizlerin duaları sayesinde
şimdi sıra sizde:Saruboceq:

canimmmm basligi gorunce bagirdim oldugum yerde sonra sesli sesli guldum
cok sevindimm cokkk
cok sukur Allah'a cok sukur
ayy o kadar cok sey yazmak istiyorumki ama aklima gelmiyo
duygularimi dile dokemiyorum coookk sevindimm
tebrik ediyorum seni ve esini
insallah saglikla kucagina almak nasip olsun
canimsinn

Allah mutlu bi gebelik güzel
bir annelik nasip etsin hayırlı br
evladın olur inşallah çok sevindim

canım bende oyle normal yoldan hamıle kaldım ve bugun ogrendım.ilk asılamam tutmamıstı bende bır kac ay ara vereyım demıstım.yumurtlama gununde sadece 1 kez ilişkıye gırdım.vercek oldumu Allah'ım verıyor.kımse moralını bozmasın stresten uzak dursun Allah'ıma dua etsın.Allah'ım o zaman dualarımızı kabul edıyor..
seninde hayırlı olsun tatlım rabbim tamamına erdirsin inşallah
sana katılıyorum stres yok bide Allah diledimi

tebrik ederim smshhhhh
teşekkür ederim canım benim
öyle aci-tatli günlerimiz gectiki bu yolda..senağlama
ümitsizligede kapildik,ufacik bi belirtiden dünyalarin bizim oldugu zamanlarda oldu..
belkide binlerce defa negatifi görmeye alismistik ve cogu zaman icimiz acisada bununla bile eglenmeyi bildik...
ama sonunda oldu canim benim...
anneligi öyle cok hakediyordun ki,Rabbimde yüzümüze güldü ve mucizeni gönderdi...
simdiki tüm dualarimizda bebegini,minik mucizeni,melegini saglicakla kucagina alman icin...
sorunsuz,stressiz,saglik ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum güzel arkadasim benim...:asigim::nazar:
bugün yeterince agladik,duygulandik..artik gülmek zamani..
senağlama senağlama kuzucuğum ağlatma beni zaten çook duygusalım
rabbime binlerce şükür
inşallah sizinde gelecek melekleriniz Allahın izniyle
hepiniz kalbimdesiniz
:asigim:
Yuce yaradanin buyuklugu iste tebrik ederim Allah kucagina almayi da nasip etsin...:nazar:

teşekkür ederim canım benim sağolasın
kesinlikle katılıyorum Allah çook büyük
doktorum bile şaşırıp güldü hep bana:sm_cool:şimdi sağlıcakla tamamına erdirmekte

Back