Rabbim Ne Büyüksün Mucize Bu olsa Gerek HAMİLEYİM hemde normal yoldan

canım YARADAN kucağına almayıda nasıp etsin
çok sevındım..
tamamına er inşallah...

smhsmh canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm...hayırlı olsunn.allah tamamına erdirsinn..çok tebrik ederimmm....çokk sevindimm.mucize budur işte..

kız akşam akşam beni sevinçten ağlattınya allahta seni sevinçten ağlatsın emisenağlamasenağlama
ayyy hala şoktayım:1shok::1shok:
maşallahlah hemde kese gözüküyor:sm_cool::teytey::teytey:
bitanem rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

SÜPER SÜPER................................. GÖZÜNAYDIN CANIMMMM ALLAHIM KUCAGINADA ALMAYI NASİP EYLESİN :nazar: :teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s. a.s. a.s.

ayyyyyyyy maşallah ya.çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin..alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt

tebrikler canım a.s.
Allah ne kadar büyük , beklenmeyen anda gönderiveriyor mucizelerii :Saruboceq:
inşAllah sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçirir , bebişini sağlıkla kucaklarsın canım a.s.

CANIM BENİİİMM.. tebrikler..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiinnnn..:nazar::nazar:.

ya smhm,
ya hep yazarlardı böyle başlıklarda,
işte mutluluktan ağlıyorum vs diye ama,
ilk kez ben de yaşıyorum bunu şu an.
yanımda eşim var,
ben birden cığılık atınca adam yanıma geldi,
sakin ol demek için.
kendini tutamıyorum inan.
en az kızkardeşim kadar sevindim.
çok sevindim..

Rabbim kalbinin temizliğine göre verdi.
ya ne diyim bilemedim.
ben biraz toparlıyım kendimi,ayrıca şişiricem başını..
cok sevindim cok.
Rabbim sağ salim kavuştursun inş bebeğine,meleğine..

gozunaydın canım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın sımdı duaların bızımle hasretle bebeıs yolu bekleyenler ıcın olsunn.......

canım simdi gördüm günlüge yazdıklarını okyunca nasıl sevındım.
tebrık ederımm canım.:1hug:a.s.
ALLAH ım saglıklı bır hamılelık donemı gecırmenı nasıp etsın inşallah.:Saruboceq:
saglıkla kucagına alırsın insallah melegini.

canım benimmm günlüğünden takip ediyodum seni nasıl sevindim anlatamam rabbim kucağına da aldığın günleri görtersin canım benimmmm

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim senin adınaŞenizŞeniz
Rabbim bütün isteyenlere versin:Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim sanki çok yakınım kardeşim bu haberi vermiş gibiŞeniz
ALLAH tamamına erdirsin inşallah kucağında görmeyi nasip etsin:ecrin_bebek:
:nazar:

ahhhh canim benim ya...
mucizelere inanmayi ben siz hamislerden ögrendim...
allahim yürekten isteyene veriyor iste...
tip'in caresiz kaldigi yerde mucizeler giriyor devreye...
cok sevindim canim tebrik ederim...
allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah...
hep hayallerin böyle güzellikte gerceklessin...

a.s merhaba canim

ovulasyon - yumurtlama topigindede soylemistim sana, hamile oldugunu tahmin etmistim.. Seni coook tebrik ediyorum.. :hooray:
insallah guzel Allahim yavrucagini saglicakla kucagina almayi da nasip etsin.. :Saruboceq: :Saruboceq:

aaaaaa cannıımmm benim güzel komşummm işte mucize diye buna derim bennnn. çok sevindim canım ya. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....eşinide tebrik ederimmm

canımmmm yaaa çok sevindim tatlım...allahımın mucizeleri işte bak sanada yolladı sonunda....allahım kucağına aldığı günleride göstersin...darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına....ay pek sevindim yaaaaa....

Back