Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecandan elim ayağım titiriyo
yazabilecekmiyim bilmiyorum
Rabbime binlerce şükürler olsun ki
HAMİLEYİM :dance:
gördüğüm duyduğum mucizeler karşısında rabbim derdim ne büyüksün
ya derdim benim bu değerlerle mucizem olurmu gönderirmisin:Saruboceq:
aşılama yapalım dedi dr buay ki aşılamada şansım çok düşük tü eşimin değerleri ile
ben bu ayı beklemek istedim
o kadar yoğun ve koşturmacalı bir ay yaşadım
sürekli adet düzensizliğim olur çoğu zaman ilaçla olurum
bu ay bi karışım çaya başladım artı folic asite ayrıca bu ay ovulasyon testide yapıyodum :1rolleyes:
30. günden sonrada ovulasyon testi yaptım hemde ard arda kaç gün hep çift çizgi allak bullak oldum kafamçokkarıştı
neden bu test çift çıkıyo fisfisfis
kafamda binlerce soru acaba çatlamayan yumurtammı var
derken dün gebelik testi aldım bu sabah 5 te heyecanla yine çıkacak tek çizgiyi gözleyerek yaptım
ve eeee
çift çizgi inanamıyorum çünkü yanlışlık olmalı olmadı test bozuk:1shok:
uyuyamadım dön dolan
drumu aradım anlattım 2-buçuk 3 gibi gel dedi
sabredemiyorumki gidip sağlık ocağında tekrar idarar testi yaptırdım ve gene belirgin çift çizgi tebrik etti laborant beydelikafadulden
kalbim yerinden çıkarcasına evime gittim
ve dr dayım
dr dış gebelik falan değil kese görünüyo ve normal bi gebelik dedi :lepi:
20 gün sonra kalp atışları için gel dedi :Saruboceq:
kan testi yapmaya gerek yokmuş kese görünmüş çünkü
benim hala inanasım yok Allahım ne olur sağlıcakla gönder:Saruboceq: :Saruboceq:
benden dualarını esirgemeyen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler Şeniz
herkesten Allah razı olsun :asigim:yazamıyorum titremekten
hepinizi çook seviyorum :asigim:
özellikle erkek infertilitesi topiğindeki can arkadaşlarım dualarım sizlerle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bilmeyenler için günlüğüm
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/265406-smhsmh-nin-gunlugu.html
birbirimizi tanımasakta kalplerimiz biryaa bana ne oluyosa seni tanımam etmem...
ama okuyunca ne kadar içten istedğini anladım canım
allah can sağlığıyla kucağında ciyakladığı günleri göstersin:))))
memelerin süt emzirmekten yorgun düşsün:)))
ilk anne dediğinde ilk bizlerle paylaş gene inşallahhhhhhhh
sağolasın canım benim amin inşalllahTebrik ederim canım..Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.sevgiler..
amin canım Allah razı olsuncanım çok sevindim çok güzel anlatmışsın duygularınıda Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin minik meleğini
evet canım hızlı hareketimiz % 0 ve morfolojimiz ise %1 dicanım ya çok sevindim.tekrar tekrar tebrikler.Bizde de sorun erkek infertilitesi. Sizde morfolojide problem varmıydı.
sağolasın canım benim41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun senide bebişinide
İnşallah kucağına aldığın günleride görürsün canım çok tebrik ediyorum ve kendine çok dikkat et iyi baka.s.sositososito
aminn canım benim amin :Saruboceq:Allah kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH a.s.
yawrumm kuzum sağolasın bitanemm :asigim:genç ve diri vücudumdaki tüm tüylerim tiken tiken oldu demiştim ama bi daha diyim.
gel bi öpiyim lan seni Şeniz, inşallah tombilik bir hamiş olursun.
sayende bende sevdim bu ovulasyon testlerinikızımmmmmmmmmmmm inanmıyorummm sanaaaaaaa allaha şükürlerrr olsunn canımmmmmmmmmmmmm:)))))))))))))))))))) ovulasyon testini seviyorummmmmmmm..
mucize ciddencanım tebrikler şahane bir haber bu ALLAHIM nasip etti mucizesini gösterdi çok şükür darısı başımıza inşş
hemşom öyle çirkin tombiş falan ne demek olii Allasenallam ya ne buyuksun
gözun aydn cnm benım masallah dıom rabbım sağlıcakla kucağa aldığın gunlerıde gostersın allahımsabrettın en buyuk ödulu aldn ayy ne dıycem bılemedım
heryerın çatlasın yırtılsın çirkın tombış ol :roflol: ama bızde teyze oluyoruz oleyyyykaydirigubbakcemile2
amin canım benim aminayy cok güzel ya allahım sen nelere kadirsin
allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin biz olmayanlarada versin inşallah bizim içinde dua et canım benim hayırlı ugurlu gudumlu olsun insallah:))
canım gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:1hug:
mucizeler gerçekmiş bitanemsemihsemihimm delikafadulden smhsmhhhhhhhhh alkisalkisalkis ne duydum bennn şutarafagitti
Allah' ıma şükürler olsun
inan ki öyle sevindimmmm görünce ayy alkisalkisalkis canım arkadaşım
Ne diyim ki Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Benim oğluşa arkadaşlar geliyor hee :ecrin_bebek:
:sm_cool:
:teytey:
:dance:
a.s.
canımsın seninde gönlüne göre versin rabbimsemıhacım hala soktayım..tulın msn de soyledınde hadı canım deıdm..
cooooooooooooookkk sevındım canımcım..
rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
once deysdın partı felan duznlerdıksırnaşık şey
ıyıkıde bu ay gecıkmıs sonunda guzel seyler geldı..
halaylar semıham ıcınnnnnnnnnnnn
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
isteyen herkeslere nasip etsin rabbimGözün aydın canım.Allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin.Darısı bizlere inşallaahhhhhhhhhh
amin bitaneciğim darısı olmayanlara isteyenlerecanım tebrikler allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım sağolasınGünlüğünü okumuştum daha önce....
Allahım tamamına erdirsin inşallah. Yavrucağını sağlıcakla kucağına alıp;
doğum hikayeni de paylaşırsın bizlerle.a.s.
ahh kıyamam yaacanimmmm basligi gorunce bagirdim oldugum yerde sonra sesli sesli guldum
cok sevindimm cokkk
cok sukur Allah'a cok sukur
ayy o kadar cok sey yazmak istiyorumki ama aklima gelmiyo
duygularimi dile dokemiyorum coookk sevindimm
tebrik ediyorum seni ve esini
insallah saglikla kucagina almak nasip olsun
canimsinn
amin canım benim sağolasın inşallahAllah mutlu bi gebelik güzel
bir annelik nasip etsin hayırlı br
evladın olur inşallah çok sevindim
amin canım benimcanım tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin..ne kadar güzel sabrının sonunda meleğine kavuşmuşsun..Allah olmayanlara da nasip etsina.s.
rabbim çok büyük hemde çokgözün aydın canım senide aramızda görücez artık hoşgeldin bebişinde hoşgeldi allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahım dualarını kabul etti zaten o kulları üzülsün istemez dualarını geri çevirmez ama sadece zamanını bekler ve verir bundan sonra şükür duaları beklicek senden sana bu mucizeyui yollayan rabbime şükürler olsun allah isteyen dileyen herkese versin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim yavrucuğunu kucağına aldığın günleride göstersin kalpten inanmak istemek yeterli oluyo demekki dilerim çok rahat güzel bi hamilelik geçirirsin öpüyorum canım seni sevgiyle