• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Ne Büyüksün Mucize Bu olsa Gerek HAMİLEYİM hemde normal yoldan

canım senın durmunda benımkıne benzıyo bizde okadar cok sorun vardıkı ılerı hareket 0 dı pko vardı bende prolaktın yuksektı eşimle benım eşimde varıkosel vardı doktor dedı bu ay asılama yaptırma parana yazık 3 ay dınlenın dedı ben 3. ay hamiş kalmuısım dogal yoldan hemıde cok yogun 1 aydı .... cok sevındım canım hamiş kalmana Allahım saglıcakla kucagına aldıgın günlerıde göstersın inşaallahh

ay maşallah ya çok sevindim,hayırlı olsun,muhakkak melek o melek..bende yeni katıldım sayılır aranıza 20hafta+3günlük hamileyim:) hareketlerini tüm şiddetiyle hissediyorum çok çok ama çok güzel bir duygu,Rabbime şükürler olsun..

çok çooook tebrik ederim canım. Günlüğüne de baktım çok içten dileyerek çağırmışsın bebeğini.. O da duymuş sesini. Herşeyin başı sabır canım.. En umutsuz zamanlarında bir yol görünür yeter ki inan. İnşallah sağlıkla kuıcağına alırsın hasretle beklediğin bebişini..

Tebrik ederim canım canı gönülden ne güzel bir uygudur anlayabiliyorum seni. Bende çooooooooook istiyorum ya bende yaşamak istiyorum bu duyguları. Seninle aramızdaki tek fark eşimde de bende de hiç bir sorunun olmaması.Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah kızlar lütfen dua edin :Saruboceq:

hep boyle guzel haberler almamız dılegıyle raabım tum ısteyenlere bebiş verisnnn aminnn

tbrk edıyorum cnm

Kızlar bende HAMıLEYıMMMMMMMM bende çok istemiştim hatta buraya not da yazmıştım(Tebrik ederim canım canı gönülden ne güzel bir uygudur anlayabiliyorum seni. Bende çooooooooook istiyorum ya bende yaşamak istiyorum bu duyguları. Seninle aramızdaki tek fark eşimde de bende de hiç bir sorunun olmaması.Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah kızlar lütfen dua edin 24.06.2009) ve dualarım kabul oldu hamileyimmmmmmmmmm artık Allah'ım isteyen herkeze nasip eder inşallah

tebrik ederim rabbim inşalah saglıcakla kucagına almayı nasip eder. bizler icinde duaet kimsenin kucagını boş bırakma rabbim öncelikle hic olmayanların:Saruboceq:

kankam aklıma geldi eskilere gideyim dedim
bu konunu buldum
okurken gözlerim yaslandı gene
rabbime cok şükür mucizelerimizi bize verdi :Saruboceq:
şimdi kollarımızda miniklerimiz

rabbim her isteyene nasip etsin insallah

kankam aklıma geldi eskilere gideyim dedim
bu konunu buldum
okurken gözlerim yaslandı gene
rabbime cok şükür mucizelerimizi bize verdi :Saruboceq:
şimdi kollarımızda miniklerimiz

rabbim her isteyene nasip etsin insallah

Allah seni ne etmesin
ağlatma beni beebilmiyorumkismile
ah rabbimize bin şükür çok şükür
Allah yokluklarını göstermesin sevgiyle sağlıkla büyüsün kollarımızda :Saruboceq:

Allah olmayanlarada versin :Saruboceq:

Konu açılalı çok olmuş ama yazmak istedim yinede Allah nazarlardan saklasın Allah bebeğini sağlıcakla büyütebilmeni nasip etsin cnm..

:nazar:Allahim nazarlardan saklasin tamamina erdirsin insallah.:Saruboceq:

:nazar:Allahim nazarlardan saklasin tamamina erdirsin insallah.:Saruboceq:

konunun açıldıgı zamn yenı sandım ama epek olmuşş; allahım ne büyük! çok sevindim siziler adına anlatamam ;ben bir anaokul öğretmeni ve de 2 ay sonra evlenecek biri olarak;onlarsz bir hayat kımseye yaşatmasın yaradan ..:nazar:hep mutlu kalın.....

:teytey:Allah hayırlısıyla herkese tattırsın rabbim.olanların bebişlerii esirgesin.olanalar olmayanlara dua etsin
:))kaydirigubbakcemile

Back