Amin canım senden de Allah razı olsun..İnşallah rabbim hepimizi hayalini kurduğumuz evlatlarımıza kavuşturur..hayat_gun arkadaşım hoş geldin. Ağzına diline yüreğine sağlık. Allah razı olsun. Allah'ım inşallah tez zamanda seninde hepimizinde duasını kabul etsin inşallah. Hakkımızda hayırlısını versin..
Kızlar ben@Mucizeolsakeske canımm vallahi tahmin etmedim okuyabilecegimi ama abdestimi aldım okuyabildigim kadar okuyacağım dedim.Çok şükür D darrbee arkadaşımız da dahil hepsine okudum.3 kişinin adı belirtilmişti onların isimlerini söyledim Betül,İsmet kızı Elif (sen),Nihat ve Zübeyde çifti. Diğerlerinin nickiyle söyledim. Ama hepsine tespihe başlarken ve bitirirken ayrı ayrı tekrar dua ettim.Rabbim kabul eder inşallah..
@Mucizeolsakeske
evTik
Seskes
Nddnsn
@yesem
mayissinegi
D darrbee
Hepinize okudum arkadaşlar rabbim kabul eder inşallah..
Canim Allah razı olsun.Benim sırama vardı daha.:)O zaman sen benim için bugün okudun canım o gün okumazsin.:)
aminnn aminnnnnnn aminnnnnnAmin canım senden de Allah razı olsun..İnşallah rabbim hepimizi hayalini kurduğumuz evlatlarımıza kavuşturur..
D darrbee niyetine okudum @Gokkusagi80 niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah...08.01.2018 PAZARTESİ@Gokkusagi80 (KADRİYE) niyetine : Tez vakitte sağlıklı, salih bir evlat.
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Mucizeolsakeske (İSMET KIZI ELİF)
evTik (NİHAT VE ZÜBEYDE ÇİFTİ) OKUDU
Seskes (DARRBEE OKUMASI EKSİK)
Nddnsn (HAYAT_GUN OKUMASI ILE LISTE TAMAMLANACAK)
yelsem
mayissinegi
D darrbee (BETÜL)
@Gokkusagi80 (KADRİYE)
Mathildamae
E Ebruebruu
@miss_laviniiaa(DARRBEE OKUMASI EKSİK)
hayat_gun
Arkadaslar aranızda tarlusal ictikten kac gun sonra adet olunur bilen var mi heryerde baska seyler yaziyor
Canım ben tartusalı 1 defa kullandım pek aydınlatamam belki ama hepsini bile icmemistim vesselam 3 gün icmistim birakmistim 2 gün sonrada adet olmustum. Ama geneli tartusal bittikten en gec 1 hafta sonra oluyor. Kronik bir adet gecikmesiyse bu bazen 10 günde sürebiliyor.
1 hafta oldu brnimde ama hic bir belirti yok deliricem
Kaç gün geçti adetin? Bir de soğan kürü deneseydin.
Adet en son 18 ekimde oldum ama bi ara boyle tam adet kadar yogub degildi ama hafif kanama olmustu onlarda adet sayiliomus dabirim doktorun dedigivo yuzden cok karisik
Baya olmuş geçeli pko mu var canım? Soğan kürüne başlasaydın ya hemen. Belki o sökerdi sabır et biraz tartusalın üstünden 10-15 gün gecsin olmazsan yine git doktora.
Okunuyor artik canim. Evtik ilgileniyor listeyleD darrbee niyetine okudum @Gokkusagi80 niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah...
BEN PAZAR GÜNLERİ OKUMA YOK DİYE BİLİYORDUM CANIM YANLIŞSAM LÜTFEN BENİ DÜZELTİN @Mucizeolsakeske