Allah'ın izniyle ben listede olmak isterim canım.Merhabalar kizlar .
Oncelikle Rabbim golumuzden gecen butun hayirli dilekleri kabul etsin.
Kimseyi evlatsizlikla ve evladinin hayirsizligiyla sinamasin.
Sıkıntılı gunlerimizde en guzel sey dua etmektir.
Rabbi yesir duasininda manasina baktigimiz zaman oyle anlamli bir dua ki .
Rabbim dualarimizi kabul eylesin.
Buyrun herkes bu duamiza katilsin.
Listeye girmek isteyenler olursa mesaj yazsin.
Hergun bir kardesimiz icin 100 kere Rabbi yessir duasi okuyacagiz .
Her hafta listemiz yenilenecektir .
Listeye girmek isteyenler ne niyetle okunmalarini istiyorlarsa yazsinlar .
Rabbim simdiden kabul eylesin.
Rabbi yessir duası, Kuran-ı Kerim'de geçen bir ayet değildir. Bir duadır. Rabbi Yessir duası işleri kolaylaştırmak için okunan ve hakikaten de dilde alışkanlık yaratan ve okunduğu zaman insana bir ferahlık ve rahatlık veren bir duadır. Allah bütün mümin kullar için kolaylık diler zorluk istemez. Rabbi Yessir duası da Allah'tan yardım dilemektir.
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"
Anlami: Rabbim! Kolaylastir, zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir . Amin
Tamam canim yazdim listeye bi kac kisi daha olursak baslariz Allah in izniyle cok kolay cekilebilen bi zikirAllah'ın izniyle ben listede olmak isterim canım.
Niyetim: Nihat ve Zübeyde çiftinin tez vakitte sağlıklı hamile kalıp 9 ay 10 gün sonunda bir avazda doğumla sağlıkla kucaklarina eksiksiz,noksansiz,fazlaliksiz,kusursuz bebeklerini almaları.
Rabbimin izniyle hem listenizde hemde dualarınızda olmak isterim inşallah...Allah herkesin gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah...Duam" hayırlı sağlıklı uzuvları tam eli ayağı düzgün imanlı evlat sahibi olmak"Rabbim şimdiden niyetlerimizi dualarımızı kabul buyursun..Merhabalar kizlar .
Oncelikle Rabbim golumuzden gecen butun hayirli dilekleri kabul etsin.
Kimseyi evlatsizlikla ve evladinin hayirsizligiyla sinamasin.
Sıkıntılı gunlerimizde en guzel sey dua etmektir.
Rabbi yesir duasininda manasina baktigimiz zaman oyle anlamli bir dua ki .
Rabbim dualarimizi kabul eylesin.
Buyrun herkes bu duamiza katilsin.
Listeye girmek isteyenler olursa mesaj yazsin.
Hergun bir kardesimiz icin 100 kere Rabbi yessir duasi okuyacagiz .
Her hafta listemiz yenilenecektir .
Listeye girmek isteyenler ne niyetle okunmalarini istiyorlarsa yazsinlar .
Rabbim simdiden kabul eylesin.
Rabbi yessir duası, Kuran-ı Kerim'de geçen bir ayet değildir. Bir duadır. Rabbi Yessir duası işleri kolaylaştırmak için okunan ve hakikaten de dilde alışkanlık yaratan ve okunduğu zaman insana bir ferahlık ve rahatlık veren bir duadır. Allah bütün mümin kullar için kolaylık diler zorluk istemez. Rabbi Yessir duası da Allah'tan yardım dilemektir.
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"
Anlami: Rabbim! Kolaylastir, zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir . Amin
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
Aminn canim benim hosgeldin . Insallah hersey iyi olacaktir gonulden inaninRabbimin izniyle hem listenizde hemde dualarınızda olmak isterim inşallah...Allah herkesin gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah...Duam" hayırlı sağlıklı uzuvları tam eli ayağı düzgün imanlı evlat sahibi olmak"Rabbim şimdiden niyetlerimizi dualarımızı kabul buyursun..
Aminnnn....hoşbuldum canım gönülden inanıyorum dualarımız karşılıksız kalmayacak Allahın izniyleAminn canim benim hosgeldin . Insallah hersey iyi olacaktir gonulden inanin
Aminn canim benim. Insallah yarin baslariz bi kac kisi daha gelir belkiAminnnn....hoşbuldum canım gönülden inanıyorum dualarımız karşılıksız kalmayacak Allahın izniyle
:) tamam kuzum .niyetini de yaz bakimBenide al canim listeye
:) tamam kuzum .niyetini de yaz bakim
@Mucizeolsakeske
evTik
Seskes
Nddnsn
R ruyagokk
Haydi kizlarr bugun zikirimize basliyoruz Allah in izniyle insallah niyetlerimizi Rabbim kabul eyler .
@Mucizeolsakeske icin okuyoruz yani benim icin niyetim yukarda yazilidir Allah kabul etsin . Simdiden Allah razi olsun
Niyetine 100 tane 'Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr' okudum canım. Rabbim kabul etsin,duanı hayırlarla yaşatsın inşaAllah.@Mucizeolsakeske ( ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi ve hayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
Valla kizlar nasil yapalim siz bilirsiniz zor gelmezse 500 cekerizCanım tek tek mi okuyacağız. Her gün kişi başı 100 okusak yani toplam 500 okusak daha iyi olmaz mı?
Valla kizlar nasil yapalim siz bilirsiniz zor gelmezse 500 cekeriz
Ayenn okunabilir canımBence zor olmaz canım kısa sure zaten bir kaç defa okuduktan sonra dil aşinalığı oluyor kolay oluyor okumasıda. Bakalım kızlar ne diyecek tamam derlerse okurum hemen kişi başı 100 tane.