- 11 Eylül 2014
- 1.173
- 795
@Gokkusagi80 için okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendim için okudum. Allah'ım kabul etsin aminnnnnnn. listedeki Mathildamae E Ebruebruu @mis_laviniiaa hayat_gun içinde ayrı ayrı okudum dua ettim. Allah'ım kabul etsin aminnn. listeyi bitirdim. Rabbim hepimizin niyetini kabul etsin08.01.2018 PAZARTESİ@Gokkusagi80 (KADRİYE) niyetine : Tez vakitte sağlıklı, salih bir evlat.
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
@Mucizeolsakeske (İSMET KIZI ELİF)
evTik (NİHAT VE ZÜBEYDE ÇİFTİ) OKUDU
Seskes (DARRBEE OKUMASI EKSİK)
Nddnsn (HAYAT_GUN OKUMASI ILE LISTE TAMAMLANACAK)
yelsem
mayissinegi
D darrbee (BETÜL)
@Gokkusagi80 (KADRİYE)
Mathildamae
E Ebruebruu
@miss_laviniiaa(DARRBEE OKUMASI EKSİK)
hayat_gun
D darrbee niyetine okudum @Gokkusagi80 niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah...
BEN PAZAR GÜNLERİ OKUMA YOK DİYE BİLİYORDUM CANIM YANLIŞSAM LÜTFEN BENİ DÜZELTİN @Mucizeolsakeske
Haftasonu okunmadığını bilmiyordum kızlar hakkınızı helal edin.Okunuyor artik canim. Evtik ilgileniyor listeyle
Canim ben sana biraktim sen bilirsin. Daha da ilgilenecegimi sanmiyorum listeyle. Inanki hic halim yok okumayi bile zor yapiyorum. Yani sana da yaparmisin demedim ama zahmet olcak tatlim. Sen nasil bilirsen oyle yap.Haftasonu okunmadığını bilmiyordum kızlar hakkınızı helal edin.
@Mucizeolsakeske canım liste senin, sen bana şu şekilde yap de ona göre listeyi yazayım. Haftasonu müsait olamazlarsa arkadaşlar, cumartesi pazar okuma yapmayalım.
Canım 2 gündür arkadaş yok. Çıkarılıyor mu uyarı mı yapılıyor?Canim ben sana biraktim sen bilirsin. Daha da ilgilenecegimi sanmiyorum listeyle. Inanki hic halim yok okumayi bile zor yapiyorum. Yani sana da yaparmisin demedim ama zahmet olcak tatlim. Sen nasil bilirsen oyle yap.
Cikart canim . Liste bitsin herkese soralim oyle liste yapalim daha iyi. Eger ara verelim derseniz verelim. Benim icin farketmez. Ben tamamen sana biraktim:)Canım 2 gündür arkadaş yok. Çıkarılıyor mu uyarı mı yapılıyor?
@miss_laviniiaa (DARRBEE,GOKKUSAGİ80 OKUMASI EKSİK)
Mathildamae için okudum rabbim kabul etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin09.01.2018 SALIMathildamae niyetine : Ben tez vakitte hayırlısıyla evlenip sağlıklı mutlu günler ve hayırlı evlat diliyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Seskes
Nddnsn
yelsem
mayissinegi
D darrbee (BETÜL)
@Gokkusagi80 (KADRİYE)
Mathildamae
E Ebruebruu
hayat_gun
Okudum Allah kabul etsin09.01.2018 SALIMathildamae niyetine : Ben tez vakitte hayırlısıyla evlenip sağlıklı mutlu günler ve hayırlı evlat diliyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
Seskes
Nddnsn
yelsem
mayissinegi
D darrbee (BETÜL)
@Gokkusagi80 (KADRİYE)
Mathildamae
E Ebruebruu
hayat_gun