QEEG Testi /Güne tutunamamak ve Majör Depresyon ...

Bana özel manla hangi şehirde olduğunu msj atar misin?Ben sağlıkçı olduğum halde bilmiyorum bu testi.Eeg cektirdim ama qeeg ilk defa duydum.Lutfen sonucu bana haberdar et..Keske bir yolu olsa..Gecmis olsun bu arada...

hanımlar hepimiz bu dünyaya birer amaç doğrultusunda gönderildik. sadece kendi hayatlarımıza odaklanırsak böyle olmamız çok normal. bir gün yetiştirme yurduna gidip o çocuklarla vakit geçirin, onlara ablalık annelik yapın en azından arada bir ,,sonra huzur evi ziyaretleri yapın ve gerçekten o teyzelerle amcalarla bi çay içip dinleyin onları. BİTMEDİ
sonra açlık yokluk çeken çocuklara bakın vb. sonra da kendinize birer amaç edinin. hayatta bişeyleri düzeltebilmek için birer amaç. bir yoksul çocuğa bir mont alın. paranız yoksa para kazanın ve sonra da bir mont alın.. yani habire kendi derdimize düşünce sadece boğulur ölürüz hemde karada benim param yoktu gittim 10.000 kapak topladım 2.sınıf öğrencisi çok tatlı bir kıza tekerlekli sandalye aldık, param yoktu öğrenci yurdunda bize verilen kahvaltılık reçeli balı biriktirip verdim selpak satıcılarına vb. hiç bişey yapamazsanız dua edip topik topik gezin derdi olanlara hediye edin

Gittiğim prof. ben söylemesem ne eeg ne tomo cektirecekti.Ki kendisi kendinden gecmis bir hali vardi

Nereye gideyim bana yol gösterir misin?Ilaç almadan uyuyamiyorum uyku eegsi çekilmedi.Ne yapmamı önerirsiniz?

Hangi ilaç oldugunu bana ozel msj atar misin?Kilo aldırdı mi?

Mera ba çok zor bi durum ama size biy sorcm ilaç ve terapstler yerine allaha yönelmeyi denednz mi mesala namaz kıldınz mı hiç cevabnz hayrsa bi deneyin derim çünkü namazn berdiğini hiç bi terapist vermez size vermemişte anladığm kadarıyla allah yatdımcnz olsn ve kalbinize namz sevgisini koysn inşllah ondan sonra güzl günler gelr onun iznyle

Oncelikle cok gecmis olsun. Ben her seyin kafada bittigine inananlardanim kendinizi telkin etmelisiniz gecmiste ne yasadiniz bilmiyorum ama gelecek gunlerin guzel olacagina inanmalisiniz. Hic bir der dermansiz degildir ve goruyorum ki kurtulmak icin gercekten cabaliyorsunuz. Manevi destek olarakta arkadaslarin soyledigi dualari bol bol okuyun ozellikle insirah suresini insallah sifaniza bir an once kavusursunuz

Kendinizi motive edin
Bugün yataktan fırlayarak kalkın
Enfes bi kahvaltı hazırlamaya motive edin

Bir dönem depresyon yaşadım bir çok insan gibi, evde yediğim tabağı kaldıracak istek yoktu sadece yatmak geliyordu içimden kapıya arkadaşım gelse açmıyordum sonra kendimi motive etmeyi öğrendim
sizşnde belki ihtiyacınız Budur ve spiritüel boşlukları doldurmak gerekiyor olabilir biraz dine yönelebilirsiniz

Çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda iyileşirsin. Ama iyileşmeyi istemelisin. Sakın kendine ben nasıl iyileşeceğim diye sorma. Geçmişi bırak. Yaşadıklarının aynısın yaşamış biri olarak konuşuyorum. İyiliğini istiyorum ve seni seviyorum.
Geçmişi kurcalama oldu ve bitti. Yaşaman gerekeni yaşadın kuzum. Bir oğlun var onun sana olan sevgisini düşün. Ya da sana destek olan insanları. Yalnız hissetme kendini. Ya da çaresiz.
Ama en başta da dediğim gibi iyileşmeyi düşün iste dua et. Ben hastayım iyileşemiyorum ya da iyileşemeyeceğim diye düşünme. Depresyonun un bu kadar uzun sürmesinin nedeni iyileşemeyeceğine dair düşüncelerin. Bilinçaltına itmişsin bazı şeyleri. Negatif enerjiler bunlar.
Kurtulmak için ister Esma dinle ister toprağa bas ister meditasyon yap ama yaptığın şeyin seni iyileştireceğine yürekten inan kuzucum.

Gittiğim prof. ben söylemesem ne eeg ne tomo cektirecekti.Ki kendisi kendinden gecmis bir hali vardi

Nereye gideyim bana yol gösterir misin?Ilaç almadan uyuyamiyorum uyku eegsi çekilmedi.Ne yapmamı önerirsiniz?

Bitki çayları içmelisin. Özellikle anason ve rezene birer çay kaşığı at demlendir uyumadan önce iç

Bitki çayları içmelisin. Özellikle anason ve rezene birer çay kaşığı at demlendir uyumadan önce iç
Bitki çayları fayda etmiyor ama onlari denemedim.Rezene tadi iğrenç içmek çok zor..
Tsk ederim:)

O kadar samimi yazmışsınız ki inanın bende az çok bu depresyonu yaşadım hatta hala kalıntısı var diyebilirim. Yazınızı okumadan önce ben neden böyle biriyim diye aklımdan geçiriyordum hiç bir işim yok evliyim ama dediğiniz gibi tutunamıyorum insanlardan hayattan yaşamaktan o ne der bu ne der düşüncesinden hep korkuyorum, benimde çocukluğumda yaşamış olduğum travmalar var büyük ya da küçük ama hayatıma çok etki etti, evlendim ve etkisi arttı, 2 sene gitmediğim, boş boş bakıp dinlemediğim özel doktor kalmadı verdikleri ilaç zaten sadece sakinleştirmekten başka hiç bir şey yoktu ben yine aynı bendim. Sizinde dediğiniz gibi yapılıcak şeyleri biliyordum ki doktorlar zaten benim bildiklerimi konuşup duruyorlardı ama anlamadıkları bir şey vardı.. bildiklerimi doğru olanı yapıcak ufacık ne umudum ne gücüm ne de kendime güvenim vardı. Kullandığım ilaçlar yüzünden bu kahrolası depresyon yüzünden 2 seneliğine bebek düşüncemizi kafamızdan acıya acıya sildik, sonra zaman geçtikçe farkettim ki bu ilaçlar bana kilo aldırmaktan başka hiç bir şey yapmadı ama etrafımdaki insanlar ailem eşim benim daha iyi olduğumu söyleyip duruyodu ama bir insanı sadece dış görünüşüne bakıpta karar vermek çok kolay önemli olan içini hissettiklerini beyninden geçenleri bilmekti ama kimse beceremedi ve 2 sene sonra ilaçları bıraktım ne olursa olsun bir daha kullanmamak üzere. Bebek düşüncemizi büyük heyecanla hayatımıza geçirdik ama beni bu dönemde de kötü şeyler bekliyomuş. 13 ay bebek hasreti çektim canım acıdı isyan ettim sabrettim dua ettim sonra Allah bana mayıs ayında en çok istediğim güzelliği verdi ve hamile olduğumu öğrendim, tabi bu da uzun sürmedi 23 haziran yani geçen cuma günü çok farklı bir duyguyla ilk kalp atışını duymak için doktorda kontrolümüz vardı ve beni yıkan şey doktorun ağzından çok basit şekilde kelimelere döküldü gebelik çok sağlıksız kalp atımı yok kan akışı dahi yok kürtaj yapmamız lazım dedi, düşünebiliyomusun 13 aydır yolunu gözlediğim bebeğimin benimle yani onu daha hissetmeden çok seven annesiyle bir bağ bile oluşmamış.. Doğumhanede kürtaj oldum bir tarafta benim bebeğimi hayattan kopartırlarken bir tarafta hayata gözlerini yeni açan bebekler ağlıyodu, bu nasıl bir acıdır böyle. Şuan artık yalnızım ve toparlanmaya çalışıyorum eğer ben kendimi bırakırsam inan çok çok daha zor duruma düşerim tek yaptığım Allaha dua edip sağlık, sabır ve hayırlı sağlıklı evlat dilemek çünkü beni hayata en çok bağlıycak şey bi bebeğimin olması.. Sizin evladınız var sanırım o yüzden nolur bırakmayın kendinizi hayat çok acımasız sizi kendinizden başka kimse kolay kolay anlayamaz, destek alın tabi ki ama önce kendi kendinizin doktoru olun olur mu çünkü sizin için iyi olan şeyi de yine bilicek olan sizsiniz. DUAM SİZİNLE, Umarım hayatınız çektiğiniz sıkıntıdan kat kat daha güzel huzurlu mutlu ve sağlıklı geçer..

Çok ama çok sağolun. Çok teşekkür ediyorum. Ya Şafi zikretmeye başlasam mı diyorum.
Esmaul husnanin esrari diye bi kitap edinmişti ablam hangi zikri ne kadar cekeceginiz ve neye iyi geldigu yaziyordu yazarini bilmiyorum ama tam adi o. Internetten edinin isterseniz. Allah yardimciniz olsun.

Sayı ile birşeyler halledilemez..

Bekarlığımda benim de çok dibe vurmuşluğum vardır. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Sizin ihtiyacınız olan ve içinize yerleşmesi gereken tek şey umut.

Yavrunuzla ilgili empati yapın mesela, böyle bir anne ister miydiniz? Yoksa neşeli, eğlenceli, cıvıl cıvıl bir anne mi? İster istemez o da etkileniyordur. Anne olduktan sonra her şey onlar için yapılıyor, siz de çok iyi biliyorsunuzdur bunu. Yavrunuz için kıpırdanın, ayağa kalkın bir defa, gerisi gelecektir çünkü şifa sizin içinizde. İlaç verip gönderen doktorlarda değil...

Merhabalar siz yaşadınız mı majör depresyon?nasıl bir hastalık olduğunu bilir misiniz?Sizin elinizde değildir hiçbirsey.serotonin,endorfin,oksitosin denen hormonları beyniniz salgılamadığında bırakın namazı,yüzümü yıkayamazdım ben.grip olduğunuzda da Allah korusun kanser olduğunuzda da namazla dauyla mı tedavi olurdunuz?Söz konusu sinir ve ruh hastalığı olduğu zaman bizim insanımız tıbbı reddediyor nedense.beynin kimyası bozulduysa gerekli ilaç tedavisi şarttır.sevgilerimle...

Majör depresyon klinik belirtileri olan,psikiyatrik bir rahatsızlıktır.tedavi edilmesi şarttır.Dur ben kalkayım iyi olayımla olsa keşke canım.şifa maalesef içeride olmuyor,mide gibi kalp gibi hastalanıyor beyin de.ben cok cektim,sizden öte bi durum oluyor,robotlaşıyorsunuz,hicbirsey yapamıyorsunuz maalesef.farmakoloji bilimi dışında bir care yok bu illlete.

Ben bu hastalığı yaşayanlarla konuşmanızı isterim .çünkü iyi niyetli önerilerle hiçbirsey yapamazsınız buradan.anlaşılamıyor hicbirzaman da anlaşılamaz bu hastalık.sanılıyor ki bizim elimizde bu durum,derin bir can sıkıntısı halleri olan bir durum sanılıyor bu hastalık.günlerce serum yedim ben hastanede,dur ben dertleneyim bi köşede hicbir sey yapmadan durayım sanılıyor.soğuk algınlığında bile ilaç almak istenir ya dualarla zikirlerle iyileş denilmez ya hahh bu da bir hastalık işte.ama yaşamayan hicbir zaman anlamayacaktır bunu.beyninin bozulan kimyasının düzeltilmesi şart.bu da veremi kanseri duayla zikirle iyilestiremedigimiz icin şunu oku bunu zikretlerle maalesef olmuyor hele ki majörse.cok iyi bir psikiyatri doktoru edinmeniz gerekir yıllarca tıp tahsili alan hekimlerdir bunlar.onun yanında iyi bir psikologla yanında psikoterapi ..

Son 5 yıldır dönemsel olarak depresyona girdim çıktım ama tamamen iyleşemedim.yine çok zor günlerden geçiyorum ve bu defa artık bu işi tek başıma aşamayacağım dedim.şuan psikoloğa gidiyorum bu defa sorunu kökünden çözebilmek umuduyla.umarım işe yarar yoksa ölücem bu sıkıntıyla

Bide şimdi 1 yıldır bebek için tedavi görüyorum belki de Allah benim gibi bir kadına bebek vermek istemiyordur kim bilir.çok zor zamanlar benim için çok zor.çabuk geçse bi daha hiç gelmese bu depresyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…