- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Bir toplulukla birlikte yapmak daha iyi hem aynı zamanda sosyallesiyorsun ve motivasyonu artırıyor. Yani en azından başlangıçta bir iki sene öyle olmak gerekiyor.yogayi evde mi bir spor merkezinde mi yapıyorsunuz? salondaki uyeligim bu ay bitiyor evde başlamak i istiyorum yogaya ne kadar faydali olur merak ediyorum yapan varsa paylaşırsa sevinirim.
konu sahibi, bir hobi edinmeni tavsiye ederim. hepimiz gun geliyor hayattaki amacimizin kalmadığını hissediyoruz bu bir evre, depresyona girersin ve çıkarsın. sonra da su anki halini düşününce garipsersin. su anda caresizlik duygusunu cok düşündüğün için karamsarlasiyorsun. o yüzden öncelikle düşünmeye daha az vakit ayırabilmek icin aklini baska bir seyle meşgul edeceksin.
asla amaçsız olduğunu düşünme. birilerine yardim et mesela? sokakta muhtac bi cocugu sevindir, kedilere mama ver ya da bi kedi sahiplen? kedilerde insanlar için strese iyi gelen bir enerji aktarımı olduğunu duymustum. cevremde kedisi olan insanlarin özellikle ev yaşamı cok huzurlu. cevrende kimse yoksa burası gibi sitelerden insanlarla tanış sohbet et, baska insanlarin dertlerini oku, yardimci olmaya calis, fikir üret, sohbet et. yani olabildigince kendini oyala. bu tip düşünceler boşlukta olan herkesi bulur. ne kadar az dusunecek zamanin olursa, o kadar cabuk atlatirsin.
aaa bir de kimse yazmamış ama, d vitamini, b12 ve demir eksikliği tahlili yaptır mutlaka ama mutlaka. ben ne zaman senin gibi hissetsem demir eksikligim çıkıyor. daha iki hafta once oyle bir moda girmistim ve hemen demir ilaclarimi almaya basladim yeniden ve enerjim yükseldi. bu son dediklerimi ilk söylemişim gibi öncelik olarak kabul et, eksiklik cikmazsa diger dediklerimle devam edersin:)
Herkes zaman zaman düşer muhakkak. Ben artık genetik yatkınlık mı ne? Uzun süredir çöküntüyle mucadele ediyorum ve ara ara ortaya çıkıp bir kalıyor. Nefes arası buldun mu kendini sokağa atacaksın.
Mesela siz de şu an çözüm arıyorsunuz bu o arada olduğunuzu da işaret ediyor yani şimdi duvar takvimi ya da masa takvimi alın ve yoğun olmayan, uygulanabilir ve hazırlanma süresini hesap ederek bi planing yapın.
Sporu boşuna önermiyoruz salgılattığı hormonlar, iyi hissettirecek. Sadece ilk adımı atın. Biraz kendinizi zorlayın.