QEEG Testi /Güne tutunamamak ve Majör Depresyon ...

Nerdeki o gruplar eger toparlanmazsam ben terminator gibi aci hissetmeyen insan disi bir varlik olucam. Ben de baksam iyi olur. Konu sahibi cok gecmis olsun keske bir fikir verebilsem ama kelin merhemi olsa..

Nerdeki o gruplar eger toparlanmazsam ben terminator gibi aci hissetmeyen insan disi bir varlik olucam. Ben de baksam iyi olur. Konu sahibi cok gecmis olsun keske bir fikir verebilsem ama kelin merhemi olsa..
ekledim canım seni, açtığım topiklere katılabilirsin

Ayni sen gibiydim bi ara ta ki doktorun bana kanser olabilirsin dedigi ana kadar. O biyopsiler sonuclarla ugrasirken anladim ki benim simdiye kadar hic derdim yokmus. Hayatima bundan sonra her an kanser olabilirim dusuncesiyle dewam edecwgim artik eski saglikli gunlerim bosuna depresyona girislerim yok. Meger ne şükürsüzmüşüm ne kadar boş seylere canimi sıkmışim diyorum. O yuzden siz suan sahip oldugunuz her seyin kiymetini bilin. Eskiden uzuldugunuz hic bir seye uzulmeyin. Gercekten sagliginizi kaybederseniz mutlu olmaya calissanizda olamayabilirsiniz. Cocugunuz icin yasamalisiniz

Canimm öncelikle cok gecmis olsunn. Rabbim bu mübarek bayramda sofa versinn acaba yasadigin ortamimi degirsen iyi olacak sanirsamm

Bir makine bozuldugunda en iyi tamiri onu ureten bilir degil mi en iyi o anlar . biz insanlarda oyleyiz Rad surasinde allah : " kalpler ancak allah i anmakla huzur bulur." diyor . Inanciniz ya da gorusunuzu bilmiyorum ki hepsine saygim var ama inanin namaz kilmak insana cok sifa veriyor . o yuzden allah in huzuruna cikmak olarak adlandiriliyor insan huzur buluyor . guzlece bi abdest alin hatta mumkunse boy abdesti alin hicbi sey dusunmeden sadece namaz kilin Ona derdinizi anlatin Onun sizi o an gördüğünn bilincinde olarak . tabiki bunu bi sefer yapinca aaa duzeldi olmayacak ama belki de ilk basamak budur denemeye degmez mi :)

QEEG testi nedir ?
Vitamin ,tiroid ve diğer iç salgı bezlerinin testlerini yaptırdınız mı ? Hipotiroid ve B12 eksikliği depresyonu taklit edebiliyor .

Benimde psikolojik sorunlarım var.kendi içimde atlatmaya çalışıyorum ne kadar becerebilirim bilmiyorum.insallah bir an önce ruhun dinlenir huzurlu ve mutlu olursun..ruh sağlığı çok çok önemli..

Yıllarca ara ara depresyon yasadığım olurdu.lakin birgün oyle bir geldi ki feleğimi şaşırdım .doktorum majör depresyon dediğinde daha hiç duymadım bunu demiştim.günlerce yıkanmıyordum,dişlerimi fircalamiyordum,aynı kıyafetler,taranmamış yağlı saçlarla bir de çalışıyordum.ben ben değildim artık.tüm duygularım alınmıştı.sinirlenmeyi ,birseylere uzülmeyi bile ister olmuştum.bunu yaşamayan birine anlatmak imkansız.hiçbirsey yapilmıyor yapilamıyor,hicbirsey tat vermiyor iyi gelmiyor ki.ağlama krizleriyle boğularak acillerde buluyordum kendimi.bogazımdan lokma geçmiyordu geçemiyordu.erimiştim.konuşamıyordum.etrafımdaki insanların konuşmaları gulüşmeleri ne tuhaf geliyordu.Allahım boyle olacaksam ne olur al canımı diye yalvariyordum.ne sure ne ayet be de esmaul hüsnalar dilimin ucuna geliyordu ama olmuyordu okuyamiyordum.sabah kalktıgımdaki o his of offfff.çalan tlfna bakamazdım.evde boğulurdum.yemek yapamaz mutfaga giremezdim.Allah kimseye vermesin.Nasıl bir boşluk ,nasıl bir bilinmezlikti yarabbim.ve kimse anlamazdı.çık gez ,takma bişeyi,herşey sende bitiyor cümleleri beni daha da uçuruma sürükleyen cümlelerdi.intihar planları yapardım devamlı ama inancımdan ve sevdiklerimin uzulmemesi icin vazgecerdim.doğru ilaçla yenebildim ben bunu.uzun süre icmemistim hamile kaldım kalacağım derken sekiz ay icmedim.hamile kalinca da 7.haftamda yine hortladı.hamileligimin ortalarına kadar süründüm.yillardır bekledigim bebegime sevinemedim.sonra yavaş yavaş iyileştim fakat okb ve anksiyete de var bende.ama hicbiri majör dep.kadar yıkıcı değil Allah sizi de kurtarsın inşallah.bizi biz anlarız.

konu hakkında benımde bılgım yok, allah işallah sıze oncelıklı olarak yavrunuz için şifa versin işallah

Gecmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Ama inanıyorum ki bütün sıkıntılarınızı manevi reçete ile atlatırsınız. Kılıyorsanız namaza devam edin kılmıyorsanız namaz kılın. Allah a dua edin. Benim zannımca günümüzdeki bu artan depresyonların tamamına yakın çoğunluğunun namazsızlıktan ötürü olduğunu düşünüyorum. Fıtrat gereği bir tanrıdan yardım dilemek onun manevi gücünü hissetmek zorundayız. İnanıyorum ki varsa başka sıkıntılarınız ilaç doktor tedavisi ile diğer sıkıntılarınızı Allah a yönelerek atlatırsınız. Allah çocuğunuza bağışlasın. Bol bol Kuran okuyun

5 vakit hic vazgemeden namaz kilmayi dene hemen rahatlamaya basladigini goreceksin. Bu senin sinavin insallah gecersin .cok dua edicem senin ve oglun icin

Ben de 1 yıldır aynı durumdayım.. yaşadıklarım çok yoğun ama anlatmayı bile gereksiz görüyorum. Tek düşüncem bugün ve bu kadar yıl nasıl geçecek? Ve neden yaşıyorum?! Hiç bir şey 1 yıldır zevk vermiyor. İlaç kullanıyorum hiç bir fark yok..hiç iyileşemeyecek gibiyim..2 ay sonra evleniyorum o bile gereksiz geliyor, ailem halimden uzaklaşsın diye.. çocuk doğurmak dünyanın en gereksiz şeyi gibi.. neden yani? Ne yaşayacak ki, gereksiz..

Mantıklı... Yaşanacak gibi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…