Puzzle Severler Kulubü

merhaba sanırım hala cevap verilmemiş bildiğim kadarıyla yazayım bişeyler dedim yerimseniben
puzzle bittikten sonra, öncelikle uğraşmamak için altına karton gibi sert bişey koy derim. sonra puzzle yapıştırıcıları satılıyor, puzzle aldığın yerden temin edebilirsin. genelde 1 kutu yapıştırıcı 2 tane 1000 parça puzzlea kullanılır. ön tarafına bolca dök yapıştırıcıyı. (burdan aldığım bi tavsiye yapıştırıcıyı tüy dökücü krem spatulasıyla yaymak oldu kaydirigubbakcemile3 ) sünger veya fırçayla yay ve bekle kuruyunca da çerçeveletmeye götürebilirsin yerimseniben
umarım yardımcı olur :1hug:

cok tesekkur ederim bitanem,tamamdir ,dediklerini yapicam,gerci kizim daha yarisini bile yapamadi ama,umarim bigun bitirecekkaydirigubbakcemile3

cok tesekkur ederim bitanem,tamamdir ,dediklerini yapicam,gerci kizim daha yarisini bile yapamadi ama,umarim bigun bitirecekkaydirigubbakcemile3

1000parça demiştin galiba biz kaç günde bitiriyoruz kızının bitirmemesi çok normal yerimseniben
inan inan elbet biter kaydirigubbakcemile3

Beni de çok heveslendirdiniz internetten sipariş verdim 2 tane 1500'lük 1 tane 500'lük, yarın gelecek inşallah heyecanla bekliyorum

benim 1000 parçalık kızıl meydan puzzlem bitmiş halde kaç haftadır öylece yerde duruyo fırsat bulupta bi yapıştırıcı alamadım umarım en kısa zamanda alırım hep unutuyorum offff..

benim 1000 parçalık kızıl meydan puzzlem bitmiş halde kaç haftadır öylece yerde duruyo fırsat bulupta bi yapıştırıcı alamadım umarım en kısa zamanda alırım hep unutuyorum offff..

Ben yapışkanını da sipariş verdim bakalımmirmirmirmir

geldimi cnm puzzle ların???

Hala gelmedi kargo şirketinde dağıtımda görünüyor bekliyorum heyecanla

Siparişlerim geldi akşamı heyecanla bekliyorum :sm_cool:yayılacağım masanın üstüne hihoyyytuykusuz geceler beni bekliyor:sm_cool:

Ben de bunu yaptım içinden bir parça eksik çıktı ve son kalan üç parça da yerine tam oturmuyor sanki parçalar yanlış gibi sizin de başınıza geliyor mu böyle şeyler akşam 1'e kadar uğraştım, moralim bozuldu
mirmirmirmir

Sorun çözülmüştür

Evet yanlış koymuşum oysa tam da oturmuştu yerlerine eşim düzeltti şu anda kurumada sonra çerçeve yaptırıp arkadaşıma hediye edeceğim

o banada oluyo herşey çok güzel görünüyo iyice bakıyorum yerli yerinde ama fazlalık kalıyo hangisini çıkarsam daha da bozuluyo sinir olmuştum benimkinide eşim düzeltmiştikaydirigubbakcemile5

Ben de puzzle hastasıyım. Castorlandınkilerde hiç bir sorun yaşamadım. Bizde durum tam tersi, eşimin koyduklarını ben düzeltiyorum :)) 3000 parçalık bir puzzlenın yarısını bitirdim şimdilik.

Art Puzzle 500 Parça Elinde Çiçekli Kız (Bitirdim çerçeveletip arkadaşıma hediye edeceğim)

Art Puzzle 1500 parça Harem (Yatak Odasına asmayı düşünüyorum)

Castorland 1500 Parça Fleurs Sur Une Table (Salona asmayı düşünüyorum)

Puzzledepo'dan sipariş verdim, vaadettikleri gibi 3 işgününde geldi kapıda ödeme yaptım fiyatları da oldukça uygun, D&R'da daha pahalı, yapıştırıcı olarak Puzzlelarla birlikte Polisan'ın yapıştırıcısınıda aldım, ucu süngerli ayakkabı boyaları gibi süngeri var çok kolay sürüldü halıya filan ihtiyaç duymadım masanın üzerine eski bir çarşaf serdim onun üzerinde yaptık ev halkına açtık gelen bir parça ekledi çok keyif aldık devamı gelecek inşallah

çok güzel olmuşlar cnm eline sağlıka.s.

dün akşama kadar en son African Beauty'i yapmıştım ve çook uzun bi zaman yapmayacağım diye kendime söz vermiştim, illallah dedirtmişti bana. Taaaa kiiiiiii ..... dün gazeteden mini bir puzzle çıkana kadar:) saldırdım resmen iki ördek yavrusu yapıcam diye:)
anladım ki vaktim gelmiş:)

Biz de büyük puzzle yaparken gazetenin verdiği puzzle elimize geçti arada onu yaptık oğlumla (kendisi 17 yaşında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…