esasında 7 ay :)). Ocağı geçemem çünküm geçen haftaki kilom bu. Bir haftada bir miktar da olsa kilo verdim. Eh daha iki hafta var ocak bitmesine. :)).. ohho ben toplam 3 haftada ne kilolar veririm sırnaşık şey. Olcak olcak inşallah. yeni yaşa yeni kilomla gircem..sonrada aylık fotolarımı slayt gösterisi yapcam, "neydim ne oldum" diye :))).76 kilodan, 50 kiloya inme planının son tarihi Ağustos 2008 tarihi mi?
Ocağı geç.. geriye kalıyor 6 ay. 26/6
Hmm tamammış yerimseniben
Ayda 4 kilo
Kolay gelsin.. a.s.
O zaman nisan-mayıs civarı bir daha durumuma bakar ve bir hedef düzeltmesi yaparım :)... Haklısın 60 civarlarına indiğimde fena halde takılacağım. Yaklaşık 10 yıllık bir kiloyu üzerimden atmam gerekecek. Aç kalmayı vs zaten düşünmüyorum. Benim tek sorunum bir iç disiplin kazanabilmek. Aynı senin mesajındaki gibi, hayat biçimine dönüştürüp, her koşul altında bunu koruyabilmek. O zaman 15 nisan civarı, bir hedef kontrolü, update'i yapmak üzere diyeyim. Ama şimdilik doğumgünümde kendime alacağım kıyafetin hayaliyle kendime gazlar vereyim :))).İlk başta hızlı vermen normal ama sonraki dönemlerde ayda 4 kilo gitmek biraz zor olmayacak mı?
O zaman nisan-mayıs civarı bir daha durumuma bakar ve bir hedef düzeltmesi yaparım :)... Haklısın 60 civarlarına indiğimde fena halde takılacağım. Yaklaşık 10 yıllık bir kiloyu üzerimden atmam gerekecek. Aç kalmayı vs zaten düşünmüyorum. Benim tek sorunum bir iç disiplin kazanabilmek. Aynı senin mesajındaki gibi, hayat biçimine dönüştürüp, her koşul altında bunu koruyabilmek. O zaman 15 nisan civarı, bir hedef kontrolü, update'i yapmak üzere diyeyim. Ama şimdilik doğumgünümde kendime alacağım kıyafetin hayaliyle kendime gazlar vereyim :))).
banada yardım et seni takip ediyorum ben ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum aylardır 5 kilo vermeye çalışıyorum karboksiterapiye gittim dünyanın parasını verdim kilo olarak 2 kilo verdim biraz inceldim ben deliler gibi yerdim yıllardır 1 gram bile almazdım 65 kiloyum 8 yıldır.şimdi zayıflamak için uğraşıyorum bişey yemiyorum ama olmuyor .sen ilaç kullandınmı hiç
ancak nedense ki kilo veremedim. yaklaşık 15 20 gündür de bu diyete devam ediyorum. tabii ki de netten bana yardımcı olamazsın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?