puset örtüsü

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba hanımlar. bebeğim olcak eşimin teyzesinin kızının puseti varmış hiç kullanılmamş ama pembe. bizimde erkek bebeğimiz olcak. puset örtüleri gördüm internnet bunlar örtünce pusetin hepsini kaplıyor mu yoksa sadece örtü amaclı mı ?

Puset ortusu nedir tam olarak bilmiyorum ben
Ama cocuklar icin renk ayirt etmenin manasiz olacagini dusunuyorum.
ayırtt ettiğimden değilde bildiğiniz çingene pembesi ilk çocuk olunca heves ediyor insan pembe yerine mavi fri falan istiyor. bebek arabası alıcam pusetli pusetsiz mi olsun bilemedim teyzesi vereyim diyince renkten dolayı muammada kaldım

ayırtt ettiğimden değilde bildiğiniz çingene pembesi ilk çocuk olunca heves ediyor insan pembe yerine mavi fri falan istiyor. bebek arabası alıcam pusetli pusetsiz mi olsun bilemedim teyzesi vereyim diyince renkten dolayı muammada kaldım
Alin kullanin deneyin. Baktiniz olmuyor kendiniz alirsiniz. Ben travel set almistim,buyuk parcasi besik yerine kullanildi. Besik almadim mesela. Disarida hic kullanmadim o parcasini,araba koltuguna benzeyen puseti vardi onu kullandim bebek arabasiyla.

Bak boyle kilif olarak milyon tane model bulabilirsin canim
Screenshot_20180920-122254.webp

Renkleri bile cinsiyetçileştirdik..
Örtüler hakkında bilgim yok. Ama ben oğluma her renk kullanıyorum. Kime ne?

Tamamen kaplıyor
Eğer bedava puset verecekse al bence :) çok pahalandı çünkü
bedava vericek alıcamda kaplıyorsa alayım dedim :) daha neleri var banyo küveti falan ama pembe almış işte ilk heves herkestee :) onu falan önemsemiyorum alıcam onları çocuk yıkanırken bişi olmazda. kıyafetleri falan hep pembe kullanmadıkları bile kaldı hepsi yapcak bişi yok artık napalım :)

Renkleri bile cinsiyetçileştirdik..
Örtüler hakkında bilgim yok. Ama ben oğluma her renk kullanıyorum. Kime ne?

yazdığınız ilk cümleyle benm düşüncemin alakası yok eşimde pembe giyer kırmızı giyer böyle şeyleri hiç bi zaman ayırmadık ben evladımada her rengi zaten giydireceğim ama pembeninde bi tonu vardır bu çingene pembesi niteliğinde ve erkeğe yakıştırmağım bi renk. ona istinadende örtüyü sordum yoksa ayrım yaptığımz bir durum değil cinsiyetin.

Alin kullanin deneyin. Baktiniz olmuyor kendiniz alirsiniz. Ben travel set almistim,buyuk parcasi besik yerine kullanildi. Besik almadim mesela. Disarida hic kullanmadim o parcasini,araba koltuguna benzeyen puseti vardi onu kullandim bebek arabasiyla.

anladım ben beşik alıcam o yüzden böyle set düşünmedim. ama dediğiniz gibi bi denicem olmazsa alırız napalım

merhaba hanımlar. bebeğim olcak eşimin teyzesinin kızının puseti varmış hiç kullanılmamş ama pembe. bizimde erkek bebeğimiz olcak. puset örtüleri gördüm internnet bunlar örtünce pusetin hepsini kaplıyor mu yoksa sadece örtü amaclı mı ?
instagramda dikişlerim diye bi sayfa vr. bakın derim

Back
X