• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

canım bende iki gün önce vuruldum.(ovitrelle)ignesini doktorum hemen iliskiye girebilirsin dedi.doktoruna göre degisiyor demekki sen doktorun ne dediyse öyle yap benceeeeee:emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
selra bilgilerin için tskler inşaallah isteyeyen herkes en yakın zamanda bebeğine kavuşur allah hepimizin yardımcı olsun

merhaba. ben ilk tüp bebek tedavimde merional ve ovitrell kullandım.ilkten tuttu sonra bebek kesesini görmeye gitmeden 2 gün önce kan değerlerim düştü ve olmadı.ama ikinci için ilaçlarımı aldım puregon ve ovitrelde var. bakalım mayıs gibi gelicem ist.senin içinde hayırlısı olur inş

ben dün ovetalla iğnesi vuruldum kaç saat sonra ilişki uygun vr yumurta kaç saat sonra ölüyo bilen varmı lütfen yardım

canım vurulduğun iğne kalçadansa bana doktor 48 saat sonra ilişki önermişti ama seninki nasıl bilmiyorum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlere kavuşursun

merhaba arkadaslar ovıtrelle ıgnesınıbende kullanacagım ıgne gobekten mı yapılıyo yardımcı olursanız sevınırım

Selam kızlar doktorum bana 2 ay klomen 5 adet verdi ilkinde 3 yumurta vardı iğne kullanmadım. 2. Ayda 2 yumurta vardı pregly kullandım. 3. Ay klomeni 10 adete çıkardı ve oviterella iğne verdi bu iğne koldanmı göbektenmi bir de bu iğnenin fiyatı pahalı tüp bebekte kullanılıyormuş sanırım eczacı öyle dedi ya bide sanki tuttuda çoğul gebelik olma olasılığı yüksekmi genelde aşılama ve tüp bebekte diyorlar ama böyle çatlama iğnesi olunca yumurtada fazla olunca çoğul gebelik oluşma ihtimali de oluyor dimi kızlar

Selam kızlar doktorum bana 2 ay klomen 5 adet verdi ilkinde 3 yumurta vardı iğne kullanmadım. 2. Ayda 2 yumurta vardı pregly kullandım. 3. Ay klomeni 10 adete çıkardı ve oviterella iğne verdi bu iğne koldanmı göbektenmi bir de bu iğnenin fiyatı pahalı tüp bebekte kullanılıyormuş sanırım eczacı öyle dedi ya bide sanki tuttuda çoğul gebelik olma olasılığı yüksekmi genelde aşılama ve tüp bebekte diyorlar ama böyle çatlama iğnesi olunca yumurtada fazla olunca çoğul gebelik oluşma ihtimali de oluyor dimi kızlar

hastaneden heyet raporu alırsan devlet yarısını karşılıyor

merhaba arkadaşlar. tekrar aranızdayım.uzun zamandır yazmıyordum.bende puregon +pregnly kullananlardanım.3 defa denedim ,2defa gebelik oluştu.1defa tutmadı.3yaşında oğlum var.1ölü doğum yaptım.süreç yoruyor ama sonuç inşaallah güzel olur.önümüzdeki adet döneminde tekrar deneyeceğim.

:teytey:şu anda yöntemi kullananlar varsa paylaşımları için şimdiden çok teşekkür ederim.

arkadaşlar bende 2aydır puregon kullanıyorum buay pregnly de kullandım sonuç negatif adet oldum 3. gün dr gittim birtane çatlamamış yumurta varmış oyüzden bu ay bir tedavi uygulamıyor doğal yolla olursa olur dedi dr.eğer böyle olmasaydı aşılama olcaktım şimdi sadece hsg çekilecek biraz korkuyorum aranızda hsg çektiren varmı

arkadaşlar ben geçen hafta klomen kullandım ve dün dr gittiğimde sağ ve sol taraflarımda birer yumurta olduğunu söyledi ve bana ovitrelle iğnesi verdi birazdan iğnemi olucam....yarında aşılamam yapılacak...bu iğne koldan vurulacakmış...

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum ovitrelle beklemedeyim allahım herkese nasip etsin bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı..

:ecrin_bebek:merhaba,

bende bu siteye yeni katıldım.bu ay dr banada puregon verdi ancak iğnenin parasını çalıştığım yerden alabilmem için puregonun boş kutusu lazım.çünkü ben bu kafayla onu çöpe atmışım.rica etsem elinizde barsa bana gönderebilirmisniz çünkü çok pahalı bir iğne ve bana sadece boş kutu lazım

Back