• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa,
selin00,
tubaarat,
yeteeeeer

yeterimm bende az gezintii değilimm dimiii:1:

cadılar siz benim adımı çıkartın gezinti diye:57::57::57::57::57::57:
sonrada gezin yok öyleeeee bende görünmez olurum valla :60::60::60::60::60::60:

klomeni bende kullandım aralıklı 1 yıl hemde... ama bi sonuç çıkmadı. laparaskopide oldum buna rağmen yumurtalarda çatlama olmadı. şimdide doktorum PUREGON

iğneye başlattı yumurtaların çoğalması ve güçlenmesi için sonrasında da çatlatma iğnesi var sanırım. fakat en korktuğum şeyde iğneler....hayırlısı bakalım..

nehir 01 selam
benim tedavimim adı şu anlık tüp bebek değil pko olduğum için yumurtalıklarımın inadını kırıp büyümelerini sağlamaya çalışıyoruz.Klomen kullandım ama hiç bir işe yaramadı klomen dozunu yükseltmektense direk olarak enjeksiyona geçti doktorum.Bakalım bu ay başlayacak ne olacak Allah hepimize hayırlısını hayırlı zamanında nasip etsin.
Gönlümüze göre versin inşallah yerimseniben

selam nehir bende seninle aynı durumdayım bende de pko var klomenden sonra iğneli tedaviye başladım ve iki gün önce çatlatma iğnesi yaptım umarım hamile kalırım:49:

Merhaba arkadaşlar.. Bende aranızda yeniyim. Uzun süredir aklıma takılan bir çok soruya burdan bakıyordum. Üye olmak buguneymiş. Bir sorum olucakk bende 1senedir evliyim ve dün 2çatlatma iğnemi vuruldum. (Ovitrelle) eve geldiğimde avuç içinden fazla kan gelmişti. Çok korktumm:/ 6 senedir hamile kalamayan bir arkadaşım vardı o daha tecrubelidir diye aradım o da çok endişelendi böyle bişe duymadım dedi:s Sizler neler diyorsunuz normal mi?

Merhaba arkadaşlar.. Bende aranızda yeniyim. Uzun süredir aklıma takılan bir çok soruya burdan bakıyordum. Üye olmak buguneymiş. Bir sorum olucakk bende 1senedir evliyim ve dün 2çatlatma iğnemi vuruldum. (Ovitrelle) eve geldiğimde avuç içinden fazla kan gelmişti. Çok korktumm:/ 6 senedir hamile kalamayan bir arkadaşım vardı o daha tecrubelidir diye aradım o da çok endişelendi böyle bişe duymadım dedi:s Sizler neler diyorsunuz normal mi?

neden 2 tane çatlatma iğnesi onu anlayamadım ben birde kanama olması normal değil şimdiye kadar dra gitmişsindir sanırım ne dedi doktorun kanama için.

puregon kullananlar lutfen cefap yazin..ben puregon 300 5gun 75lik vurdum..10.gun 13.5 ve 14mm folikul var 4 5gun icinde yeterince buyurmu daha lutfen cevapppppppp yazinnn ..bence cok az...

Arkadaslar bende nasipse asilamaya basliyorum bgun ignelerimi aldim fakat icinde siringa veya kalemi yok acaba bilgisi olan varmi

puregon 150 ünite 7 gundur uyguluyorum. 1 gun daha uygulandıktan sonra iğne yapılacak...7. gun sonndakı sağda16,5 solda 15 mm yumurta ınsallah hayırlı sonuclar elde ederız....

Merhaba arkadaşlar 6 aydır tüp bebek tadavisi görüyorum ilk olarak Decapeptyl iğnesi vurdular folükül fazlalaştırmak için iğneden sonra 18 folükül oluştu sonra onları besleyici Gonal iğnesi 12 . Gün vurduktan sonra 21mm 20 ,18 , 17 ... 14 de kadar büyüdüler dün akşam da Ovıtrelle iğnesi vuruldum bu iğnede folükülleri karın içine dökecekmiş yarın yumurta toplama işlemim var inşallah herşey yolunda gider ... Burdaki bütün arkadaşlara allahım yardım etsin ...

Kizlar selam.puregon 300 un icinden neler cikiyor acil yazarmisiniz??????icinde enjektor kalemi olmak zorundami?ilacin uzerinde sadece enjektor kalemiyle kullanilir yaziyor

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım bende bir yıldır bebiş istiyorum kolemn kullandım inozitol lullandım ama fayda etmedi bende de adet düzensizliği var doktorum dün puregon 900 verdi 100lük dün ilkini oldum cumartesi günü kontrole gidip en son çatlatma iğnesi olacam faydasını gören oldumu acaba :(

Back